- 20 Nisan 2019
- 32
- 25
- 88
- 32
- Konu Sahibi Midwife-lp
-
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahMerhabalar 4 ağustosta transferim gerçekleşti zaman geçmiyor sanki birlikte bekleyelim dedim :) sizde durum nasıl? Bende şuan kasık ağrısı var regl öncesi gibi ara ara gidip geliyor ayaktayken özellikle kasık bölgesinde ağrı hissediyorum. Benim gibi olan var mı?
Rabbim size de bana da ve isteyen herkese nasip etsin inşallah 3 kez kimyasal geçirdim genetik problem varmış o yüzden genetiğe gönderdik 2 buçuk aydır tedavi görüyordum çok uzun bi süreçti ama şu hafta kadar uzun gelmedi banaHadi bakalım hayırlısı olsun inşallahumarim bebisiniz sizinledir, ben adet olmayı bekliyorum tüp bebek tedavisine başlamak için
Rabbim kucaginizi boş bırakmasın , bende 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı sebebsiz infertilite denildi rahim ters, ve rahîm dışında miyom var rahim sağ arka duvarında ama bebeğin oluşum yerinde değil , 5 farklı doktor ve hastane gördü ameliyat denilmedi kısmet bakalimmmRabbim size de bana da ve isteyen herkese nasip etsin inşallah 3 kez kimyasal geçirdim genetik problem varmış o yüzden genetiğe gönderdik 2 buçuk aydır tedavi görüyordum çok uzun bi süreçti ama şu hafta kadar uzun gelmedi bana
Kaçıncı gün emriyosu canım inşallah bebişin senledirMerhabalar 4 ağustosta transferim gerçekleşti zaman geçmiyor sanki birlikte bekleyelim dedim :) sizde durum nasıl? Bende şuan kasık ağrısı var regl öncesi gibi ara ara gidip geliyor ayaktayken özellikle kasık bölgesinde ağrı hissediyorum. Benim gibi olan var mı?
Aminn inşallah bütün sıkıntılarınız geçerRabbim kucaginizi boş bırakmasın , bende 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı sebebsiz infertilite denildi rahim ters, ve rahîm dışında miyom var rahim sağ arka duvarında ama bebeğin oluşum yerinde değil , 5 farklı doktor ve hastane gördü ameliyat denilmedi kısmet bakalimmm
İnşallahKaçıncı gün emriyosu canım inşallah bebişin senledir
AminnnMerhaba herkese hayırlı bir topik olsun bende adet olmayı bekliyorum tüpbebek için iki aşılama yaptırdım sebepsiz infertilite bizimde Rabbim bekleyen herkeslere versin inşallah
İnşallah canımAminnnhayırla sağlıkla o duyguyu bize de yaşatır inşallah Allah ım
MerhabaMerhabalar 4 ağustosta transferim gerçekleşti zaman geçmiyor sanki birlikte bekleyelim dedim :) sizde durum nasıl? Bende şuan kasık ağrısı var regl öncesi gibi ara ara gidip geliyor ayaktayken özellikle kasık bölgesinde ağrı hissediyorum. Benim gibi olan var mı?
Evet 2 gün kaldı test yapmamızaMerhababenimde cumartesi transferim olucak inşallah Manisa dan İstanbul a gelicem yarın. Sizin sonucunuz yaklaşmıştır artık hayırlı güzel haberler alırız inşallah hepimiz
İnşallah tutma belirtisidirEvet 2 gün kaldı test yapmamızaevde erken gebelik testi var normalde olsa kırk kere yapmıştım ama cesaret edemiyorum ya negatif çıkarsa diye dün gece adet oldum sandım bel ve kasık ağrısıyla uyandım inşallah gebelik belirtisidir istanbulda hangi hastanede yaptıracaksınız ben de istanbulda yaptım
İnşallahBen de acıbadem maslakta yaptırdıminşallah Rabbim nasip eder kucağımız boş kalmaz
Test yaptınız mı merak ettim inşallah pozitiftir sonucunuz Allah isteyen herkese nasip etsin tüp bebek yolculuğu zorlu bı süreç gerçekten sabır ve sakinlik istiyoEvet 2 gün kaldı test yapmamızaevde erken gebelik testi var normalde olsa kırk kere yapmıştım ama cesaret edemiyorum ya negatif çıkarsa diye dün gece adet oldum sandım bel ve kasık ağrısıyla uyandım inşallah gebelik belirtisidir istanbulda hangi hastanede yaptıracaksınız ben de istanbulda yaptım
Yaptım pozitif çıktı çok şükürTest yaptınız mı merak ettim inşallah pozitiftir sonucunuz Allah isteyen herkese nasip etsin tüp bebek yolculuğu zorlu bı süreç gerçekten sabır ve sakinlik istiyo
Çok sevindim Allah bizede nasip eder inşallah pozitif sonuç görmeyiBi de size öneriö
Yaptım pozitif çıktı çok şükürRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizinki de tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?