- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.237
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #12.721
Ay maşallahEvet canım özeldeki doktor ve devlet hastanesindeki doktor 1 hafta önde dedi. Ayrıntılı ultrasondaki doktor 10 gün önden gidiyor dedi. Büyümüşlerdir merak etme yemesekte besleniyor onlar.
Ceviz ve yoğurt dedi banada doktorum. Hergün yemeye çalışıyorum.Ay maşallahÇok iyi canım.ay inşallah ya dikkat ediyorum yediklerime muz çok kilo aldırıyormuş muz her gün yiyorum süt içiyorum her gün öyle :)
Yoğurttan öyle bir tiksindim ki şuan kelimesi geçtiğinde bile midem alt üst oluyorCeviz ve yoğurt dedi banada doktorum. Hergün yemeye çalışıyorum.
Bende süt içmek hiç istemedim ilk aylar zorla içtim. Garip bi halmiş bu hamilelik.Yoğurttan öyle bir tiksindim ki şuan kelimesi geçtiğinde bile midem alt üst oluyorceviz çok faydalı ama dediğin gibi
Hem de çok yemem dediğini yedirtip en sevdiğinden vazgeçiyor vallahiBende süt içmek hiç istemedim ilk aylar zorla içtim. Garip bi halmiş bu hamilelik.
aynen yaa ben kahvaltıda peynir zeytin olmazsa olmazımdır. hele peynir.çeşit çeşit olur sofrada bayılırım.uzunca bir zaman peynir yiyemedim.şimdi tekrardan yemeye başladım çok şükür.Hem de çok yemem dediğini yedirtip en sevdiğinden vazgeçiyor vallahi
Bende zeytin yiyemiyorum, kokuyor sanki çokta severdim halbuki.Hem de çok yemem dediğini yedirtip en sevdiğinden vazgeçiyor vallahi
zeytini hamileliğimin başında çok yedim.sonra bi soğudum yiyemedim.şimdi tekrar yiyorum.inşallah seninki de geçer canımBende zeytin yiyemiyorum, kokuyor sanki çokta severdim halbuki.
aynen yaa ben kahvaltıda peynir zeytin olmazsa olmazımdır. hele peynir.çeşit çeşit olur sofrada bayılırım.uzunca bir zaman peynir yiyemedim.şimdi tekrardan yemeye başladım çok şükür.
İmşalalh eskiye döneriz Kızlar korkuyorum böyle kalacağız diyeBende zeytin yiyemiyorum, kokuyor sanki çokta severdim halbuki.
döneriz canım niye böyle kalalımİmşalalh eskiye döneriz Kızlar korkuyorum böyle kalacağız diye
Amin canımdöneriz canım niye böyle kalalımyavaş yavaş yemediklerimizi de yiyeceğiz.Allah başka sıkıntı vermesin
benim son iki haftadır hemen hemen hergün var ya.kaslarım,kemiklerim ağrıyor gibi alt tarafta.bebek hareketli maşallah onda sıkıntı yok.hatta dün akşam artık nasıl bir hareket yaptı içerde bilmiyorumgöbeğim sağa gitti geldi
Benimkide bazı günler az hareket ediyor, bazı günler coşuyor, sebebini anlayamadım.
aynen aynen bazen öyle bi hareket ediyorki heralde içerde taklalar atıyor diyorumAy evet di mi ya Hilalcim :) deprem oluyor sanki karnımda maşallah kuzularımıza
Kas ve kemik ağrısı olduğunu düşünüyorsan o bende de var. Baldırlarıma giren kramplar için her gün MAGNORM suda eritip içiyorum. İki gündür içmiyordum dün gece uykumdan dehşet bir kalça ağrısı ile uyandım kramp gibi bir şey.. sanırım kalça kemiklerimiz de genişliyor iyice koca popolu mu olcez acebaa
aynen aynen bazen öyle bi hareket ediyorki heralde içerde taklalar atıyor diyorumevet daha çok kas kemik ağrısı gibi.yani oturuyorum ya kalktığımda popom ağrıyor bugünde çok fena sırt ve bel ağrısı çektim.bebişler büyüdükçe farklı şikayetlerimiz çıkacak gibi.valla popişlerimiz de genişleyecek gibi
sizlerde de durum aynı mı acaba.ben şimdiden çok yoruluyorum ya.metrodan çıkıp eve gelene kadar dermanım kalmıyor.maskeyle yürümekte çok zor.sıcakta bir taraftan bastırınca nefes almak için ekstra bir efor harcıyorum.şimdi böyleysem ben 7.ayda nasıl olcam acabaBence bunlar iyi günlerimiz... 7 aydan sonra iyice top gibi olabiliriz... Napalım olsun.
Ben netflix'de babies belgeseli izliyorum kızlar herkese tavsiye ederim.. Bunun sebebi tahminen bebek regular büyümüyor... yani aslında büyüme bazı günler daha hızlı bazı günler hiç yok ... yapılan araştırmalar büyümenin steady olmadığını göstermiş. yani düz bir ivme değil bu
Hatta bence bizim bazı günler midemizi bir şey rahatsız ederken bazı günler etmeme sebebi de bu olabilir. Ya da bazı günler canımızın bir şey isteyip bazı günler aynı şeyden nefret edebiliyoruz.. Ben yaşıyorum bu tip şeyleri...
Günün günü tutmaması duygusal açıdan da geçerli oluyor...
Bebeklerimiz doğduktan sonra da günleri günlerini tutmayacak. Bir gün çok yaramaz bir gün uslu bile olabilirler bence :)
Ben netflix'de babies belgeseli izliyorum kızlar herkese tavsiye ederim.. Bunun sebebi tahminen bebek regular büyümüyor... yani aslında büyüme bazı günler daha hızlı bazı günler hiç yok ... yapılan araştırmalar büyümenin steady olmadığını göstermiş. yani düz bir ivme değil bu
Hatta bence bizim bazı günler midemizi bir şey rahatsız ederken bazı günler etmeme sebebi de bu olabilir. Ya da bazı günler canımızın bir şey isteyip bazı günler aynı şeyden nefret edebiliyoruz.. Ben yaşıyorum bu tip şeyleri...
Günün günü tutmaması duygusal açıdan da geçerli oluyor...
Bebeklerimiz doğduktan sonra da günleri günlerini tutmayacak. Bir gün çok yaramaz bir gün uslu bile olabilirler bence :)
Bende aynı durumdayım kızıma masal okuyorum onda bile nefes nefese kalıyorum sanki yük tasimisim gibi ilk hamileligimde hiç böyle olmamıştı yaşlandıkça daha da zor galiba bı ev süpürüyorum bı saat dinleniyorum sıcakta bunaltiyor kalbim boğazımda atıyor sankisizlerde de durum aynı mı acaba.ben şimdiden çok yoruluyorum ya.metrodan çıkıp eve gelene kadar dermanım kalmıyor.maskeyle yürümekte çok zor.sıcakta bir taraftan bastırınca nefes almak için ekstra bir efor harcıyorum.şimdi böyleysem ben 7.ayda nasıl olcam acaba
valla aynıyız canım.eskiden saatlerce temizlik yapardım banamısın demezdim.şimdi eşim süpürürken arkasından toz alıyorum sanki evi komple ben temizlemişim gibi oluyorum.Bende aynı durumdayım kızıma masal okuyorum onda bile nefes nefese kalıyorum sanki yük tasimisim gibi ilk hamileligimde hiç böyle olmamıştı yaşlandıkça daha da zor galiba bı ev süpürüyorum bı saat dinleniyorum sıcakta bunaltiyor kalbim boğazımda atıyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?