2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben bi başlayınca duramadım valla şimdilerdede park beşiğine arabasına pusetine karar vermek üzereyim.biberon falan bakıyorum işte.hergün elimde tlfn bişey bakıyorum
Bende E bebekte baktım geçen perşembe bişeyler. Bazı şeyler gereksiz pahalı. Araştırıcam iyice öyle alıcam hepsini.

Bende E bebekte baktım geçen perşembe bişeyler. Bazı şeyler gereksiz pahalı. Araştırıcam iyice öyle alıcam hepsini.
aynen canım.ben trendyoldan bakıyorum.orda yorumlarda yol gösterici oluyor.ve bir çok markaya aynı anda bakma şansımda oluyor.favoriye aldım bir çok şeyi.takip ediyorum.indirim gelince tek tek alacağım inşallah

aynen canım.ben trendyoldan bakıyorum.orda yorumlarda yol gösterici oluyor.ve bir çok markaya aynı anda bakma şansımda oluyor.favoriye aldım bir çok şeyi.takip ediyorum.indirim gelince tek tek alacağım inşallah
İnşallah yavaş yavaş tamamlar güzelce kullanırız hepsini.

Kızlar Ankara'da olanlar için diyorum bu minicity nin Ankara'da çok büyük bir mağazası var mutlaka bakmalısınız fiyatları böyle yanında iki bebek mağazası daha var onlarda böyle hem uygun hemde güzel

Kizlar bence yavaş yavaş alin çünkü bebeğin nasıl gelişeceğini henüz bilmiyorsunuz,Tüp bebekler daha hızlı büyüyorlar diye biliyorum. Benim oğlum 3.400 Gr doğdu ama sonrasında anne sütüyle hep ayından büyük şeyler giydi

Bende hiç öyle bir ağrı yok. Enfeksiyon varken batma şeklinde vardı. Bebek de az hareket etti. Antibiyotik kullandım 5 gün. Geçti. Bebek de yine parande modunda sanırım.

Benimki zaten önden gidiyor, alırken yenidoğan değilde 0-3 ay alayım diyorum ilk kıyafetlerini.

Bu arada kan sulandırıcı ilaçları nasıl temin ediyor siniz?

Ben en son 2 ay önce almıştım 90 günlük. Elimde 3 kutu kaldı. 1 kutu kala eczaneyle konuşucam bakalım. 2 ay önce bi sıkıntı olmamıştı alırken, şimdi durum nedir bilmiyorum.

Bende hiç öyle bir ağrı yok. Enfeksiyon varken batma şeklinde vardı. Bebek de az hareket etti. Antibiyotik kullandım 5 gün. Geçti. Bebek de yine parande modunda sanırım.

Benimkide bazı günler az hareket ediyor, bazı günler coşuyor, sebebini anlayamadım.

benim son iki haftadır hemen hemen hergün var ya.kaslarım,kemiklerim ağrıyor gibi alt tarafta.bebek hareketli maşallah onda sıkıntı yok.hatta dün akşam artık nasıl bir hareket yaptı içerde bilmiyorum göbeğim sağa gitti geldi

Bende haftaya cuma gideyim diyorum. Ultrasona göre 28e girmiş oluyorum. Kan uyuşmazlığı var bizde iğne haftamda gelmiş oluyor. Hareketleri bazen az bazen çok hissetmemiz normaldir bence.
Maşallah canım ileride mi bir hafta kadar senin bebiş. Ben 2 hafta önce gittiğimde 24+3 ve 23+6 idim ama tabi şimdi nasıl oldular bakalım bu ara bazen yemek yiyemediğim hala tiksindiğim zamanlar oldu inşallah çok çok kilo almış olsunlar

Evet canım özeldeki doktor ve devlet hastanesindeki doktor 1 hafta önde dedi. Ayrıntılı ultrasondaki doktor 10 gün önden gidiyor dedi. Büyümüşlerdir merak etme yemesekte besleniyor onlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…