2021 ağustos ayında tüp bebek transferi yaptıranlar

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah umarim bebisiniz sizinledir, ben adet olmayı bekliyorum tüp bebek tedavisine başlamak için

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah umarim bebisiniz sizinledir, ben adet olmayı bekliyorum tüp bebek tedavisine başlamak için
Rabbim size de bana da ve isteyen herkese nasip etsin inşallah 3 kez kimyasal geçirdim genetik problem varmış o yüzden genetiğe gönderdik 2 buçuk aydır tedavi görüyordum çok uzun bi süreçti ama şu hafta kadar uzun gelmedi bana

Rabbim kucaginizi boş bırakmasın , bende 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı sebebsiz infertilite denildi rahim ters, ve rahîm dışında miyom var rahim sağ arka duvarında ama bebeğin oluşum yerinde değil , 5 farklı doktor ve hastane gördü ameliyat denilmedi kısmet bakalimmm

Merhaba herkese hayırlı bir topik olsun bende adet olmayı bekliyorum tüpbebek için iki aşılama yaptırdım sebepsiz infertilite bizimde Rabbim bekleyen herkeslere versin inşallah

Kaçıncı gün emriyosu canım inşallah bebişin senledir

Aminn inşallah bütün sıkıntılarınız geçer biz de böyle sınanıyoruz demekki

Merhaba herkese hayırlı bir topik olsun bende adet olmayı bekliyorum tüpbebek için iki aşılama yaptırdım sebepsiz infertilite bizimde Rabbim bekleyen herkeslere versin inşallah
Aminnn hayırla sağlıkla o duyguyu bize de yaşatır inşallah Allah ım

Merhaba benimde cumartesi transferim olucak inşallah Manisa dan İstanbul a gelicem yarın. Sizin sonucunuz yaklaşmıştır artık hayırlı güzel haberler alırız inşallah hepimiz

Merhaba benimde cumartesi transferim olucak inşallah Manisa dan İstanbul a gelicem yarın. Sizin sonucunuz yaklaşmıştır artık hayırlı güzel haberler alırız inşallah hepimiz
Evet 2 gün kaldı test yapmamıza evde erken gebelik testi var normalde olsa kırk kere yapmıştım ama cesaret edemiyorum ya negatif çıkarsa diye dün gece adet oldum sandım bel ve kasık ağrısıyla uyandım inşallah gebelik belirtisidir istanbulda hangi hastanede yaptıracaksınız ben de istanbulda yaptım

İnşallah tutma belirtisidir Bürüksel tüp bebek siz ?

Yok progestan ishal yaptı bende Kayısı çok iyi gelir kavun da bol bol yiyin bol su için yoğurt midenizi rahatlatır ve büyük abdestinizi hiç tutmayın geldi mi hemen gidin

Test yaptınız mı merak ettim inşallah pozitiftir sonucunuz Allah isteyen herkese nasip etsin tüp bebek yolculuğu zorlu bı süreç gerçekten sabır ve sakinlik istiyo

Bi de size öneriö
Test yaptınız mı merak ettim inşallah pozitiftir sonucunuz Allah isteyen herkese nasip etsin tüp bebek yolculuğu zorlu bı süreç gerçekten sabır ve sakinlik istiyo
Yaptım pozitif çıktı çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizinki de tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…