2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hanımlar benim kıyafet alışverişim bitti. 16-18 aya kadar kıyafet aldım. Hepsini yıkadım bu gün ütüledim ama daha şimdiden çok zorlandım iki yastık koydum belime ama oturarak ütüledim birde ama yine de belim koptu. Aylarına göre ayırdım vakumlu poşetlere koydum onlarıda hurçlara koyup kaldırdım yine hoşuma giden şeyler olur alırım ama onuda çok biriktirmeden yapmayı düşünüyorum ütü insanı yoruyormuş.

Ben de 1 yaşa kadar yaptim bi tek ben degilmisim herkes erken dedi ama temmuz sicaginda kocaman gobekle ütü yapmak cok gozumde buyudu valla hersey hazir

Ben de 1 yaşa kadar yaptim bi tek ben degilmisim herkes erken dedi ama temmuz sicaginda kocaman gobekle ütü yapmak cok gozumde buyudu valla hersey hazir
Oo maşallah size ben 0-3 ay aldım sadece Onları da katladım koydum. Yıkama ütüleme işine son zamanlarda gireyim dedim.

Ben daha 1 corap bile almadimokudukca gec kaldigimi dusunuyorum...15 nisanda Rabbim izin verirse detaylimiz var ondan sonra alirim insallah.....listem hazir hatta ne alacagim da belli

Ben daha 1 corap bile almadimokudukca gec kaldigimi dusunuyorum...15 nisanda Rabbim izin verirse detaylimiz var ondan sonra alirim insallah.....listem hazir hatta ne alacagim da belli
Zaten cok zaman alan seyler degil ben hep internetten siparis verdim indirimleri takip edip 1 haftada komple biter ben biraz tezcanliyim da yoksa kimse gec kalmadi. Bir tek pijamamı biraktim en sona. Bilemeyiz kac kiloyla doguma girecegimizi

Bende bidahaki randevumdada cinsiyetti kesinlestirirsem herseyini alip hazirliycam biraz agirlassam hayatta yapamam, bide ne olacagi belli olmaz hem bu korona hem hamilelikde risk olurmu ilerde sona birakmak istemiyorum, doktor cinsiyet konusunda kesin konusmadigi icin almak istemiyorum bisey

Kızlar bu haftalarda kaburga altında ağrıları olan var mı sol kaburgamin altında batma var ağırlık yapıyor resmen yürürken otururken batma yapıyor

Dr a gittim kum olabilceginden bahsetti canım munurol şase verdi bu gece kullanacam bakalım.
Aaa evet bak o ihtimali atlamışım.Kumda yapabilir idrar yollarındaki kanamayı ufak olduğu için zedeliyor idrar yollarını.Bol su iç taşa dönüşmesin.

Doktorunuz iyiymiş
Ooo 16-18 ay mı.? O kadar yorulmasaydınız ya. 0-3 ay. Hadi 6 ay olsun. çocuk 1 yaşında yürüyünce yapardınız. Hayırlı upurlu olsun

Bu arada kızımda hastane çıkışı 0-3 ay almıştım, bol geldi baya, çuval misali. 3 kilonun birazcık altındaydı çünkü. Şimdi yeni doğan alırım belki ama kilodan bilmiyorum ki kararsızım. Aslında 3 lü 4 lü takım da yeter ama bebeğin bi seti olmuşken daha geniş alıyorum son haftalar alıcam inşaallah. Kızımda da öyle yaptım. 33 de alsam yeter. Gerçi zıbın, pijama hep aynı giyinir ki . Ne alış verişi hastane çıkışı mavi alıcam ve yeni

Aynen Oğlumda kullanmadım gerek de duymadım açıkçası. Her emzirmeden sonra gazını çıkarıyordum sonra yan yatırıyordum. Kusma falan da çok olmadı. Çok şükür. Başlarda yastık da kullanmadım ben hala da yastıksız yatar öyle alıştığı için. Ama burada gördükçe baya heves ettim alsam mı diye düşünüyorum. Kullanışlı gibi geliyor. Ya da doğumdan sonra öyle çok kusan bi bebek olursa o zaman alırım.

Merhaba...doktorlarin bazilari asi olma mi diyorneden acaba kotu bir sey mi tetenoz asisi yoksa gerek mi duymuyorlar
Merhaba. Hayir gerek duyuyorlar. Benim aleejik bir bunyem oldugu icin doktoruma sordum. Olma dedi. Nasil bir reaksiyon verir bunyem bilemiyoruz cunku. Bu yuzden. Yoksa ilk basta asi olmami istemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…