2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok canım yok. Acıyor işte napsakta. Eşime yaptırdım 2-3 gün o yapınca daha az acıdı sanki.
Benimde eşim annem yapıyor canım ben kendim yapamıyorum bi türlü iğne fobim vardı çocukluğumdan beri bu kdr iğneyi nasıl oldum bilmiom konu evlat olunca insan dayanıyormuş herşeye acıması değilde şişlikleri nasıl aza indiririm diye düşünüyorum katı katı oldu içleri alkolle ovsak iyi gelir mi acaba soğuk uygulamakta iyi geliyormuş öyle yazmışlar ama bilemedim ki

Valla ben saldım gitti, birsürü şişlik var karnımda. Ne kolonyayla ne alkolle ovmadım. Benimde canım çok tatlıydı. Sayısını bilmediğim kadar iğne oldum, canları sağolsun minnoşların.

Evet analık duygusu tabi bir de kolay bulmadık Biri dedi burda arkadaşlardan Ceren mi demişti tohumuna para saydık İnşallah canım ❤

Evet ben demiştim kan sulandırıcı kullanan arkadaşlara sabır diliyorum.... Benim önceki doktorum kullan demişti bu gebeliğimde kullan demedikleri için çok sevinmiştim. Gerek varsa elbette kullanılsın ama bazen de şeker gibi veriyorlar önlem amaçlı ne olur ki her gün değil de iki güne bir vursaniz artık 5 aylık olduk. Kesin olarak pıhtılaşma sorunu tespit edildi ise elbette ama.... Her doktorun tercihleri farklı oluyor. Benim önceki doktorum önlem amaçlı herkese verdi bu iğneyi.

Benim doktorumda önlem amaçlı verdi, öncesinde düşükte yaptığım için bende hiç ikiletmeden başladım hemen. Kan pıhtılaşması olmasa bile hamilelikte başlama ihtimali varmış sanırım. Çoğu gitti azı kaldı.

Benim doktorum da önlem amaçlı başlattı ama ben progesteron hap kullanıyorum progesteron hap pıhtılaşma yapabiliyormuş onun için devam etmem gerekiyor doğuma kadar aman iyi olsunlar da ona da razıyız

Benim doktorum da önlem amaçlı başlattı ama ben progesteron hap kullanıyorum progesteron hap pıhtılaşma yapabiliyormuş onun için devam etmem gerekiyor doğuma kadar aman iyi olsunlar da ona da razıyız
Canım kasıktaa yani bu bacakla rahmin mi desem göbek kalçamı desem ne desem bilemedim onun birleştiği yerde çekilme gibi bşy yaşadın mı benim sağ tarafta çekilme oluyor gibi

Kızlar bugün felaket bi baş ağrım var. Parol içiyormusunuz siz ağrınız olduğunda?
benimde dün ve önceki gün ağrım oldu.iki gün parol içtim.bi video seyretmiştim orda tam bu haftalarda baş ağrısı şikayetleri başlayabilir diyordu.galiba bebekler büyüdükçe değişen hormonlarla birlikte baş ağrısı da oluyor

Canım kasıktaa yani bu bacakla rahmin mi desem göbek kalçamı desem ne desem bilemedim onun birleştiği yerde çekilme gibi bşy yaşadın mı benim sağ tarafta çekilme oluyor gibi
canım ona benzer ağrıyı ben 1 haftadır çekiyorum.özellikle sabah uyandığımda daha çok oluyor.ama ben yerini şöyle tarif edeyim, alt tarafımda oramla bacağın kesiştiği yer ve ağrı arkaya kalçaya doğru gidiyor.umarım anlatabilmisimdir benimde sol tarafımda daha çok.bende internetten baktım pelvik taban kası ağrısı diye buldum.görsellere bakınca o kas tam benim tarif ettiğim yerde

Felaket hemde dayanılmayacak kadar çok.. İçtim bende bi tane geçer inşallah.

Canım baktım şimdi dediğin yere o arka kısımda mı kalıyor benimki tam rahmin yan tarafındaki boşluklar varta sağlı sollu bacakla birleşen yer orda kas diye geçiyor heralde orasıda birbiriyle bağlantılıda olabilir çekme şeklinde böyle dün solda oldu bugün sağda normaldir inş. Ama senin dediğin yerde aynı yer galiba canım

Felaket hemde dayanılmayacak kadar çok.. İçtim bende bi tane geçer inşallah.
Baş ağrısından okadr çektim ki ilk 3 ay çok fenaydı çok şimdide bi kaç gündür hafif hafif geliyor bi tutarsa tam tutar ödüm patlıyor tutacak diye çok ağrıyor tutunca Parol içiyordum bende doktor günde 3 tane içebilirsin demişti belli aralıklarla 8 saatte birdi herlde

Ben yaklaşık 3 aylıkken feci bi grip geçirdim, ondada 1 tane içtim. Zaten yeterince ilaç içtik diye bebeği daha fazla ilaca maruz bırakmamak için son raddeye kadar dayanıyorum.

bencede aynı yerden bahsediyoruz canım o dediğimiz tam birleşme yerlerinde başlayıp kalçamızın altına doğru uzanan bi kas. dediğin gibi çekme oluyor yürürken oturup kalkarken daha çok ağrıyor benimki.bide sabahları yataktan kalkarken fazla oluyor.hareket ettikçe azalıyor gibi

Aynen canım orası kesin Benimde aynı hareket ettikçe uyuşuyor kayboluyor gibi yattığımda başlıyor iki tur attı mı azalıyor sanki rahim büyüdüğü için herlde normal olsun başka bişey istemem magnezyum kullanıyormuydun canım sormuşta olabilirm k.bakma

Kızlar bugün felaket bi baş ağrım var. Parol içiyormusunuz siz ağrınız olduğunda?

Ben de çok çektim bu ara yok hayret. Hatta bugün çantamda parol gördüm kendi kendime çok şükür baş ağrım yok hayret dedim çünkü iki üç hafta önce bunu çok çektim parol aldım geçti ya da hafifledi

Kızlar hamile yogası yapsak nasıl olur?? iyi gelir ağrılara belki... Sabahları ben en azından ısınma hareketlerini yapıyorum kasları açıyorum. Bir de kegel egzersizi diye bir şey var ben baktım biraz yapmaya çalıştım belki faydalı olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…