- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #12.281
Benimkide iki gün korkuttu beni sonra başladı gene. O iki günde de akşam hissettim, gündüz hissetmemiştim.
Çikolata çok hareketlendiriyo canım. Reçel balda öyle hatta.
Ben hala göbekten yapıyorum, hep göbekten yapıcam geçmiyor morluklar apseler doğurunca geçer artık bu gidişle.
Normal canım normal. Doktorum başka yerden yapsan daha çok acır doğuma kadar göbekten devam et dedi. Bi kez bacağımdan yaptım hiç abartısız yaklaşık 10 gün mor kaldı yaptığım yer.evet ya çok şiş içleri şiş şiş oldu bide iğneyi vurduğum yerden değil taa karşısından göbek deliğime yakın yerden kendi kendine morarmış normalmidir ki
Offf hadi ya canım şişlikler olması içerdeki morlukları takmıycamda şişliklerin üzerinden de vurmak zor oluyorNormal canım normal. Doktorum başka yerden yapsan daha çok acır doğuma kadar göbekten devam et dedi. Bi kez bacağımdan yaptım hiç abartısız yaklaşık 10 gün mor kaldı yaptığım yer.
Ben hal göbekten yapıyorum canım doktorum doğuma kadar yap dedi hatta burda bir kaçKızlar kan sulandırıcıyı nerden vuruyorsunuz karında şişlik ve morarma yapıyor başka yerden vuran varmı bu apseler morluklar Nasıl geçer fikri olan varmı ?
Hadi ya canım senin de benimki gibi şiş mi içleriBen hal göbekten yapıyorum canım doktorum doğuma kadar yap dedi hatta burda bir kaç
Arkadaş benden önce sordurdu doktoruna Bende merak etmiştim onların doktorları da göbekten devam edin dedi 2 gün kolumdan yaptım aşı yapmış gibi ağrıdı kolum
Şiş yerlere denk getirmemeye çalışıyorum. Bazen şiş olmasada tıkanıyor gitmiyor. Benimde hem mor hem apseli gibi, hatta bi yerimin rengi çok değişti orası ısı olarakta sıcak.Offf hadi ya canım şişlikler olması içerdeki morlukları takmıycamda şişliklerin üzerinden de vurmak zor oluyorsen vuruyor musun şişliğin üstünden şişken ilaç içeri gidiyor mudur ? Kafamda deli sorular
Korkma canım bezeden de olsa alıyor vücut onu benimde öyle iki tarafım da küçük top var gibi sanki şiş şiş beze olmuş durumda ve çürük oraya denk getirmeyeceğim desem de geliyor mecbur kol çok acıtıyor amaHadi ya canım senin de benimki gibi şiş mi içleriiğnenin faydası oluyormudur böyle şişken diye düşünmeye başladım heryerden morarıyor hemşire bana bi ara koldan yap demişti cesaret edememiştim bende nasıl olcak bilmiom
Ahh valla nasıl olcak bilmem şişlikleri indirmek için napabilirz acaba kolanyayla ovduruyorum eşime oda şişliği geçirmiyor ki.. sağ sol dimi aşağıya vuruluyormuyduŞiş yerlere denk getirmemeye çalışıyorum. Bazen şiş olmasada tıkanıyor gitmiyor. Benimde hem mor hem apseli gibi, hatta bi yerimin rengi çok değişti orası ısı olarakta sıcak.
Aynen canım napsakta geliyor yer kalmıyorKorkma canım bezeden de olsa alıyor vücut onu benimde öyle iki tarafım da küçük top var gibi sanki şiş şiş beze olmuş durumda ve çürük oraya denk getirmeyeceğim desem de geliyor mecbur kol çok acıtıyor ama
Yok canım korkma bende aynı soruyu sordum tedirgindim doktor güldü ve imkansız olduğunu söyledi çünkü karnımız derimiz yağ tabakası rahim vs derken baya baya derinde bebekler 4 cm miş iğne boyutu 4 cm yakın olsa dedi doktor hamile olmadan önce bir yere çarptın mesela miden ezilirdi ya da bağırsağın dışarı çıkardı dedi çok doğru o kadar yakın değiller kiAynen canım napsakta geliyor yer kalmıyorşişlikleri indirmenin bir yolu olsa keşke biraz bari inselerde rahat yapsak gece yatınca bile acıyor koldan bende çok korkuyom bacaktan daha da çok korkuyom iğne çok küçük gelmiyordur ama bebeklere denk gelmez dimi
Evet canım çok doğru demiş valla öyle olsa harbiden ne mide kalırdı ne bağırsak bu zamana kadarYok canım korkma bende aynı soruyu sordum tedirgindim doktor güldü ve imkansız olduğunu söyledi çünkü karnımız derimiz yağ tabakası rahim vs derken baya baya derinde bebekler 4 cm miş iğne boyutu 4 cm yakın olsa dedi doktor hamile olmadan önce bir yere çarptın mesela miden ezilirdi ya da bağırsağın dışarı çıkardı dedi çok doğru o kadar yakın değiller ki
Evet analık duygusu tabi bir de kolay bulmadık Biri dedi burda arkadaşlardan Ceren mi demişti tohumuna para saydıkEvet canım çok doğru demiş valla öyle olsa harbiden ne mide kalırdı ne bağırsak bu zamana kadaranalık işteee bizimkide daha devam vurulmaya inşAllah sağ salim kucağımıza alalım canım
Kesinlikle öyle canım maddi manevi bizim ilmek ilmek bu günlere geldiğimiz minik canlarımızEvet analık duygusu tabi bir de kolay bulmadık Biri dedi burda arkadaşlardan Ceren mi demişti tohumuna para saydıkİnşallah canım
Ahh valla nasıl olcak bilmem şişlikleri indirmek için napabilirz acaba kolanyayla ovduruyorum eşime oda şişliği geçirmiyor ki.. sağ sol dimi aşağıya vuruluyormuydu
Aynen canım napsakta geliyor yer kalmıyorşişlikleri indirmenin bir yolu olsa keşke biraz bari inselerde rahat yapsak gece yatınca bile acıyor koldan bende çok korkuyom bacaktan daha da çok korkuyom iğne çok küçük gelmiyordur ama bebeklere denk gelmez dimi
hadi gözün aydın canım maşallahKızlar 1 haziranda detaylıya gittik çok şükür her şey normal 12. Haftadan bu yana görmemiştik cinsiyeti de bilmiyorduk erkekmiş bu aradaçok şükür hiç bi sorunumuz yok baya uzun sürdü adam tam 1.5 saat boyunca baktı her şeyine tek tek Bu arada artık hissediyorum tekmeler atıyor çok güzel bi duygu sizlerde durumlar nasıl ? Bi de şeker yüklemesi için gitcem İnşallah zaten insülin direncim vardı Ona da 25. Hafta dediler
Bende önceden yapıyoduk diye hatırlıyordum bayadır sağlı sollu gittim yapayım bende bide yatarak mı oturarak mı vuruyorsunBen göbek altındanda yapıyorum. Hemşireler yapabilirsin demişti.
Oturarak yapıyorum ben. Yaptığım yeri sıkınca iğne daha az acıyor girerken.Bende önceden yapıyoduk diye hatırlıyordum bayadır sağlı sollu gittim yapayım bende bide yatarak mı oturarak mı vuruyorsun
Aynen benimkide öyle acaba dedim yatsammı otururken sıkışıyorda ondan mı böyle diye düşündümOturarak yapıyorum ben. Yaptığım yeri sıkınca iğne daha az acıyor girerken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?