2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayy o şişlikler çok can sıkıcı benim 36 numara ayaklar 37 oldu galiba hatta 38 e doğru gidebilir böyle giderse.bide bu çatı ağrısı dedikleri şey bende var.çok ağrım oluyor.bebek ağırlaştıkca normalmiş ama otururken bile afedersin şeyimin kemikleri kalçamın kemikleri ağrıyor

ne demek canım birbirimizden fikir ala ala bu alışverişteki acemiliklerimizi kapatacağız
Evet canım en güzel heyecanlar en güzel telaşlar hep böyle olsun inşallah
Hareket etti etmedi olayı var cidden şimdide. Allahın izniyle doğduklarında neleri takarız kim bilir..

Bende şu 1 2 haftaya kadar normaldim denebilir, ama bu sıra çok halsiz ve yorgunum.
Evet ya ciğer geliştirici hareket azaltıyor bi de iki gündür öyle az ki yani varla yok arası takmayayım diyorum doktor dedi üstelik uyardı azalacak korkma diye tam adamına söylediniz dedim içimden

Benimde karnım büyüdüğü için belim ağrıyor, kaburga s şeklini alır dedikleri evredeyim, ellerim ayaklarım bi anda şişmeye başladı. Eskiden büyük gelen ayakkabılarım küçük geliyor..

Bende dün eşimin ailesinin köyüne gittim ama bittim, oturdum sadece kimse bana bişey yaptırmadı ama perişan oldum. Bi daha asla dedim. 1 saatlik mesafeye gittim geldim perişan oldum. Orada çok odaklanamadım çok az hissettim gibi geldi eve gelince coştu yine maşallah.

Aman çok şükür
Canım boşver gitme bir yere ben hiç gitmiyorum valla gelmek isteyen de biliyor gelmiyor oturmuyor bile hiç çünkü rahat edemiyorum hem evde soyunup dökünüğüm hem de yatıyorum kalkıyorum kendime göre boşver doğumdan sonra gidersin. Ben sabahları azıcık hissediyorum bu iki gündür gündüz olmuyor gece oluyor doktor olmaz hareketi demişti gene buradayım diyecek kadar var

Bende eşimin hatırına gittim, kuzenleriyle vakit geçirmek istedi diye.. Ama çok pişman oldum mahvoldum çünkü.. Hep sen uzan dinlen dediler herşeyi ayağıma getirdiler ama yinede çok yorucuydu.. Eşimin teyzeside konuşurken bebeği bizede sevdirirsin bizden esirgemezsin dimi diye sordu, sevdiririm dedim ama Allah biliyor içimi kabul edemiycem zaten kimseyi, bebek için riskli olacak, ne olacak bilmiyorum. Normal şartlarda bile ben küçük bebeklerin kucaktan kucağa gezmesine çok karşıyım, kimsenin bebeğini kucaklayıp ellemezdim sadece annesi kucağına al filan derse alırdım.

benim de öyle oldu ya bir anda şişti.hatta dün ellerimde yok diye yazmıştım bugün ellerimde de var şişlik.bu perşembe de şeker yüklemesine gitcem şu kemik ağrılarımı diyeceğim doktora.belki bi ilaç falan verir.
benimde kayınvalide alttan alttan köye gelmemizi istiyor ama bende hiç 4 saat o yolu gidemem bu ağrılarla.bide geçen gün aradı en ayar olduğum şeyi yaptı.köyde bunlar kadınlarla yürüyüşe çıkıyor.o zaman beni aradı ki hiç yapmayacağı şey.yeni yeni çözdüm onda böyle dışarıya bi hava atma biz gelinimle çok iyiyiz imajı verme derdi var.nasılsın iyimisin hadi öptüm kuzummm ikinizide öptümmm dedi tam bişey diyecek oldum şak kapattı.niye aradın niye kapattın..ay bu konuya nerden geldim bilmiyorum ama çok içime yer etmiş heralde

Tabi olmaz mi evde olduğun gibi olmuyor ki illa ki yorulursun. Bende etmeyi düşünmüyorum virüs zaten bitmiş değil kimde olduğu da belli değil Doğum yapacağım hastanede ziyaret yasağı var zaten eve gelince de kimse gelmesin mümkün se bir süre istemiyorum zaten benden uzak durdu herkes korktular

İlahi nasıl güldüm içini döktün boşver var öyle bazen oluyor işte hayatta hamile gelinimle konuşuyorum demek mi istedi ne istedi
Kim bilsin

İlahi nasıl güldüm içini döktün boşver var öyle bazen oluyor işte hayatta hamile gelinimle konuşuyorum demek mi istedi ne istedi
Kim bilsin
bazen konuşuyor ben ayar oluyorum.belki içinde kötülükte yok ama bana geliyorlar geçende telefonda ağlayinca gece bana verirsin ben de yatmıyorum diyo.alt katımda oturuyorlar.dedim anne o el kadar yeni doğmuş onun bana ihityacı olacak ben nasıl ağlıyor diye kıyıp başımdan atayım dedim.ne olacak canım doyurup verirsin diyo tamam belki o zaman gerçekten bi nefes almak istediğim zamanlar olacak ama daha el kadarken kendi rahatım için nasıl vereyim onu.

Tabi kötülük yoktur mutlaka içinde heyecanlıdır ne de olsa ama işte yok canım verilir mi
Gece çocuk 2 saat de bir emecek yukarı aşağı oyuncak mı bu He sizde kalırsa sana yardım etsin gece çok ihtiyacın olur Ama kaldır getir götür olmaz

Benimkide köyde yanında arkadaşları varsa öyle kibar konuşur ki, kızım annecim diye.. İnsan içten içe sinir oluyor galiba böyle hareketlere. Bencede gitme 4 saat yolu. Ben 1 saatlik yol gittim ama mahvoldum.

Bütün hastanelerde yasak var şu an kadın doğum bölümlerinde. Ama eve gelmek isteyene nasıl olmaz diycez bakalım. Eşimle şimdiden düşünür olduk.

Olur mu canım öyle şey. El kadar bebek verilir mi gece ağlıyor diye.. Ben kendim hamile kalmadan öncede hassastım bebek konusunda. Hiç hoşuma gitmezdi minicik bebeklerin elden ele gezmesi.

aman yok zaten altta kalıyor kalmasın bende istemem.ihtiyacım olursa çağırırım.zaten oda gelmez kendi rahatına düşkündür.geçen sene kayınbabam erkende köye gitmişti. evde yalnız kaldı diye hergün kapısını çalardık sıkılma bak davet bekleme çık yukarı diye.rek başına yemek yemesin diye yemeğe çaya çağırıyorduk. görümceme dert yanmış,bi bırakmıyorlarki evimde yalnız kalayım.insan bazen yalnız takılmak istiyor demiş görümcem nasıl gülüyor ama bırakın koca karıyı tek takılsın diyor.ondan sonra bi daha çağırmadım

Olur mu canım öyle şey. El kadar bebek verilir mi gece ağlıyor diye.. Ben kendim hamile kalmadan öncede hassastım bebek konusunda. Hiç hoşuma gitmezdi minicik bebeklerin elden ele gezmesi.
bende valla kıyamam hiç.ablam doğumdan sonra baya bizde kalmıştı.işten gelince elimi yüzümü yıkar kıyafetimi değiştirir öyle kucağıma alırdım.öyle şap şup öperek seven biride değilim.yanağını yanağıma kordum onun nefes alıp verişini dinlerdim

kimse alınmasın gücenmesin valla canım normal bir ortamda değiliz.daha bağışıklığı çok zayıf olacak bebişlerin bırak virüsü normal grip falan bile olsa sıkıntı bebek için.bende doğumdan sonra belki annemde kalırım biraz ama evde misafir kabul etmem.keyfimizden mı deli gibi hastane derdine düştük biz.aman kalabalık olmasın tek kişilik oda olsun falan diye

Valla canım bizim düşünmemiz saçma gelecek olan insanın düşünmesi gerekiyor bence virüs var bu kadın yeni Doğum yaptı diye demi ama yok işte :) insanlar da tuhaf
Hahaha çok alem verilmez bebek falan onu unutsun o zaman yalnız kalsın işte mis gibi evinde gündüz gelip baksın yardım etsin ya da yemek falan yapsa yeterli bence

Sen teyzesi olduğun halde böyle hassas davranmışsın, millet şapur şupur öperek havalara atarak seviyor başkasının bebeğini. Bende bebeklerin öpülmesini doğru bulmuyorum, kimsenin bebeğinide öpmedim içim gitsede.. Kuzenimin kızı vardı sadece koklardım, kendi biraz büyüyünce gelip kucağıma oturmaya başlamıştı, bebekken annesi vermeden ben almazdım. Kendi bebeğimide kucaktan kucağa gezdirmek istemiyorum kimseyi kırmakta istemiyorum bakalım nasıl olacak, nasıl davranıcaz..

Evet birde zor elde ettik bu bebekleri biz. Dün üstü kapalı teyzesine söyledim, hastalık var o yüzden kimi nasıl kabul edicem bilmiyorum sonuçta çok küçük oluyor bağışıklığı zayıf oluyor dedim, ohoo eylüle kadar bişey kalmaz Allahın izniyle hiç bişey olmaz diyor.. Ben öyle kucaklarına verip kenara çekilip elden ele gezmesini izleyemem ki.. Belki ben abartıyorum ama başka türlü davranmak içime sinmez ki.
Valla canım bizim düşünmemiz saçma gelecek olan insanın düşünmesi gerekiyor bence virüs var bu kadın yeni Doğum yaptı diye demi ama yok işte :) insanlar da tuhaf

Benim tedavi olduğum hastanede tanıştığım bi arkadaşım var doğumu çok yaklaştı, pandemiden beri görüşmüyoruz yüzyüze. Doğum yapıcak ve gitmeyi düşünmüyorum ben kendisinede söyledim, zaten çok minnoş bi bebek olucak zayıf biraz diye kafasına takıyor annesi.. Gitsem kucağıma alamam, bebeğe yaklaşamam, annesine yaklaşamam.

hah aynen bana yemek yapsın yeter köye gidene kadar sağolsun ne pişirse bizede verirdi çokta makbule geçiyordu valla işten gelince yemek derdim olmuyordu.bana bunlarla gelsin

hiçte abartmıyorsun canım.bende senin gibi düşünüyorum çünkü.ben kendimden korkuyorum pat diye millete bir laf derimde kırarım diye.ben kendi annemi babamı kardeşlerimi 3 ay görmedim virüs var diye.3 aydan sonra artık gittim dayanamadım çok özledim.bide hamilelik var duygusallık zirvede.eminim onlar bende daha çok dikkat edecekler.hele kız kardeşim hiç lafını çekmez herkese çat çat konuşur.kırılırlarmış küsermiş hiç umursamazo yüzden orda kalırsam rahat ederim

Bende kendi kardeşimle o da evden çıkmadığı halde çok az görüştüm.. Eşim virüsten sonra 2 ay işe gitmedi ben hiç evden çıkmadım. Şimdi dikkat ederek çıkıyorum dışarı nadiren.. Bende kendimden korkuyorum birini kırarım gibi geliyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…