2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sarı akıntı hiç tükenmedi bende canım 5.5 aylık olduk maşallah hala var bazen açık sarı bazen renksiz bazen koyu sarı ama var yani sanırım böyle bitecek bizim hamilelik. Fitil bende kullandım o esnada kaşıntım vardı o geçti akıntı devamke🤩

Ahahha cok komik yazmışsın :D bende kötü koku ve kaşıntı yok ama 2 hafta yoksa 3. Hafta başlıyor benimki. Fitil olarak zalain da kullandım gyno lomexin de. Ayda bir kullanıyorum bu fitilleri geçiriyor sonra yine başlıyor sirke filan hayır etmiyor. Şu saatlerde bebek çok hareketli sürekli oynuyor 🙈🙈🙈

Ahahha cok komik yazmışsın :D bende kötü koku ve kaşıntı yok ama 2 hafta yoksa 3. Hafta başlıyor benimki. Fitil olarak zalain da kullandım gyno lomexin de. Ayda bir kullanıyorum bu fitilleri geçiriyor sonra yine başlıyor sirke filan hayır etmiyor. Şu saatlerde bebek çok hareketli sürekli oynuyor 🙈🙈🙈
🤩🤩 maşallah maşallah etsin tabi 🙏🏻
Benim de aynı devamlı tekrarlıyor canım bugün yoksa haftaya var haftaya yoksa öbür Hafta kesin var alıştık artık 😍

3 hafta once baktirdiysan gerek yok canim. Kanin dusukmu cikti ? Kanin dusuk olmasida saclari etkileyebilir. Kan seviyesi maalesef uzun sure hap kulanimda duzeliyo. Insaallah duzelir ama tabi ciddi dokulme varsa doktorun belki baska bisey onerir
Kanım düşük değildi canım ama yine de kan ilacına başladı evet söyleyeceğim artık başka bir şey onerirse

Bu arada bende gece uykuya dalamama başladı kızlar.. Sizde var mı böyle bişey? Bebekten mi yoksa benimle mi alakalı çözemedim. Çok kolay uyurdum ben.
Bir haftadır ben de uyuyamıyorum uykuya dalmakta güçlük çekiyorum bide tık sesine uyanıp bida uyuyamıyorum 🤔

Sarı akıntı hiç tükenmedi bende canım 5.5 aylık olduk maşallah hala var bazen açık sarı bazen renksiz bazen koyu sarı ama var yani sanırım böyle bitecek bizim hamilelik. Fitil bende kullandım o esnada kaşıntım vardı o geçti akıntı devamke🤩
Kizlar bu akinti ve kasinti bende de vardi ama hic umursamadim iki gece evvrl titreyerek uyandim.sitma tuttu resmen butun damarlarim titredi.sabahi zor etti.ogleden sonra da usume devam edince doktora gittim acile idrar tahlili yapti.enfeksiyon cikti tek kullanimlik bir ilac verdi ama tam gecmedi.ben hic onemsememistim ama cok sarstti beni...

Mrb. Ben dun gece kana baktirdim cikmadi 3. Gun embriyosu. 6.gun normalmi
Canim benim doktorum kesinlikle 12.gunden önce tahlil yapma dedi 6 gün çok erken ben 11 .gün idrarda 12.gun kanda baktırdım ve çok düşüktü değer iki güne birsürekli kan verdim yükselecek mi diye acele etme tarihini bekle çok zor beklemek biliyorum ama böyle kendini yipratirsin

Kizlar bu akinti ve kasinti bende de vardi ama hic umursamadim iki gece evvrl titreyerek uyandim.sitma tuttu resmen butun damarlarim titredi.sabahi zor etti.ogleden sonra da usume devam edince doktora gittim acile idrar tahlili yapti.enfeksiyon cikti tek kullanimlik bir ilac verdi ama tam gecmedi.ben hic onemsememistim ama cok sarstti beni...
Evet o da var bende hiç enfeksiyonsuz günüm geçmedi bu güne kadar 4 yada 5 kez idrar kültürü ve testi yapıldı hepsinde enfeksiyon çıktı bol su iç canım su alıyor enfeksiyonu günde 4 litre diyor doktorum bana

Bu arada bende gece uykuya dalamama başladı kızlar.. Sizde var mı böyle bişey? Bebekten mi yoksa benimle mi alakalı çözemedim. Çok kolay uyurdum ben.
Bir haftadır ben de uyuyamıyorum uykuya dalmakta güçlük çekiyorum bide tık sesine uyanıp bida uyuyamıyorum 🤔
Bu bihaftadır bende öyleyim. Akşamları zor uyuyorum . Sonra gece belli bi saatte uyanıp daha da uyuyamıyorum😭 bebişler bize alıştırmamı yaptırıyor galiba😅

Bende çok derin uyurdum şimdi eşim dönse uyanıyorum. Yatağa yatıyorum uyumamın 2 saati bulduğu oluyor. Tuvalete kalkıyorum 2 3 kezde.

Bu bihaftadır bende öyleyim. Akşamları zor uyuyorum . Sonra gece belli bi saatte uyanıp daha da uyuyamıyorum😭 bebişler bize alıştırmamı yaptırıyor galiba😅

Valla bende bi yerde okumuştum alıştırma yaparlarmış doğum yaklaştıkça.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X