- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 33
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #12.881
Yardım etcek insan var canım allah eksikliklerini göstermesin de ben niyese tek yapmak istiyorumBelki de canım evet doğru diyorsun neyse bebişlerr iyi olsun da Ben önemli değilim
Valla canım bayramdan sonra ben evime geçeceğim kayınvalidemde kalıyorum Şuanda bakıyor bana. Sonra annem de gelecek ağustoss basında temizlikçi
Tutup önce evi temizleteceğiz sonra Da yavaş yavaş halledeceğiiz ben zaten şimdiden çok yorgunum çok bi faydam olmaz kendi basına zorlanırsın yardım edecek birileri olsun bence
O zaman sen yavaştan başla canım ağırlaşınca zorlanırsın. Ben şimdiden zaten adım atamıyorum hantal Birşey oldumYardım etcek insan var canım allah eksikliklerini göstermesin de ben niyese tek yapmak istiyorumneyse ben bu ayı da bi çıkarayım da sonra bakayım duruma göre. Senin bide ikiz tabi bizden iki kat zorluğun var allah yardımcımız olsun güzel heyecanlar bizi bekliyor
Aminnn inşallah. Daha dün gibi değil mi test heycanlarımız çok şükür bu günleri görmek hayal gibiydiO zaman sen yavaştan başla canım ağırlaşınca zorlanırsın. Ben şimdiden zaten adım atamıyorum hantal Birşey oldumevet en güzel heyecanlarımız olsun inşallah zor günler atlattık bundan sonra hepimizin yüzü gülsün ❤
ben ilk etapta giyeceği şeyleri aldım.bugün bebek bakım çantasıyla,biberonunu sipariş verdim.bugün yarın park beşiğini,pusetini,arabasını sipariş etcem.bizde ağustos ayı içinde evi boyatcaz, ondan sonra mobilyasını alacağız.diğer ufak ihtiyaçlarınıda ben parça parça internetten alıyorum valla.Kızlar hazırlıklara ne zaman başlıcaksınız alışveriş, kıyafetleri yıkayıp ütülemek. Kimseden yardım almadan yapmak istiyorum ben ama bi yandan erken diyorum bi yandan ağırlaşmadan yap yavaş yavaş bitsin diyorum kararsız kaldım
En uygun fiyat internette var zaten bende internetten alıcam hemen hemen hepsini. Biberon olarak ne aldın peki aventle lahsiohn arasında kaldım bendeben ilk etapta giyeceği şeyleri aldım.bugün bebek bakım çantasıyla,biberonunu sipariş verdim.bugün yarın park beşiğini,pusetini,arabasını sipariş etcem.bizde ağustos ayı içinde evi boyatcaz, ondan sonra mobilyasını alacağız.diğer ufak ihtiyaçlarınıda ben parça parça internetten alıyorum valla.
İdrar yolu enfeksiyonumuydu canım mantar mı banada antibiyotik ve fitil verdi kullanıyorum bakalım sızlama devam ediyor etkisini gösterse bi an önce
Canım benim görümcem ilk kızına BİM’den almış onu büyütmüş şimdi ikinci kızını da büyütüyoro zaman o da 40’tl gibi bir fiyata aldım demişti çok sağlam çıktı demişti.
Ama erken gibi geldi bana da bende gördüm de 6 aydan sonra lazım o zamana kadar tekrar gelir sürekli geliyor çünkü
Kızılay'a gitmeyeli o kadar çok oldu ki adı bile bir tuhaf geldi. Bence herşey bitince Ankara'da buluşalım çocuklarla birlikte bir araya gelelim
Gerçekten öyleydi ya o kanamalar koşa koşa acile gitmeler heyecanlar telaşlar Allahım sonsuz şükürAminnn inşallah. Daha dün gibi değil mi test heycanlarımız çok şükür bu günleri görmek hayal gibiydi
Bende 6. Aydan sonra alacağım canım şimdi onu alıp koyacak yer arayamıcam vallaEnfeksiyon vardı ama çok az demişti doktorum.
Bende seneye alsam geç mi olur diye düşündüm bilemedim. Kalitesinide bilmiyorum sonuçta.. Tereddütte kaldım.
Herşeyin üstüne birer kahve içeriz ne iyi gelir dimi.Ne günlerdi diye anarız belki..
aynen internetten iyi oluyor.bu dönemde gezmekte istemiyorum zaten.ileriki dönemlerdede belki o enerjimde olmayacak.bir tek mobilyasını gidip bakacağım.ben biberonu nuk aldım canımEn uygun fiyat internette var zaten bende internetten alıcam hemen hemen hepsini. Biberon olarak ne aldın peki aventle lahsiohn arasında kaldım bende
İnşallah hayırlı haberlerle gel canımBen alışverişe önce kendimden başladıminstegramda lohusa seti beğenmiştim onu getirttim önce bebekten başlamam gerekirken tersi oldu ama bende ebebekte indirim çok diyorlar hepsini gidip ordan bakıp alırım diyorum bakalım hayırlısı yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadır
Özellikleri nedir canım araştırmışsın sanırım sen sorayım dedimaynen internetten iyi oluyor.bu dönemde gezmekte istemiyorum zaten.ileriki dönemlerdede belki o enerjimde olmayacak.bir tek mobilyasını gidip bakacağım.ben biberonu nuk aldım canım
Eki Görüntüle 2655623
Amin canım inşallahİnşallah hayırlı haberlerle gel canım
Evet e bebekte çoğu şey gerçekten uygun ben Gittim zıbınlar falan 6 al 5 öde var tanesi 4 TL ye falan geliyor :) 5 Li hastane çıkışları 50’ TL idi mesela çoraplar 4 ü 1.50’tl idi bunun dışında olan diğer ürünler normal piyasa fiyatında işte biberon emzik vs sonuçta belli bir marka bakıyorsun onun fiyatı da aynı zaten en fazla 5 TL oynuyor arada
Evet daha gelince tekrar korkular başlıyor Özlem başlıyor:) Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın Hepimizin.Amin canım inşallahher gidiş bir heyecan gidip gördükmü rahatlıyoruz iki gün sonra yine aynı evet haklısın çok bir fiyat farkı olmuyor sonuçta gidip bir yerden alırım diyorum bakalım hayırlısı
Bnm de görümcem lansinohun sağma makinesini vercek oyüzden de lansinoh biberon al dedi Bn de onu aldım onla uyumlu sanırımÖzellikleri nedir canım araştırmışsın sanırım sen sorayım dedim
İçerisinde sağılacak biberonları var görümcemin ama direk onunla verilmiyor bebeğe tabi. Ben Philips Avent düşünüyorum şimdilik ama tabi ki araştıracağımBnm de görümcem lansinohun sağma makinesini vercek oyüzden de lansinoh biberon al dedi Bn de onu aldım onla uyumlu sanırım
Aaaa çok güzel oldu canım zahmet verdim teşekkürler bakacağımaynen canım bugün baya bi baktım.nedense bu içime daha çok sindi bunu alayım dedimözelliklerinide şöyle aşağıya bırakayım
Eki Görüntüle 2655666
Gerçekten öyleydi ya o kanamalar koşa koşa acile gitmeler heyecanlar telaşlar Allahım sonsuz şükür
Bende 6. Aydan sonra alacağım canım şimdi onu alıp koyacak yer arayamıcam valla
Ay evet ya ne güldüm sen yazınca şimdiİyi mi acaba, belirttim azaldı bişey mi oldu, midem bulandı bişey mi oldu, midem bulanmadı bişey mi oldu, çikolata yesem düşer mi acaba?..Ne telaşlı günlerdi, çok şükür, bin şükür.
Bende sonra alırım sanırım, ama 30 haftalık olunca kıyafet ve mobilya alışverişini yapıcam. Çünkü ben artık çok çabuk yoruluyorum, ayaklarım şişiyor, bacaklarım ağrıyor..
ne demek canım birbirimizden fikir ala ala bu alışverişteki acemiliklerimizi kapatacağızİçerisinde sağılacak biberonları var görümcemin ama direk onunla verilmiyor bebeğe tabi. Ben Philips Avent düşünüyorum şimdilik ama tabi ki araştıracağım
Aaaa çok güzel oldu canım zahmet verdim teşekkürler bakacağım
Ay evet ya ne güldüm sen yazınca şimdibugün midem bulanmadı neden bulandı neden kahverengi leke var neden ıhlamur içebiliyor muyuz içemiyor muyuz bi de virüs girdi araya Şimdide farklı değiliz ki canım hareket etmiyor mu ediyor mu bugün az etti bu sabah sesi yok yerini bunlar aldı
Valla bende öyleyim kendimi yataktan zor kaldırıyorum ağırlaştım gerçekten artık doktorum demişti TemmuZdan sonra kendinden birşey bekleme diye her gün ayrı bi yerim ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?