- 14 Mart 2008
- 6.081
- 5.247
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #15.221
Eyvah fazla panik galibaofff hemde ne dolanır eli ayağına.elim kesildiğinde ben hiç birşey olamamış gibi hazırlandım bekliyorum o evin içinde bağrış çağrış üzerine ne giyeceğini şaşırdı deli dana gibi dolaşıyorduşimdiden tembihliyorum bak doğuma giderken sakın ol panik yapma sinir yapma diye
![]()
Aynen öyle o dediğinin yeri gelecek daha yüzüne vurmadım ben onun bu cümlesini Tokat gibi yapışacak. İki tane aldığı battaniye var eşim alsınmış da yıkansınmış kalsın şimdilik dedim bende iki battaniyeyi yıkayıp getiremiyorsan kalsınGönlü olan zaten dediğin gibi sen söylemeden kafasında ne yapacağını ayarlamış oluyor.
Eştende imza alıyorlar. Bizim yaptırdığımız yerde almışlardı yani. Hiç öyle bişey getirmedim aklıma dna testi filan gibi, ben devlet hastanesinde yaptırdım herşey kayıtlı çok özen gösteriliyor. Hem zaten benim oğlanın burnu dna testi niteliğinde ultrasonda gördüğümüz kadarıyla babasının burnunun kopyası.
Darısı başına inşallah.![]()
Canım biz hepsini birlikte yıkadık hiç birşey olmadı vallaKızlar şimdi bebişimin kıyafetlerini yıkayacağım da bi kaç kıyafette renkli olan Kısımları var onları ayrı mı yıkamalıyım yoksa hepsini beraber yıkasam olur muResmen acemilik işte buna bile karar veremedim
![]()