- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #12.361
Kizlar ben bugun tum gun disardaydim. Ordan anneme gittim. Daha eve yeni geldim. Anlayacaniz hic kendimi dinlemedim. Ama suan korkuyorum hic bbisey hisetmedimm yenicenyattim tik yok.
Siz otururken bebegi hissediyormusunuz. Veya hareket halindeyken hissedebiliyotmusunuz ? Ben illa uzanmam gerekiyor
Ben hissediyorum canım. Bazen gün içinde bişeyler yaparken minik minik vuruyor. Bazen otururken vuruyor, geceki kadar çok olmuyor tabi geceleri coşuyo maşallah.

Beni de bugün tüp bebek merkezimden aradılar çok şükür kavuşturana.... Daha yeni arıyorlar söylediklerime çok memnun oldular sevindiler. Haziran ortasına doğru Ankara'da doğum için yer bakacağım Memorial den vazgeçtim. Devlette normal doğuma öncelik verme var mı hala bilmiyorum. Olmadı pazartesi bir telefon edeyim çünkü net olmayınca çok takıyorum.
Ben tekrar gataya gidicem şeker yüklemesi için ayın 11inde. Doktorları çok iyi gatanın. Doğumuda sorucam gitmişken. Birde şehir hastanesini araştırıyorum odaları, temizliği çok hoşuma gittiği için. Kime sorduysamda memnun. Bi gidicem orayada göz atmak için, eğer netleşirsem oraya devam ederim diye düşünüyorum.
Selam kızlar bu ara saçlarım çok dökülüyor dün Banu çiftçi bir videosunda hamilelikte saçlar güçlenir parlar dökülmeyi çok nadir görürüz dedi bende acaba vitamin falan mı eksik acayip dökülüyor siz de var mi
Benimde her zamanki gibi dökülüyor, ama hiç uzamayan saçlarım uzuyor ve gürleşti sanki.