• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
offf hemde ne dolanır eli ayağına.elim kesildiğinde ben hiç birşey olamamış gibi hazırlandım bekliyorum o evin içinde bağrış çağrış üzerine ne giyeceğini şaşırdı deli dana gibi dolaşıyordu 😂😂 şimdiden tembihliyorum bak doğuma giderken sakın ol panik yapma sinir yapma diye 🤷‍♀️😂
Eyvah fazla panik galiba 🤦‍♀️😂 senden daha panik olmasında 🤩
Gönlü olan zaten dediğin gibi sen söylemeden kafasında ne yapacağını ayarlamış oluyor.

Eştende imza alıyorlar. Bizim yaptırdığımız yerde almışlardı yani. Hiç öyle bişey getirmedim aklıma dna testi filan gibi, ben devlet hastanesinde yaptırdım herşey kayıtlı çok özen gösteriliyor. Hem zaten benim oğlanın burnu dna testi niteliğinde ultrasonda gördüğümüz kadarıyla babasının burnunun kopyası. 😃

Darısı başına inşallah. 🤲
Aynen öyle o dediğinin yeri gelecek daha yüzüne vurmadım ben onun bu cümlesini Tokat gibi yapışacak. İki tane aldığı battaniye var eşim alsınmış da yıkansınmış kalsın şimdilik dedim bende iki battaniyeyi yıkayıp getiremiyorsan kalsın
Kızlar şimdi bebişimin kıyafetlerini yıkayacağım da bi kaç kıyafette renkli olan Kısımları var onları ayrı mı yıkamalıyım yoksa hepsini beraber yıkasam olur mu🤦🏻‍♀️ Resmen acemilik işte buna bile karar veremedim 😅
Canım biz hepsini birlikte yıkadık hiç birşey olmadı valla 🥰

Dahami ucuza geliyor interneten yaptirmak ? . 4gunde yapmislar benimkini
bilmiyorum ki canım ben herşeyi internet aldım bunuda öyle hallettim.daha ucuzlarıda var.twk başıma yapıyorum ve yoğunum ancak yetiştirebiliyorum dedi kız,bende üstelemedim fazla 😉

Şöyle birşey buldum ikizler için

not olarak da: Bir Dilek tuttuk ,iki gerçeğimiz oldu yaZdırayım diyorum

Eklentiler

• ECB8FC82-81DB-44EE-B76F-CE8A7E349FE8.webp
    ECB8FC82-81DB-44EE-B76F-CE8A7E349FE8.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 47
Eyvah fazla panik galiba 🤦‍♀️😂 senden daha panik olmasında 🤩

Aynen öyle o dediğinin yeri gelecek daha yüzüne vurmadım ben onun bu cümlesini Tokat gibi yapışacak. İki tane aldığı battaniye var eşim alsınmış da yıkansınmış kalsın şimdilik dedim bende iki battaniyeyi yıkayıp getiremiyorsan kalsın

Canım biz hepsini birlikte yıkadık hiç birşey olmadı valla 🥰
benden daha panik maalsef 🙈😊

bugün kıyafet yıkama işini bende düşünmüştüm bir kaç parça sadece,beyaz kıyafetide var.ayrı mı yıkayacağım acaba diye.iyi bari bende hepsini birlikte yıkarım 😉

benden daha panik maalsef 🙈😊

bugün kıyafet yıkama işini bende düşünmüştüm bir kaç parça sadece,beyaz kıyafetide var.ayrı mı yıkayacağım acaba diye.iyi bari bende hepsini birlikte yıkarım 😉
Birşey olmuyor canım bizde annemle baya tereddüt ettik ama birşey olmadı :) tek tek önce etiketlerini kestik içinde de çok oluyor etiket küçücük şeylerin isterseniz onları halledip atın baya oyalıyor onlarda 😀

Birşey olmuyor canım bizde annemle baya tereddüt ettik ama birşey olmadı :) tek tek önce etiketlerini kestik içinde de çok oluyor etiket küçücük şeylerin isterseniz onları halledip atın baya oyalıyor onlarda 😀
etiket ben kendi giydiğim kıyafetlerde de sevmiyorum kesiyorum 😊onu iyi hatırlattın valla yakasında içinde ne varsa keserim yıkamadan 😉

Tamam canım çok teşekkür ederim hemen yıkayıp hazırlığa başlayayım. Etiket hiç aklıma gelmemişti onu da keseyim bari. Bu arada magnetlere bayıldım çok güzel 😍

bence çok güzel,söze de bayıldım 😍🤗
Evet demi 🥰 çikolatayı nerden yaptıracağım onun telaşı sardı
etiket ben kendi giydiğim kıyafetlerde de sevmiyorum kesiyorum 😊onu iyi hatırlattın valla yakasında içinde ne varsa keserim yıkamadan 😉
Evet küçük küçük oluyor yan taraflarında zıbınların canım onları kestik hep biz kaşındırır alerji yapar.

Evet demi 🥰 çikolatayı nerden yaptıracağım onun telaşı sardı

Evet küçük küçük oluyor yan taraflarında zıbınların canım onları kestik hep biz kaşındırır alerji yapar.
canım instagramda falan çok var yapan yer oralara bak olmazsa.mutlaka kafana yatan bir yer bulursun 😉

Bu tup bebek sureciyle ilgili bana bilgi verir msnz lutfen? Hangi merkezi neye gore belirlemeliyim? Ön gorusme icin randevu aldm ama neye dikkat etmeliyim onu bile bilmiyorum..diyelm ki reglin ikinci ucuncu gunu gittim. Ne yapilacak nasil gdecek surec?lutfen birileri yardm etsn kafam allak bullak 😔

Şöyle birşey buldum ikizler için

not olarak da: Bir Dilek tuttuk ,iki gerçeğimiz oldu yaZdırayım diyorum
Güzelmiş canım bende en yakinlarima bir10tane biraz pahalı bir magnet buldum ekliyorum onu yaptırıyorum 20tane falan da ucuzundan yaptıracağım

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-15-13-48-07-117_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2020-08-15-13-48-07-117_com.instagram.android.webp
    40 KB · Görüntüleme: 40
canım instagramda falan çok var yapan yer oralara bak olmazsa.mutlaka kafana yatan bir yer bulursun 😉
Çikolatayı da sipariş verdim şimdi Gösterdiğim magneti de sipariş ettim Bu işte kafamızdan silinmiş oldu 🤩30 adet magnet sipariş ettim 64 adet te çikolata gümüş renk yaptırdım ikisini de
Güzelmiş canım bende en yakinlarima bir10tane biraz pahalı bir magnet buldum ekliyorum onu yaptırıyorum 20tane falan da ucuzundan yaptıracağım
Senin de güzelmiş canım mantıklı yaptırmışsın bende toplam da 30’tane yaptırıyorum magnet

Bu tup bebek sureciyle ilgili bana bilgi verir msnz lutfen? Hangi merkezi neye gore belirlemeliyim? Ön gorusme icin randevu aldm ama neye dikkat etmeliyim onu bile bilmiyorum..diyelm ki reglin ikinci ucuncu gunu gittim. Ne yapilacak nasil gdecek surec?lutfen birileri yardm etsn kafam allak bullak 😔
Canım önce iyi bir doktor bul adetin üçüncü günü git muayeneni ol durumuna göre doktor zaten s ni yönlendirir bir sıkıntı yoksa ilaç tedavisi başlıyor zor ama bak burda hepimiz Allah'ın izniyle başardık bir yola çıkıyorsunuz Allah yardımcımız olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X