- Konu Sahibi Midwife-lp
-
Ağrı falan olmadı hiç sadece tuvalete gittiğimde 2 3 kere leke gibi gördüm. Sonra olmadı hiç bugün. Yemek ve tuvalet için kalkıyorum onun dışında uzanıyorum ya da ayaklarımı uzatarak oturuyorum bi şey kaldırmıyorum yavaş hareket ediyorum. 3 gün evde dinlen sonra çıkabilrsn dediler zaten. Manisadan istanbula geldim ben 1 hafta kalıp dönücem ailem burada çünkü rahatım o yüzden. Başka da belirti olması için erken daha 6 7 güne anca okur heralde olsada. Stresli olmamaya çalışıyorum rahat tutuyorum kendimi evhamlı olmayada gerek yok olucaksa herşekilde oluyo çünküHastaneden sonra nasıl geçti ağrı falan oldu mu? Yada sürekli yatacak mıyım. Siz neler yaptınız.
Evett o yüzden hemen yazdım burayaPozitif mi sonucunuzçok sevindimm bize de umut oluyo bu haberler Allah kucağınıza sağlıkla hayırla almayı nasip etsin inşallahh
Bence ilaç etkisiyle pozitif çıkmaz bana da sonuç pozitif gibi geldi inşallah öyledirBenimde 4. Gün embriyosu 7. Gün olacak ne dersiniz var mıdır ilaç etkisi olabilir mi kan testi verdim lütfen benim için de dua edin ikinci denemem
Ben de genetiğe göndermiştim embriyolarımı kimyasal gebeliklerim olduğu için 7embriyodan 4ü sağlıksız çıktı 3 ü iyiydi demekki gerçekten genetik rahatsızlık varmışBenimde cumartesi günü yapıldı 6.gün emriyosuydu. İlk deneme 1 tane emriyo koyuldu. Genetik den iyi gelmiş a kalite. %55 60 tutma oramı verdi bakalım nasipben iğne ve ilaçlarıma devam ediyorum günde 1 tane progestan iğnesi vuruyorum. Vajinal yoldan fitil var ve folbiol koraspirin
Değerim. 51 çıktı çok şaşkınım hiç belirtim yok 4. Gün embriyosu 7. GünBence ilaç etkisiyle pozitif çıkmaz bana da sonuç pozitif gibi geldi inşallah öyledir
Sizin ilk hangi gün ne belirtileriniz olmuştuBen de genetiğe göndermiştim embriyolarımı kimyasal gebeliklerim olduğu için 7embriyodan 4ü sağlıksız çıktı 3 ü iyiydi demekki gerçekten genetik rahatsızlık varmış
Gerçekten öyle pozitif şeyler duymak görmek istiyo insan bende öyle düşündüm nasip olursa bende öyle yapıcam moral vermek içinEvett o yüzden hemen yazdım burayabeklerken gözüm hep iyi haberleri arıyordu inşallah sizden de güzel haberler alırız
benim 7 agustosta transferim yapildi ,aynen benimde agri giriyo ara ara kasiklarima ,bugun 9.gunum 1 kere girdi ,artik iyi mi kotu mu bilemiyorum bakalim,bir de 2 gundur basim agriyo adet oncesi de hep agrir korkuyorum ...Merhabalar 4 ağustosta transferim gerçekleşti zaman geçmiyor sanki birlikte bekleyelim dedim :) sizde durum nasıl? Bende şuan kasık ağrısı var regl öncesi gibi ara ara gidip geliyor ayaktayken özellikle kasık bölgesinde ağrı hissediyorum. Benim gibi olan var mı?
Benim hep ishalim vardı ilk günden beri ayakta kaldığım zaman kasık ağrısı ve batmalar oluyodu sonra belim ağrımaya başladı başka belirtim yok tam gebelik belirtileri oluşmadı yaniSizin ilk hangi gün ne belirtileriniz olmuştu
Baş ağrısı çok düşünmektendir uyuyun sürekli bence ve dua edin rahatlarsınız zaman geçirmeye çalışın kasık ağrısı normaldir ama korkuyor insan o stresle çok iyi anlıyorum sizi. Ama siz içinizi ferah tutun nolur inşallah güzel uğurlu bir aydır herkes bebişlerine kavuşurbenim 7 agustosta transferim yapildi ,aynen benimde agri giriyo ara ara kasiklarima ,bugun 9.gunum 1 kere girdi ,artik iyi mi kotu mu bilemiyorum bakalim,bir de 2 gundur basim agriyo adet oncesi de hep agrir korkuyorum ...
7. Güne göre çok iyi bi değer tebrik ederim inşallah katlanarak yükselmeye devam ederDeğerim. 51 çıktı çok şaşkınım hiç belirtim yok 4. Gün embriyosu 7. Gün
İnşallah hiç de birsey hissetmiyorum ya inşallah güzel şeyler olur çok teşekkürler7. Güne göre çok iyi bi değer tebrik ederim inşallah katlanarak yükselmeye devam eder
Ayy bende ilk gün eve geldim kabızdım kayısı yedim suda bekletip içtim fazla kaçırdım heralde çok kötü ishal oldum fana sancı ağrıyla 2 kere tuvalete gittim ve çok kötü hissettim sanki bi şey kalmamıştır artık bende gibi. Bi de geldiğimde ilk 1 2 defa tuvalete gidince minik leke gördüm peçetede o da tedirgin etti.düşünmemeye çalıştım napıyım olmadıysa artık gibi. Sonra buraya yazdım gelen cevaplardan sonra olabildiğini duyunca umutlandımBenim hep ishalim vardı ilk günden beri ayakta kaldığım zaman kasık ağrısı ve batmalar oluyodu sonra belim ağrımaya başladı başka belirtim yok tam gebelik belirtileri oluşmadı yani
O bende de var inanamıyo gibi birazda. Psikolojik bence böyle hissetmemizBen hiç birşey hissetmiyorum ya inşallah hamileyimdir kendimi hamile gibi hissetmiyorum içimde hep bi acaba var sizdede öylemi
Ben pazartesi günü olmuştum taze transfer iki tane siz ikinci denememO bende de var inanamıyo gibi birazda. Psikolojik bence böyle hissetmemizkaç gün oldu sizin transfer olalı
Benim ilk denemem dondurulmuş emriyo transferi. Cumartesi günü oldumBen pazartesi günü olmuştum taze transfer iki tane siz ikinci denemem
Yeniymiş kaçıncı gün embriyosu pekiBenim ilk denemem dondurulmuş emriyo transferi. Cumartesi günü oldum
İshal olduysanız hiç bozmayın öyle kalsın kabızlıktan iyidir dimiAyy bende ilk gün eve geldim kabızdım kayısı yedim suda bekletip içtim fazla kaçırdım heralde çok kötü ishal oldum fana sancı ağrıyla 2 kere tuvalete gittim ve çok kötü hissettim sanki bi şey kalmamıştır artık bende gibi. Bi de geldiğimde ilk 1 2 defa tuvalete gidince minik leke gördüm peçetede o da tedirgin etti.düşünmemeye çalıştım napıyım olmadıysa artık gibi. Sonra buraya yazdım gelen cevaplardan sonra olabildiğini duyunca umutlandım
Kasık bel ağrısı vs. Hiç belirtiniz olmadı mı ? Herkeste olmuyo işte demek kiDeğerim. 51 çıktı çok şaşkınım hiç belirtim yok 4. Gün embriyosu 7. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?