2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar göbek deliği ve çevresi ağrıyan var mı ? Sabahtan bi sızı var. Özellikle bebiş oynayınca daha net hissediyorum
Kordonla oynuyordur belki olabilir mi o geldi aklıma seviyorlarmış kordonla oynamayı ya belki onunla alakalı olabilir

Tabi ki de biz ne güzel düşünüyoruz karşımızda ki insanların düşünmesi
Gerekiyor gelme denilmez gelse olmaz off..
hah aynen bana yemek yapsın yeter köye gidene kadar sağolsun ne pişirse bizede verirdi çokta makbule geçiyordu valla işten gelince yemek derdim olmuyordu.bana bunlarla gelsin
Yapar yapar sen öyle de anne bize bi akşama yemek koysan çok makbule geçer de

aslında herkesin bizi düşünmesi lazım ama biz milleti düşünüyoruz kırarsak diye.benim eşim ilk başlarda beni öpmüyordu bile.bazen annesi babası yasak dinlemeyip dışarıya çıkıyordu.çok kızıyordu.ben evde karımı öpemeye korkuyorum,bu kız anasını babasını görmeye gitmiyor siz şurda dibimizde niye dikkat edip laf dinlemiyorsunuz diye

ayakları mümkün mertebe yukarı kaldırmak lazım olmaz mı oluyor ama bende sadece ayaklarda oluyor. Refleksoloji kitabım var ordan bir şeyler yapmaya çalışıyorum.

Sanki etin ezilmiş gibi mı? Benim de geçen hafta 2 3 gün ağrıdı sonra geçti ama . Göbeğimin altı etim ezilmiş gibi ağrıyordu

Evet aynısı bende oldu iki gün öncesine kadar vardı. Dün bitti. Sanki çimdiklemişsin de acımış gibi sağ tarafında bir ağrı vardı.

ayakları mümkün mertebe yukarı kaldırmak lazım olmaz mı oluyor ama bende sadece ayaklarda oluyor. Refleksoloji kitabım var ordan bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
onu da yapamıyorumki işte her zaman.çalışıyorum.bir tek akşamları ev gidince uzanıyorum işte.sabah kalktığımda bile şişler.çok önüne geçilecek birşey de değilmiş.dün kağan kocatepenin videosunu seyrettim.o öyle diyor.

Tabi ki de biz ne güzel düşünüyoruz karşımızda ki insanların düşünmesi
Gerekiyor gelme denilmez gelse olmaz off..

Gerekirse eşime paslıycam ona kabul edemiyoruz dedirticem.

Valla zor döneme denk geldik. Gerekirse kırıcaz napalım. Miniklerden önemli değil ya.

Fitil değilde enfeksiyonun kendisi yapar canım kasık da batma gibi sancı gibi daha çok böyle ayağa kalktığında falan mesela
Evet canım aynen öyle ya batma gibi kasık ağrısı gibi yatıyorum sağa sola dönüp geçirtiyorum gene başlıyor 4.gün bugün ilaçlarda fayda etmiyormu bunlar acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…