2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende başlarda bağırsak hareketi sandığım şeylerin aslında bebekten olduğunu yeni yeni idrak ediyorum. Hissedersin merak etme. Benimkide 2 gün az hareket etmişti korkmuştum bende ama hareketleri arttı tekrar. En çok gece hareket ediyorlar. Akşam 9dan 10dan sonra uzan sessizlikte dinle, pıtır pıtır vuruyorlar..
inan akşamları o kadar çok dinliyorum ki kendi mi.bazen hissettim sanıyorum sonra acaba banami öyle geldi diyorum kendi kendime şüpheye düşüyorum.bide dediğim gibi gazda çok bu aralar.o yüzden hareket olan yerlerde sürekli değişiyor.çalışırken bile aklım karnımda.rahatlarız falan diyoruz ama sağ salim kucağımıza alana kadar rahat yok galiba bize.

Canım hiç korkma ilk gebeliği olanlar her zaman daha geç hissedirmiş . Hatta bi yerde kız bebeklerin erkek bebeklere göre daha geç hareket ettiğini duymuştum. İçin rahat olsun bebişide strese sokma bak❤
yarın tam 5 aylık olacağız ya.artık hissetmek gerekiyor gibi şartlandım. çok fazla kafaya taktım bu ara sorma bebeğimide stresimle huzursuz etmişimdir valla.aklım sürekli onda akşamları psikopat gibi oturup göbeğime bakıyorum belki dışardan hareketini görürüm diye.hayırlısıyla salı günü bi gelseydi.görünce içim rahatlar en azından 🙏

inan akşamları o kadar çok dinliyorum ki kendi mi.bazen hissettim sanıyorum sonra acaba banami öyle geldi diyorum kendi kendime şüpheye düşüyorum.bide dediğim gibi gazda çok bu aralar.o yüzden hareket olan yerlerde sürekli değişiyor.çalışırken bile aklım karnımda.rahatlarız falan diyoruz ama sağ salim kucağımıza alana kadar rahat yok galiba bize.
Ben mesela 18 19 haftalarda gaz sanıyordum, bebek büyüdükçe aynı hareketin şiddeti arttığını ve o hareketlerin bebekten olduğunu anladım. Hergün eşit hareket etmiyorlar zaten canım. Evet rahatlamıyoruz hep merak ediyoruz nasıl olduklarını. İnşallah sağ salim doğduklarında rahat ederiz.

yarın tam 5 aylık olacağız ya.artık hissetmek gerekiyor gibi şartlandım. çok fazla kafaya taktım bu ara sorma bebeğimide stresimle huzursuz etmişimdir valla.aklım sürekli onda akşamları psikopat gibi oturup göbeğime bakıyorum belki dışardan hareketini görürüm diye.hayırlısıyla salı günü bi gelseydi.görünce içim rahatlar en azından 🙏

Canım hiç endişe etme bu haftalarda hareketleri çok tutarsız olabiliyormuş önemli olan 30. Haftadan sonra diyorlar benimde bazen resmen tekme gibi sert bir şekilde hissediyorum bazen hiç hissedemediğim gün oluyor birde genelde akşamları soluna yat sessiz bir ortamda o zaman hareketleniyorlar sakın aklina kötü şeyler getirme annesi

Ben mesela 18 19 haftalarda gaz sanıyordum, bebek büyüdükçe aynı hareketin şiddeti arttığını ve o hareketlerin bebekten olduğunu anladım. Hergün eşit hareket etmiyorlar zaten canım. Evet rahatlamıyoruz hep merak ediyoruz nasıl olduklarını. İnşallah sağ salim doğduklarında rahat ederiz.
belki de benim gaz sandığım şeyler bebeğin hareketleri.ilk hamilelik olunca işte tecrübesiz oluyoruz ayırt edemiyorum ki şu an.bide affedersin öyle fazla gaz çıkarıyorumki bazen tutamıyorum artık o derece.o yüzdende karnımın içi bu değişik.bence bebekler gelince de rahat etmeyiz.anne olmak böyle bir şey heralde 😍

Canım hiç endişe etme bu haftalarda hareketleri çok tutarsız olabiliyormuş önemli olan 30. Haftadan sonra diyorlar benimde bazen resmen tekme gibi sert bir şekilde hissediyorum bazen hiç hissedemediğim gün oluyor birde genelde akşamları soluna yat sessiz bir ortamda o zaman hareketleniyorlar sakın aklina kötü şeyler getirme annesi
ya ben bir haftadır hiç hissetmiyorum gibi olunca çok tedirgin oldum.ondan önce hissediyordum ufak ufak.bu haftalarda fazla uyuyorlarmış bide belkide ondan.gece hep soluma yatıyorum biraz zaman geçince karnımda bi gerilme falan oluyor ama bana hareket gibi gelmiyor.ben anlamıyorum henüz galiba🙈hepinize çok teşekkür ederim ya biraz olsun içim rahatladı🙏

belki de benim gaz sandığım şeyler bebeğin hareketleri.ilk hamilelik olunca işte tecrübesiz oluyoruz ayırt edemiyorum ki şu an.bide affedersin öyle fazla gaz çıkarıyorumki bazen tutamıyorum artık o derece.o yüzdende karnımın içi bu değişik.bence bebekler gelince de rahat etmeyiz.anne olmak böyle bir şey heralde 😍
Benim karnımda da basınç var resmen.. Doğduklarındada bitmeyecek tabiki sadece gözümüzün önünde olacaklar Allah izin verirse.

Kizlar ben bugun tum gun disardaydim. Ordan anneme gittim. Daha eve yeni geldim. Anlayacaniz hic kendimi dinlemedim. Ama suan korkuyorum hic bbisey hisetmedimm yenicenyattim tik yok.

Siz otururken bebegi hissediyormusunuz. Veya hareket halindeyken hissedebiliyotmusunuz ? Ben illa uzanmam gerekiyor

ya ben bir haftadır hiç hissetmiyorum gibi olunca çok tedirgin oldum.ondan önce hissediyordum ufak ufak.bu haftalarda fazla uyuyorlarmış bide belkide ondan.gece hep soluma yatıyorum biraz zaman geçince karnımda bi gerilme falan oluyor ama bana hareket gibi gelmiyor.ben anlamıyorum henüz galiba🙈hepinize çok teşekkür ederim ya biraz olsun içim rahatladı🙏

Benim de az hareket ediyor bu aralar çok uyuyordur, uyusun da büyüsün. senin kilo durumun nasıldi ki, karnının yapısı vs bunlar da etkili olabilir bence bir sorun yoktur neden olsun ki.... Salı gününe kadar sabretcez. Uslu kız hanım kız seninki bence annesi 🤗👼

Beni de bugün tüp bebek merkezimden aradılar çok şükür kavuşturana.... Daha yeni arıyorlar söylediklerime çok memnun oldular sevindiler. Haziran ortasına doğru Ankara'da doğum için yer bakacağım Memorial den vazgeçtim. Devlette normal doğuma öncelik verme var mı hala bilmiyorum. Olmadı pazartesi bir telefon edeyim çünkü net olmayınca çok takıyorum.

Benim de az hareket ediyor bu aralar çok uyuyordur, uyusun da büyüsün. senin kilo durumun nasıldi ki, karnının yapısı vs bunlar da etkili olabilir bence bir sorun yoktur neden olsun ki.... Salı gününe kadar sabretcez. Uslu kız hanım kız seninki bence annesi 🤗👼
belkide çok uyuduğundandır dediğin gibi.ya da ben çok kafama taktım bu ara hissetmek için.ama şu an yazarken karnımda bişey pıt yaptı 😍 heralde bebişti bu.artık beni çekiştirmeyi bırak dedi galiba 😊ben 67,5 la transfer oldum.transferden sonra hamileliğimi öğrendiğimde 66 kiloydum.3.aya kadar 66 kiloyla gittim.şimdi 68,5 oldum.boyum 1.57.tabi boyuma göre kilom çok ama orantılıdır.kilo verince de her tarafımdan veririm.

Selam kızlar bu ara saçlarım çok dökülüyor dün Banu çiftçi bir videosunda hamilelikte saçlar güçlenir parlar dökülmeyi çok nadir görürüz dedi bende acaba vitamin falan mı eksik acayip dökülüyor siz de var mi

Selam kızlar bu ara saçlarım çok dökülüyor dün Banu çiftçi bir videosunda hamilelikte saçlar güçlenir parlar dökülmeyi çok nadir görürüz dedi bende acaba vitamin falan mı eksik acayip dökülüyor siz de var mi
canım benimde saçlarım çok dökülüyor ama bi taraftanda çoğaldı gibi.elime daha kalın geliyor.bide benim saçlarım çok uzamıştı belime geliyordu iki hafta önce omuzlarımın üzerinde kalacak kadar kısa kestirdim.belki kestirdiğim için çoğalmış geliyor olabilir

Benim de bu ara saçlarım dökülüyor belki mevsimden belki tiroid ilacı fazla mı geldi bilemedim.
Bir de bahsettiğiniz ağrıdan bende de oldu içerde bir ağrı ama enfeksiyondan şüpheleniyorum ben çünkü sarı bir akıntım da var geçmeyen açık sarı ve bazen renksiz ama hep var.... 🙄🙄🙄

En son doktor fitil kullanma sirkeli su ile yika demişti ama geçmeyince ben fitil kullandım sonra geçti şimdi yine başladı var...

canım benimde saçlarım çok dökülüyor ama bi taraftanda çoğaldı gibi.elime daha kalın geliyor.bide benim saçlarım çok uzamıştı belime geliyordu iki hafta önce omuzlarımın üzerinde kalacak kadar kısa kestirdim.belki kestirdiğim için çoğalmış geliyor olabilir

Hadi ya Ben daha kuaföre gitmeye cesaret edemedim ama artık gitsem iyi olur.

Bir de kızlar ben Ankara'da doğum işinden komple vazgeçiyorum sanki.... Konuştuğum herkes insan evini arıyor diyor çok zor oluyor diyor. Zaten annemler çok yaşlı. Olmaz o iş. Ben bulunduğum sehirin imkanları dahilinde bir yol bulacağım öyle ya da böyle doğar herhalde.

Hadi ya Ben daha kuaföre gitmeye cesaret edemedim ama artık gitsem iyi olur.
güvendiğin bir kuaförün varsa git bence sıkıntı olmaz.benim 10 yıldır sürekli gittiğim kuaförüm.hem saçım için hemde sir ağda için aynı yere gidiyorum senelerdir.hafta içi gittiğim için kimsede yoktu.zaten randevulu artık.heö saçımı kestirdim hem temizliğimi yaptırdım rahatladım valla 😉

Bir de kızlar ben Ankara'da doğum işinden komple vazgeçiyorum sanki.... Konuştuğum herkes insan evini arıyor diyor çok zor oluyor diyor. Zaten annemler çok yaşlı. Olmaz o iş. Ben bulunduğum sehirin imkanları dahilinde bir yol bulacağım öyle ya da böyle doğar herhalde.
kendin için en doğru kararı sen verirsin tabiiki canım.annemde doğumdan sonra kendini toparlayana kadar bende kal diyor.tamam da diyemedim hayır da diyemedim.çünkü ne psikolojide olurum bilmiyorum.belki anneme ihtiyaç duyarım.annemde ankarada ama annem gelip bana kalamaz çünkü yiğenimede annem bakıyor ablam çalıştığı için.bakalım o zaman karar verceğim bende.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X