2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
belkide..daha önce olmuyordu.ilaca bugün sabah başladım.baş dönmesine bugün olunca acaba ilaç mı yapıyor diye düşündüm.

Benim ilk belirtimdi baş dönmesi. Şaşırtıcı ama yanlış hatırlamıyorsam transferden sonra 4.gün başladı baş dönmem. Estrofeme yordum hep. Hamile kaldığımı öğrenince hemşireyle konuştum estrofemi azalttık ama baş dönmem geçmedi, gebelikten olabilir demişti uzun süre devam etti.

esyrofemde bende ilk başlarda uyku yapıyordu.bıraktım geçti.ama baş dönmesi hatırlamıyorum hiç.bugün 3 kere falan oldu.bildiğin sendeledim ayakta.

Gittiğim yer baya titiz bu konuda güvenmesem gitmezdim muhtemelen canım. Bi de artık saçlarım çok dökülüyodu dayanamadım gittim
Ya benim de öyle kel kalacağım artık bı gitmem gerek ama corana vakaları burda yeniden artmaya başladı yine kaldı benim kuaför işim

Ben her gün içiyorum doğuma kadar da devam dedi doktor
Her gün içiyorum canım. Bi tane multivitamin sabah akşam Demir ilacı ve d vitamini damla olarak kullanıyorum
ben transferden beri folbiol kullanıyordum.sonra doktor multivitamine başlattı.bir gün birini bir gün birini iç dedi.geçen haftada kan ilacı verdi. hepsinde de folik asit var.folbiolu bıraktıracaktı ama belki tüp bebek doktorun başka bir sebeple vermiştir devam et dedi bende bugün tüp bebek yaptırdığım yeri aradım 12.haftadan sonra bıraktırıyoruz zaten artık kullanmayın doktorunuz ne verdiyse onu kullanın dedi.bende şimdi bu multivitaminini her gün mü gün aşırımı içeyim bilemedim.doktora bi sorayim gene ulaşabilirsem

Ben folbiolu 9. hafta bıraktım. Folidays diye başka bi folikasite geçmiştim. 16. hafta omega 3e ve demir ilacına başladım. Sabah akşam demir ilacı ve omega 3 kullanıyorum.

Şeker yüklemesi yaptırdım bugün. 142 çıkmış sonuç. 140 ve altı olması gerekiyor diyor internette. Doktorda haftaya gel demişti sonuçlar için. İnsülin direnci için kullandığım ilacıda bıraktırdı içme artık dedi. Yaptıran var mı başka, varsa kaç çıktı değeri?

folidays kullanmaya devam ediyormusun peki canım

Hangi ilacın baş dönmesi yaptığını düşünüyorsun? Ben mutlivitamin almıyorum sürekli meyve yiyorum zaten deli gibi. Sadece omega3 ve demir alıyorum. Folik asit dediğimiz zaten B12 değil mi? O iyi gelmiş kan sonucunda benim. Çok fazla şey kullanmadığım için memnunum aslında.

Değil galiba başka o... Benim ona bakılmıştı bana yeni bakılmadı folik asite. Diğer değerlerim hepsi Nisan ayına göre düşmüş. Ferritin 10mus 11 değil ki 28di.

canım dün olmuştu baş dönmem ama bugün yok.ben dün Gynoferon diye yeni bir ilaca başladımda onun yaptığını düşünmüştüm

Hilalcim bende 12. Haftadan beri kan ilacı vitamin ve d vitamini kullanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…