• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ederim Rabbim cümlemizinkini kucağımızda görmeyide nasip etsin inşallah, kanama değilde lekelenme yaşadım çok yoğun olduğu gün doktora gittim kalp atışları nasip oldu, ondan sonrada lekelenme ara ara oluyor hala doktorum önemsemiyor normal diyor
Aaa canım seni hatırlıyırum.çok şükür gebelik olmuş çok çok sevindim.rabbim dileyen herkese kolayca nasip etsin.sen de benim gibi çok uğraştın inşallah allah evlatlarımızı bize nasip eder.

Herkese iyi akşamlar. Kızlar ben 28 Ocak’ta transfer oldum. Pazartesi kese görmeye gidecektik ama bugün koyu kahverengi akıntım oldu. Dr ultrason baktı keseyi gördü. Ama kanama için net bir şey söylemedi. Yarın kendi Dr uma gideceğim. Ne diosunuz? Çok korkuyorum:(

Canımm hiç bir sorun yokmuş kalp atışını da duydum Allah’ıma çok şükür herhangi devam eden bir kanama da yok dedi bol bol dinlen bok sıvı iç dedi doktor
Çok şükür canım 🙏🏻 Maşallah iyi hadi kanama olmaması da harika haber evet bol su içmeyi öneriyor doktorlar günde 3 litreyi bulduruyorum ben sende iç

Canımm hiç bir sorun yokmuş kalp atışını da duydum Allah’ıma çok şükür herhangi devam eden bir kanama da yok dedi bol bol dinlen bok sıvı iç dedi doktor
Ayy çok şükür ya İnan çok üzüldüm girip girip sayfayı yeniledim döndün mü diye ❤️ Rabbim bebişini sana bağışlasın🤲🏻🤲🏻

Aaa canım seni hatırlıyırum.çok şükür gebelik olmuş çok çok sevindim.rabbim dileyen herkese kolayca nasip etsin.sen de benim gibi çok uğraştın inşallah allah evlatlarımızı bize nasip eder.
Canım arkadaşım çok teşekkür ederim hatırlaman mutlu etti beni 💜 Evet zor oldu ama çok şükür oldu. Yüce Rabbim herkese nasip etsin bizlerinkinide tamamına erdirp hayırlı evlatlar eylesin inşaallahh 😘😘

Canım arkadaşım çok teşekkür ederim hatırlaman mutlu etti beni 💜 Evet zor oldu ama çok şükür oldu. Yüce Rabbim herkese nasip etsin bizlerinkinide tamamına erdirp hayırlı evlatlar eylesin inşaallahh 😘😘
Aminnn inşallah canım benim yine özge hanıma mı gidiyorsun?

Çok şükür canım 🙏🏻 Maşallah iyi hadi kanama olmaması da harika haber evet bol su içmeyi öneriyor doktorlar günde 3 litreyi bulduruyorum ben sende iç
İçiyorum canım bende 2 kesin içiyorum ama geçiyor da ama 3 yapcam kesin artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X