- 26 Ocak 2020
- 753
- 758
- 23
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #7.701
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özlem Evliyaoğlu. Randevu bulmak zor olur ama çok tatlıdır, işininde ehlidir.O da olur, ankarada kim?
Bende de oldu canim sukur ki dahada gellmediKizlar progesterondan konu acılmisken ben transferimin 13. Gunune kadar igne vuruldum sonra vajinal jel verdi jel bugun tortu ceklince cikti ve cok az kahverengilik vardi kullanip da boyle olanlar var mi
Aaa canım seni hatırlıyırum.çok şükür gebelik olmuş çok çok sevindim.rabbim dileyen herkese kolayca nasip etsin.sen de benim gibi çok uğraştın inşallah allah evlatlarımızı bize nasip eder.Çok teşekkür ederim Rabbim cümlemizinkini kucağımızda görmeyide nasip etsin inşallah, kanama değilde lekelenme yaşadım çok yoğun olduğu gün doktora gittim kalp atışları nasip oldu, ondan sonrada lekelenme ara ara oluyor hala doktorum önemsemiyor normal diyor
Canımm hiç bir sorun yokmuş kalp atışını da duydum Allah’ıma çok şükür herhangi devam eden bir kanama da yok dedi bol bol dinlen bok sıvı iç dedi doktorYagmur3582 naptın canım
Canım Ceren allah razı olsun canım hepinizden çok şükür bir sorun yok kalp atışını duydum
Çok şükür canımCanımm hiç bir sorun yokmuş kalp atışını da duydum Allah’ıma çok şükür herhangi devam eden bir kanama da yok dedi bol bol dinlen bok sıvı iç dedi doktor
Çok şukur benim de ilk defa oldu 1 kere kalp atisi duydun mu kac haftaliksinBende de oldu canim sukur ki dahada gellmedi
Ayy çok şükür ya İnan çok üzüldüm girip girip sayfayı yeniledim döndün mü diyeCanımm hiç bir sorun yokmuş kalp atışını da duydum Allah’ıma çok şükür herhangi devam eden bir kanama da yok dedi bol bol dinlen bok sıvı iç dedi doktor
Masallah kuzum çok merak etmiştim gözün aydin olsunCanımm hiç bir sorun yokmuş kalp atışını da duydum Allah’ıma çok şükür herhangi devam eden bir kanama da yok dedi bol bol dinlen bok sıvı iç dedi doktor
Canım arkadaşım çok teşekkür ederim hatırlaman mutlu etti beniAaa canım seni hatırlıyırum.çok şükür gebelik olmuş çok çok sevindim.rabbim dileyen herkese kolayca nasip etsin.sen de benim gibi çok uğraştın inşallah allah evlatlarımızı bize nasip eder.
Yagmur3582 maşallah canım. Sıkma canını bol bol dinlen.
Çok saolun kızlar çok şükür bunu da atlattık bakalım rabbim bida yaşatmasın hiç birimize inşallahMasallah kuzum çok merak etmiştim gözün aydin olsun![]()
Amin canım inşallah hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallahAyy çok şükür ya İnan çok üzüldüm girip girip sayfayı yeniledim döndün mü diye ❤ Rabbim bebişini sana bağışlasın![]()
Aminnn inşallah canım benim yine özge hanıma mı gidiyorsun?Canım arkadaşım çok teşekkür ederim hatırlaman mutlu etti beniEvet zor oldu ama çok şükür oldu. Yüce Rabbim herkese nasip etsin bizlerinkinide tamamına erdirp hayırlı evlatlar eylesin inşaallahh
![]()
İçiyorum canım bende 2 kesin içiyorum ama geçiyor da ama 3 yapcam kesin artıkÇok şükür canımMaşallah iyi hadi kanama olmaması da harika haber evet bol su içmeyi öneriyor doktorlar günde 3 litreyi bulduruyorum ben sende iç
çok şükür canım.yat dinlen kendinede bebeğinede dikkat et.Allaha emanet olunCanımm hiç bir sorun yokmuş kalp atışını da duydum Allah’ıma çok şükür herhangi devam eden bir kanama da yok dedi bol bol dinlen bok sıvı iç dedi doktor
Çok saolun kızlar çok şükür bunu da atlattık bakalım rabbim bida yaşatmasın hiç birimize inşallah
Bende 2. adeti 46. günde olmuştum çok gecikme olmuştu. Çok olası bi durum.Kizlar 9 ocakda opu olduktan 4 gun sonra yani 13 ocakta adet oldum transfer icin ikinci adeti bekliyorum bir turlu olamadim delirmemek elde degil sizlerdede boyle birsey oldumu