- 14 Mart 2008
- 6.085
- 5.245
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #7.761
Yaa doğrudur valla. Aklım basımdan gitti. Anneme dedim peyniri iyi almadık ondan oldu bozukmuydu acaba ben zehirlendim ondan mı kustum neler nelerMerak etme sen beni gorsenn.. eminim sendekileer bisey degil
dünde pirinç pilavı yemiştimKızlar bu arada diyetisyene msj attım. Kefir pirinç pilavı makarna ve ton balığını sordum. Evde mayalanan kefiri önermiyoruz dedi pirinç pilavı ve makarna uygun yiyebilirsin dedi ton balığını normal de önermiyoruz ama çok canın çektiyse az bişi ye dedi bilginiz olsun
Yedim valla. Sanırsın greyfurt aşığıyım. Öyle bi iştahla yedim.Yarimini ye. Greyfurtu bende yerdim hc ole bisey duymadm canim
Sağol canım. Teşekkür ederiz.Kızlar bu arada diyetisyene msj attım. Kefir pirinç pilavı makarna ve ton balığını sordum. Evde mayalanan kefiri önermiyoruz dedi pirinç pilavı ve makarna uygun yiyebilirsin dedi ton balığını normal de önermiyoruz ama çok canın çektiyse az bişi ye dedi bilginiz olsun
Senin ikiz olduğu için biraz daha fazla mı oluyo acaba bulantın filan?Normalde böyle olması gerekiyor zAtensanırım yediğim peynir dokundu bugün afedersiniz ama böyle fışkırarak bir kusmaydı normal değildi yani bende peynirden şüphelendim
Teşekkür ederiz canımKızlar bu arada diyetisyene msj attım. Kefir pirinç pilavı makarna ve ton balığını sordum. Evde mayalanan kefiri önermiyoruz dedi pirinç pilavı ve makarna uygun yiyebilirsin dedi ton balığını normal de önermiyoruz ama çok canın çektiyse az bişi ye dedi bilginiz olsun
Bilmiyorum ki canım bugün bulantım olmadan kustum tedirginim bende işte sabah yediğim peynir bozuktu midem onu mu almadı da kustum acaba diyorumSenin ikiz olduğu için biraz daha fazla mı oluyo acaba bulantın filan?
Aman dikkat et yediklerine. Benim hiç kusacak gibi bu bulantım olmuyor. 4 5 gündür midemde garip bi his başlıyor. Bulantı geliyor ve son. Geçiyor kusma filan olmadan. Aman olmasın zaten.Bilmiyorum ki canım bugün bulantım olmadan kustum tedirginim bende işte sabah yediğim peynir bozuktu midem onu mu almadı da kustum acaba diyorum
Olmasın olmasın canımAman dikkat et yediklerine. Benim hiç kusacak gibi bu bulantım olmuyor. 4 5 gündür midemde garip bi his başlıyor. Bulantı geliyor ve son. Geçiyor kusma filan olmadan. Aman olmasın zaten.
Bitmeyecek o evhamlar zaten.Olmasın olmasın canımaslınds bozuk falan değil yediğim peynir ocakta üretilmiş kokmuyor da ama ben illa bi evham yapacağım ya
Benim de öyle kusacak kadar olmuyor çok şükür ama şu iki gündür midem çok bulanıyor sabahları kahvaltı yapıyorum devam ediyor normalde yiyince geçiyorduAman dikkat et yediklerine. Benim hiç kusacak gibi bu bulantım olmuyor. 4 5 gündür midemde garip bi his başlıyor. Bulantı geliyor ve son. Geçiyor kusma filan olmadan. Aman olmasın zaten.
Kahverengi lekeCanım kahverengi leke falan mı kan mı ?
Ben de prof.dr.mustafa başbuğa geliyorum devamlı kayseride.çok şükür böyle doktorlara.Evet canım özge hanımla devam ettik, onun olacağına dair herzaman beni ikna etmesi sayesinde bırakmadım tedaviyi..sağolsun varolsun çokolsun böyle güzel doktorlarr
Kahverengi leke
Benimde gelmiş şimdi kahverengi de değil böyle sarı gibiCanım benim de devam ediyor kahverengi leke. Bitmiyor nedense
Benim sabahları belli belirsiz oluyor. Kahvaltıyla geçiyor. Sonra 3 4 gibi birden tekrar başlıyor. Böyle tam olarak otobüs tutmuş gibi bi his.Benim de öyle kusacak kadar olmuyor çok şükür ama şu iki gündür midem çok bulanıyor sabahları kahvaltı yapıyorum devam ediyor normalde yiyince geçiyordu
Sarı leke bendende geliyor, dün idrar örneğinde biraz bakteri çıkmış hatta. Doktorum fitil verdi, dün kullandım ilkini korkarak. Cuma tekrar kullancam geçer inşallah.Benimde gelmiş şimdi kahverengi de değil böyle sarı gibi
Derlerdi hep hamilelikte olan bulantı çok değişiktir diye de inanmazdım derdim ne kadar değişik olabilir bulantı işte yaniBenim sabahları belli belirsiz oluyor. Kahvaltıyla geçiyor. Sonra 3 4 gibi birden tekrar başlıyor. Böyle tam olarak otobüs tutmuş gibi bi his.
Çok kafaya takma canım stres olunca daha çok oluo sanki ya dün ben kalp atışını duyunca geçti resmen bugün pek bir şey yokBenimde gelmiş şimdi kahverengi de değil böyle sarı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?