• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sarı leke bendende geliyor, dün idrar örneğinde biraz bakteri çıkmış hatta. Doktorum fitil verdi, dün kullandım ilkini korkarak. Cuma tekrar kullancam geçer inşallah.
Sende de kaşıntı vardı demi canım biraz benim de oldu hayırlısı bakalım sarı olunca enfeksiyon oluyor galiba ama akıntı da değil leke yani
Çok kafaya takma canım stres olunca daha çok oluo sanki ya dün ben kalp atışını duyunca geçti resmen bugün pek bir şey yok
Yok canım takmıyorum yatıyorum hep rabbim hayırlısını versin neylerse güzel eyler

Kızlar bu arada diyetisyene msj attım. Kefir pirinç pilavı makarna ve ton balığını sordum. Evde mayalanan kefiri önermiyoruz dedi pirinç pilavı ve makarna uygun yiyebilirsin dedi ton balığını normal de önermiyoruz ama çok canın çektiyse az bişi ye dedi bilginiz olsun

Ben o diyetisyenin aklını karışlarım evde yapılan kefiri neden önermiyormuş ki.. pastorize günlük sütü 20 dereceye getir yap en sağlıklı şey..

Kızlar yoğurdu nasıl tüketiyorsunuz ? Ben ev yapımı yiyorum anneme yaptırıyorum sütü iyice kaynattırıyorum. Nedense hazır yoğurt yemek istemiyorum sonuçta katkı maddesi var içerisinde. Ama ev yapımı yoğurt ne derece zararlı bilemedim.. sonuçta kaynayınca gidiyordur bakteriler

Sende de kaşıntı vardı demi canım biraz benim de oldu hayırlısı bakalım sarı olunca enfeksiyon oluyor galiba ama akıntı da değil leke yani

Yok canım takmıyorum yatıyorum hep rabbim hayırlısını versin neylerse güzel eyler
Evet canım kaşıntı var. Birde leke geliyor sarı gibi.

Bakteri yoğunluğundan dolayı ev yapımını önermiyoruz dedi öyle yazmış

Günde bir bardak iyidir bence. Siz yine de hazır tüketin ben mayalıyorum..mayaladığım süt günlük cam şişede olan süt..Hamilelikte her şeyin zararı da faydası olabilir. Ama kar zarar oranı olarak bakınca yararı olandan kararınca tüketmek bence hiç tüketmemekten iyidir.

Kızlar flucan diye bir ilaç var:

FLUCAN® 150 mg kapsül (1 kapsül için) Ağızdan alınır. • Etkin madde: Her kapsül 150 mg flukonazol içerir. • Yardımcı maddeler: Laktoz, mısır nişastası, koloidal silikon dioksit, magnezyum stearat, sodyum lauril sülfat
Mavi 1 numara kapsül içinde beyaz toz içerir. FLUCAN, antifungal adı verilen ve mantar hastalıklarına karşı kullanılan bir grup ilaçtan biridir. Etkin madde flukonazoldür. FLUCAN, mayalar dahil mantarlardan kaynaklanan enfeksiyonları tedavi etmek için kullanılır. Mantar enfeksiyonlarının en yaygın nedeni Candida adı verilen bir mayadır.

Mantar için daha etkilisini görmedim. İdrar yolu enfeksiyonu da olur hamilelikte çok normal hele jel kullanıyorsunuz. İğnenin tek iyi yanı bu galiba çünkü ben geçtiğimiz yaz çok çekmiştim bu tip şeylerden de kurtulması zor oluyor Gynflor (Flora düzenleyici) filan almıştım artık. Flora bozulunca toparlaması zor çünkü.. Aklınızda olsun diye bu ilacın bilgilerini buraya bırakıyorum. Elbette doktorunuza sormadan almayın.

Kızlar yoğurdu nasıl tüketiyorsunuz ? Ben ev yapımı yiyorum anneme yaptırıyorum sütü iyice kaynattırıyorum. Nedense hazır yoğurt yemek istemiyorum sonuçta katkı maddesi var içerisinde. Ama ev yapımı yoğurt ne derece zararlı bilemedim.. sonuçta kaynayınca gidiyordur bakteriler
Kesinlikle ev yoğurdu canım kendim yapıyorum daha sağlıklı her zaman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X