Merhaba kızlar hepinizin günü aydın olsun.. çok şükür kızıma sağ-salim kavuştum o kadar minik o kadar tatlı ki hala içimden böyle bir bebek çıktığına inanamıyorum.38+0 hamileydim dün, kahvaltıdan sonra uzandım biraz uyudum ama saga sola döndükçe bir sıvı alıyordu iç çamaşırıma ayağa kalktım tutamıyorum.idrar gibi akip iniyor bildiğiniz suyum gelmiş çok belli bariz.hemen eşimi aradım çünkü sezeryan olacaktım hastaneye geldik malesef 6 saat açlık olması lazimmis öğlen 12 de yemiştim en son 6 da alacaklardı ameliyata ama benim 5 gibi sancılarım gelmeye başladı böyle belimden girip bütün kaçama yayılıyordu karnım aşırı sertlesiyordu.malesef ameliyatım bazı sebeplerle geç oldu 8 e doğru girdim 3 saate yakın şancı çektim 3 veya 4 dakikada bir giriyordu şancı ne zormus rabbim arada geçmese ne hale gelirmiş anne. Sonra 8 de ameliyata girdim spinal istedim kızımın buruş buruş elleri ayaklarını gördüm.sesini duydum ya dünyalara bedeldi kızlar.cok şükür iyiyim gece 3 gibi ayağa kalktım yürüyüş yaptım.insallah daha iyi olacağım.malesef sütüm gelmedi kızım.emiyor emiyor yok.mama veriyoruz kaşıkla inşallah kısa zamanda gelir güzel anneler rabbim sizleride sağ-salim bebeklerinize kavuştursun