- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.369
- 198
- 32
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #7.801
Ben hep kendim yaparım yoğurdumu. Sütçüden alıyorum mayalıyorum. Hazır yoğurt iyi bişey değil zaten.Kızlar yoğurdu nasıl tüketiyorsunuz ? Ben ev yapımı yiyorum anneme yaptırıyorum sütü iyice kaynattırıyorum. Nedense hazır yoğurt yemek istemiyorum sonuçta katkı maddesi var içerisinde. Ama ev yapımı yoğurt ne derece zararlı bilemedim.. sonuçta kaynayınca gidiyordur bakteriler
Kim diyorsa çok haklıymış. Benim gene başladı mesela. Ama farklı bişey.Derlerdi hep hamilelikte olan bulantı çok değişiktir diye de inanmazdım derdim ne kadar değişik olabilir bulantı işte yaniama cidden farklıymış ne olduğu belli değil bir var bir yok gibi
Kesinlikle ev yoğurdu canım kendim yapıyorum daha sağlıklı her zaman
Evet bende sütçüden alıp yaptırıyorum anneme çünkü katkı maddesi var ev yoğurdu gibi yokBen hep kendim yaparım yoğurdumu. Sütçüden alıyorum mayalıyorum. Hazır yoğurt iyi bişey değil zaten.
Lezzeti bile yok bana göre hazır yoğurdun.Evet bende sütçüden alıp yaptırıyorum anneme çünkü katkı maddesi var ev yoğurdu gibi yok
Aynen öyle arkadaşım. Ne bileyim korktum yanlış mı yapıyorum diye doğruymuş demekLezzeti bile yok bana göre hazır yoğurdun.
Ev yoğurdu yiyorum bende cnm en sağlıklısı o zatenKızlar yoğurdu nasıl tüketiyorsunuz ? Ben ev yapımı yiyorum anneme yaptırıyorum sütü iyice kaynattırıyorum. Nedense hazır yoğurt yemek istemiyorum sonuçta katkı maddesi var içerisinde. Ama ev yapımı yoğurt ne derece zararlı bilemedim.. sonuçta kaynayınca gidiyordur bakteriler
Bende kendim mayalıyorum normalde bir bardak mutlaka içerim hergün şimdi hazıra döncemGünde bir bardak iyidir bence. Siz yine de hazır tüketin ben mayalıyorum..mayaladığım süt günlük cam şişede olan süt..Hamilelikte her şeyin zararı da faydası olabilir. Ama kar zarar oranı olarak bakınca yararı olandan kararınca tüketmek bence hiç tüketmemekten iyidir.
Herşey meleklerimiz içinEv yoğurdu yiyorum bende cnm en sağlıklısı o zaten
Evet canım. İki minik olucak evde. Bende yavaş yavaş hamile olduğumu kabullenmeye başlıyorum.Herşey meleklerimiz için ❤ Ben artık doğarutkau falan takip ediyorum alışmam lazım ikizlere
Daha ona bile alışamadık değil miEvet canım. İki minik olucak evde. Bende yavaş yavaş hamile olduğumu kabullenmeye başlıyorum.
Ben hala inanamıyorum. Sonra oldu Ceren rabbim nasip etti hamilesin diye kendi kendime sorup onaylıyorumEvet canım. İki minik olucak evde. Bende yavaş yavaş hamile olduğumu kabullenmeye başlıyorum.
Allahım sağlıkla doğduklarını da konuşalımBen hala inanamıyorum. Sonra oldu Ceren rabbim nasip etti hamilesin diye kendi kendime sorup onaylıyorum
Amin canım amin inşaallahAllahım sağlıkla doğduklarını da konuşalım
Daha ona bile alışamadık değil mi
Bende kendime bu kez oldu, herşey yolunda, rabbim nasip etti, içimde bi minik var, benim bebeğim olacak filan diye adapte olmaya çalışıyorum.Ben hala inanamıyorum. Sonra oldu Ceren rabbim nasip etti hamilesin diye kendi kendime sorup onaylıyorum
Yok cnm benim çıkmıyor ölçüyormusun yoksa hani böyle sıcak basması gibi falan mıKızlar sizin de arada bir ateşiniz çıkıyor mu
Aminnnn canımmmBende kendime bu kez oldu, herşey yolunda, rabbim nasip etti, içimde bi minik var, benim bebeğim olacak filan diye adapte olmaya çalışıyorum.Sevincimizi yarım bırakmasın rabbim.
Yok cnm benim çıkmıyor ölçüyormusun yoksa hani böyle sıcak basması gibi falan mı
Transferiniz izmirde mi oldu? Gebeliginizin devami saglikli birsekilde gelir insallah.Merhaba kızlar günlerdir sessiz takipteyim. 4. Denemem bugün 7. Günüm 3 tane 3. Gün embriyosu transfer oldum. Sormak istedigim 5. Gün fazlaca bel ağrısı yaşadım ve 6. Gün uyandigimda çamaşırımda 1 damla kahve kırmızı kan gördüm sonra 2 saat içinde peceteye sildikçe kahve leke oldu birden kesildi yani yanlızca 3 saat falan lekelenme yaşadım. Bugün hicbir agrim sızım olmadi ne diyorsunuz böyle bişey yaşayan var mı aranizda
Ben de çağlar Yazıcıoğlu’na gidiyorum ordan biliyorum ikisi de çok iyi doktorlarAynen bizzat ondan bahsediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?