2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de bu ara saçlarım dökülüyor belki mevsimden belki tiroid ilacı fazla mı geldi bilemedim.
Bir de bahsettiğiniz ağrıdan bende de oldu içerde bir ağrı ama enfeksiyondan şüpheleniyorum ben çünkü sarı bir akıntım da var geçmeyen açık sarı ve bazen renksiz ama hep var.... 🙄🙄🙄

En son doktor fitil kullanma sirkeli su ile yika demişti ama geçmeyince ben fitil kullandım sonra geçti şimdi yine başladı var...
Sarı akıntı hiç tükenmedi bende canım 5.5 aylık olduk maşallah hala var bazen açık sarı bazen renksiz bazen koyu sarı ama var yani sanırım böyle bitecek bizim hamilelik. Fitil bende kullandım o esnada kaşıntım vardı o geçti akıntı devamke🤩

Aslında üç hafta önce falan bakıldı kan ilacida kullanıyorum ama bir daha test yaptırayım canım sağolasın
3 hafta once baktirdiysan gerek yok canim. Kanin dusukmu cikti ? Kanin dusuk olmasida saclari etkileyebilir. Kan seviyesi maalesef uzun sure hap kulanimda duzeliyo. Insaallah duzelir ama tabi ciddi dokulme varsa doktorun belki baska bisey onerir

3 hafta once baktirdiysan gerek yok canim. Kanin dusukmu cikti ? Kanin dusuk olmasida saclari etkileyebilir. Kan seviyesi maalesef uzun sure hap kulanimda duzeliyo. Insaallah duzelir ama tabi ciddi dokulme varsa doktorun belki baska bisey onerir
Mrb benim 3. Gun embriyosu bugun 6. Gunum erken gebelik testi idrarda cikmadi

Mrb benim 3. Gun embriyosu bugun 6. Gunum erken gebelik testi idrarda cikmadi
canım erken olabilir.benim tedavi olduğum hastanede bir kadının ilk bebeğinde tüp bebekle olmuş.10.gün idrarda çıkmamış kanda öğrenmiş.bazen çıkmayabiliyor.biraz daha sabır😍 bende belirti olarak 5.ve 6.gün aniden kasığıma saplanan ağrı oldu.başka birşey olmadı.ama illaki belirti olacak diyede birşey yok

canım erken olabilir.benim tedavi olduğum hastanede bir kadının ilk bebeğinde tüp bebekle olmuş.10.gün idrarda çıkmamış kanda öğrenmiş.bazen çıkmayabiliyor.biraz daha sabır😍 bende belirti olarak 5.ve 6.gün aniden kasığıma saplanan ağrı oldu.başka birşey olmadı.ama illaki belirti olacak diyede birşey yok
Tsk nerde tedavi oluyosunuz

Anladım kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim benimki kadar dökülen yok galiba ben en iyisi doktora gittiğimde sorayım çünkü gerçekten çok dökülüyor zaten saçım az kel kalacağım yoksa😊

Canım ben doğum yapmış biri olarak söylüyorum en rahat kendi evinde hissedersin lohusaligin etkisiyle zaten hiç tahammülün kalmıyor ben evdeki herkes gitsede artık bebeğimle bir yalnız kalsam diye istemiştim ki sezeryanla doğdu ve dikiş yerlerimden oturup kalkamiyordum bile ama herkes gitsin istiyordum .yine de kendin bilirsin ama evinden başka yerde pek rahat edemezsin
Benim ilk başlarda çok dökülüyodu böyle öbek öbek 😄 bakım yaptırdım kuaförde azaldı dökülmesi tek tük dökülüyo şuanda

Herhangi belirtiniz oldumu peki
Canım benim kahverengi lekelenmem oldu 5. Günde 6. Günde ve 8. Günde damla damla lekelerim geldi ama herkeste olmuyor bu. Kullandığımız haplar da bizi çok etkiliyor onlarda belirti varmış gibi oluyor aslında ama bunun dışında çok yoğun gazım vardı sürekli gaz çıkarıyordum 🤭

Canım benim kahverengi lekelenmem oldu 5. Günde 6. Günde ve 8. Günde damla damla lekelerim geldi ama herkeste olmuyor bu. Kullandığımız haplar da bizi çok etkiliyor onlarda belirti varmış gibi oluyor aslında ama bunun dışında çok yoğun gazım vardı sürekli gaz çıkarıyordum 🤭
Sizin 5. Gun embriyosumuydu

Sarı akıntı hiç tükenmedi bende canım 5.5 aylık olduk maşallah hala var bazen açık sarı bazen renksiz bazen koyu sarı ama var yani sanırım böyle bitecek bizim hamilelik. Fitil bende kullandım o esnada kaşıntım vardı o geçti akıntı devamke🤩

Bendede akıntı var ara ara kaşıntı oluyor geçiyor. Kabullendim artık. Bende beyaz bi akıntı da oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X