2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bu arada diyetisyene msj attım. Kefir pirinç pilavı makarna ve ton balığını sordum. Evde mayalanan kefiri önermiyoruz dedi pirinç pilavı ve makarna uygun yiyebilirsin dedi ton balığını normal de önermiyoruz ama çok canın çektiyse az bişi ye dedi bilginiz olsun

dünde pirinç pilavı yemiştim kefiride hep düşünüyordum.çünkü çok sağlıklı bir içeçek.o zaman onuda güvenilir iyi markalardan alıp tüketebiliriz

Sağol canım. Teşekkür ederiz.

Teşekkür ederiz canım

Bilmiyorum ki canım bugün bulantım olmadan kustum tedirginim bende işte sabah yediğim peynir bozuktu midem onu mu almadı da kustum acaba diyorum
Aman dikkat et yediklerine. Benim hiç kusacak gibi bu bulantım olmuyor. 4 5 gündür midemde garip bi his başlıyor. Bulantı geliyor ve son. Geçiyor kusma filan olmadan. Aman olmasın zaten.

Aman dikkat et yediklerine. Benim hiç kusacak gibi bu bulantım olmuyor. 4 5 gündür midemde garip bi his başlıyor. Bulantı geliyor ve son. Geçiyor kusma filan olmadan. Aman olmasın zaten.
Olmasın olmasın canım aslınds bozuk falan değil yediğim peynir ocakta üretilmiş kokmuyor da ama ben illa bi evham yapacağım ya

Benim de öyle kusacak kadar olmuyor çok şükür ama şu iki gündür midem çok bulanıyor sabahları kahvaltı yapıyorum devam ediyor normalde yiyince geçiyordu

Evet canım özge hanımla devam ettik, onun olacağına dair herzaman beni ikna etmesi sayesinde bırakmadım tedaviyi..sağolsun varolsun çokolsun böyle güzel doktorlarr
Ben de prof.dr.mustafa başbuğa geliyorum devamlı kayseride.çok şükür böyle doktorlara.

Benim de öyle kusacak kadar olmuyor çok şükür ama şu iki gündür midem çok bulanıyor sabahları kahvaltı yapıyorum devam ediyor normalde yiyince geçiyordu
Benim sabahları belli belirsiz oluyor. Kahvaltıyla geçiyor. Sonra 3 4 gibi birden tekrar başlıyor. Böyle tam olarak otobüs tutmuş gibi bi his.

Benim sabahları belli belirsiz oluyor. Kahvaltıyla geçiyor. Sonra 3 4 gibi birden tekrar başlıyor. Böyle tam olarak otobüs tutmuş gibi bi his.
Derlerdi hep hamilelikte olan bulantı çok değişiktir diye de inanmazdım derdim ne kadar değişik olabilir bulantı işte yani ama cidden farklıymış ne olduğu belli değil bir var bir yok gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…