- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #12.321
Bir gelip bir gidiyor benim hafif hafif var bugün ama öncekiler gibi değil onlar çok fenaydı kafamı duvarlara vurasım geliyordu sabaha kadar uyumuyordumBen de çok çektim bu ara yok hayret. Hatta bugün çantamda parol gördüm kendi kendime çok şükür baş ağrım yok hayret dedim çünkü iki üç hafta önce bunu çok çektim parol aldım geçti ya da hafifledi
aslında iyi olur ama benim şu an vaktim yok ki canım. çalışıyorum zaten akşam eve pert geliyorum.ama artık eşimle çok kişinin olmadığı yerlere gidip maskemizide takıp yavaş yavaş yürüyüşe başlamak istiyorum.akşamları yorgun geliyorum ama haftada bir kaç kez bunu yapmak istiyorum.Kızlar hamile yogası yapsak nasıl olur?? iyi gelir ağrılara belki... Sabahları ben en azından ısınma hareketlerini yapıyorum kasları açıyorum. Bir de kegel egzersizi diye bir şey var ben baktım biraz yapmaya çalıştım belki faydalı olur.
Canım benim doktorum yaklaşık iki ay önce bana yürümeye basla her gün en az yarım saat dedi hocam koranadan korkuyorum çıkmak istemiyorum dedim insanlardan uzak maskeni tak yürü mutlaka dedi pıhtı atma tehlikesi şu an çok yüksek sakın hareketsiz kalma dedi sokağa çıkma yasağı olmadığı günlerde mutlaka yürüyorum ben azda olsa .Benimde belim ve sırtım çok ağrıyor akşama kadar hiç oturmuyorum aslında hareketsiz değilim ama normal herhaldeaslında iyi olur ama benim şu an vaktim yok ki canım. çalışıyorum zaten akşam eve pert geliyorum.ama artık eşimle çok kişinin olmadığı yerlere gidip maskemizide takıp yavaş yavaş yürüyüşe başlamak istiyorum.akşamları yorgun geliyorum ama haftada bir kaç kez bunu yapmak istiyorum.
bende akşama kadar hiç hareketsiz değilim canım aynı senin gibi.iş yerinde bide sürekli dik merdiven inip çıkıyorum.eve geldiğimde her yerim ağrıyor çok yoruluyorum bazen ama fırsat buldukça genede yürümek istiyorum tabi.yürüyüş yapmayıda çok severimCanım benim doktorum yaklaşık iki ay önce bana yürümeye basla her gün en az yarım saat dedi hocam koranadan korkuyorum çıkmak istemiyorum dedim insanlardan uzak maskeni tak yürü mutlaka dedi pıhtı atma tehlikesi şu an çok yüksek sakın hareketsiz kalma dedi sokağa çıkma yasağı olmadığı günlerde mutlaka yürüyorum ben azda olsa .Benimde belim ve sırtım çok ağrıyor akşama kadar hiç oturmuyorum aslında hareketsiz değilim ama normal herhalde
Tansiyon sorunu olamaz mı, dikkat etseniz, ağrı olunca hemen ölçseniz, ihtimal yani... Ç0benimde dün ve önceki gün ağrım oldu.iki gün parol içtim.bi video seyretmiştim orda tam bu haftalarda baş ağrısı şikayetleri başlayabilir diyordu.galiba bebekler büyüdükçe değişen hormonlarla birlikte baş ağrısı da oluyor
tabiki olabilir canım.ama ben tansiyonum çıktığında ya da düştüğünde başımın ağrıma şeklinden anlıyorum.bide bende migrende var.genelde migrenim turuyorTansiyon sorunu olamaz mı, dikkat etseniz, ağrı olunca hemen ölçseniz, ihtimal yani... Ç0
Pıhtılaşman varmıydı canımCanım benim doktorum yaklaşık iki ay önce bana yürümeye basla her gün en az yarım saat dedi hocam koranadan korkuyorum çıkmak istemiyorum dedim insanlardan uzak maskeni tak yürü mutlaka dedi pıhtı atma tehlikesi şu an çok yüksek sakın hareketsiz kalma dedi sokağa çıkma yasağı olmadığı günlerde mutlaka yürüyorum ben azda olsa .Benimde belim ve sırtım çok ağrıyor akşama kadar hiç oturmuyorum aslında hareketsiz değilim ama normal herhalde
Altada yapıyorsun değil mi canım sadece üste yapılmıyor diye biliyorumKizlar bu benim ikinci gebeliğim ve her ikisinde de kan sulandırıcı kullandım, bende pıhtılaşma var çünkü. Hemşire bana gülen yüz seklinde göbeğinin etrafına yapabilirsin demişti . Ben o sırayı takip ediyorum, daha rahat oluyor.
Evet cnm üst taraf haricinde göbeğinin etrafına çizdiğimiz bir gülen yüz seklinde . Tabi en az acıyan kısımlar en yağlı yerlerAltada yapıyorsun değil mi canım sadece üste yapılmıyor diye biliyorum
Ben bayadır sağlı sollu yaptırıyorum canım alta hiç geçmedim geçicem ama yer kalmadı yağlı yerler taş gibi olduEvet cnm üst taraf haricinde göbeğinin etrafına çizdiğimiz bir gülen yüz seklinde . Tabi en az acıyan kısımlar en yağlı yerler
Tansiyon sorunu olamaz mı, dikkat etseniz, ağrı olunca hemen ölçseniz, ihtimal yani... Ç0
benim bugün gene ağrıyor ya başımBende ölçüyorum düzenli olarak. Yükseldide o yüzdenmi ağrıyor diye. Tansiyonum hiç 12/8i geçmedi daha 10/6 11/7 hamile kaldığımdan beri düşük normale göre. Ama baş ağrısı yokluyor bu sıra.
Ben idare edicem bugün ilaç içmeden. Dün zor geçmişti bugün yine başlıyor..benim bugün gene ağrıyor ya başımheralde bu dönemsellik bişey.umarım çabuk geçer bu baş ağrıları
bende henüz ilaç içmedim şimdilik bekliyorum ama artacak gibi olursa içerim.iş yerinde bu ağrıyla çalışamam çünkü.umarım çok ağrımaz seninki de canımBen idare edicem bugün ilaç içmeden. Dün zor geçmişti bugün yine başlıyor..
bende henüz ilaç içmedim şimdilik bekliyorum ama artacak gibi olursa içerim.iş yerinde bu ağrıyla çalışamam çünkü.umarım çok ağrımaz seninki de canım
Canım hiç korkma ilk gebeliği olanlar her zaman daha geç hissedirmiş . Hatta bi yerde kız bebeklerin erkek bebeklere göre daha geç hareket ettiğini duymuştum. İçin rahat olsun bebişide strese sokma bakkızlar ben bebeğimi neden fazla hissetmiyorum1 haftadır sanki hiç hareket etmedi gibi.bu sıralar gaz problemimde var.bağırsak hareketimi bebeğin hareketlerimi onuda ayırt edemiyorum.canım sıkılıyor buna da.salı günü bi gelseydi ayrıntılı ultrasondan hayırlısıyla iyi haberlerle içim rahatlamış olarak çıkarım inşallah
kızlar ben bebeğimi neden fazla hissetmiyorum1 haftadır sanki hiç hareket etmedi gibi.bu sıralar gaz problemimde var.bağırsak hareketimi bebeğin hareketlerimi onuda ayırt edemiyorum.canım sıkılıyor buna da.salı günü bi gelseydi ayrıntılı ultrasondan hayırlısıyla iyi haberlerle içim rahatlamış olarak çıkarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?