- 20 Nisan 2019
- 32
- 25
- 88
- 32
- Konu Sahibi Midwife-lp
Ayyy inşallahh size de isteyen herkese de nasip etsin RabbimÇok sevindim Allah bizede nasip eder inşallah pozitif sonuç görmeyi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy inşallahh size de isteyen herkese de nasip etsin RabbimÇok sevindim Allah bizede nasip eder inşallah pozitif sonuç görmeyi![]()
Bende perşembe transfer oldum 3. Gün embryosu 2 adet. İnşallah hepimizin tutar. Test günü 24 ü dediler sizde herhangi bir belirti var mı?Bende Perşembe günü transfer oldum inşallah hayırlısıyla tutar biraz iğneler zorluyo beni çok ağrı yapiyo ama olsun dayanicaz inşallah sonucu güzel olur![]()
Ben önceki perşembe transfer olmuştum test yaptım pozitif çıktı çok şükürBende perşembe transfer oldum 3. Gün embryosu 2 adet. İnşallah hepimizin tutar. Test günü 24 ü dediler sizde herhangi bir belirti var mı?
Ben gün aşırı progestan iğne yaptırıyorum, bugün sanki adetm gelecekmiş gibi belim bacaklarım ağrıdı, midem bulandı, üşüdüm baya. İğneden mi oldu yoksa bir belirti mi bilemedim. Üşüme diğer iğnelerde de olmuştu, fakat diğer belirtiler ilk kez oldu. İnşallah pozitif olur. Bu benm 3. Tedavim 2. Transferim başka embriyo da yok olmazsa yine en baştan başlıcaz maalesefBen önceki perşembe transfer olmuştum test yaptım pozitif çıktı çok şükürbende regl ağrısına benzeyen kasık ağrısı bel ağrısı ishal oldu
Bu arada kendi derdime düşmüş gibi oldum Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen önceki perşembe transfer olmuştum test yaptım pozitif çıktı çok şükürbende regl ağrısına benzeyen kasık ağrısı bel ağrısı ishal oldu
Bende de ağrı oldu hatta tutmadı diye o kadar korktum ki oturdum hüngür hüngür ağladım zor sakinleştirdiler.. İnşallah olur siz de güzel haberler verirsiniz.Ben gün aşırı progestan iğne yaptırıyorum, bugün sanki adetm gelecekmiş gibi belim bacaklarım ağrıdı, midem bulandı, üşüdüm baya. İğneden mi oldu yoksa bir belirti mi bilemedim. Üşüme diğer iğnelerde de olmuştu, fakat diğer belirtiler ilk kez oldu. İnşallah pozitif olur. Bu benm 3. Tedavim 2. Transferim başka embriyo da yok olmazsa yine en baştan başlıcaz maalesef
Pozitif mi sonucunuzBen de acıbadem maslakta yaptırdıminşallah Rabbim nasip eder kucağımız boş kalmaz
![]()
Ayy pozitif duruyoBenimde 4. Gün embriyosu 7. Gün olacak ne dersiniz var mıdır ilaç etkisi olabilir mi kan testi verdim lütfen benim için de dua edin ikinci denemem
Tramsferden 3. Gün itibariyle yapıyorum gittikçe bu şekli aldı ama en ufak bir belirtim yok umarım test yanılmıyordurAyy pozitif duruyoama ilaç etkisi vs.oluyo mu onunla ilgili bilgim yok bende merak ettimm
Bel kasık ağrısı vs. yaşamadınız mı hiç ? Herkeste olmayabiliyomuş ama bu belirtiler ona takılmayınTramsferden 3. Gün itibariyle yapıyorum gittikçe bu şekli aldı ama en ufak bir belirtim yok umarım test yanılmıyordur
Yok cnm bende belirti göğüslerim zaten transfer öncesi şişmeye başladı hormon iğneleri sayesinde igneler Ağrı'da yapiyo bende 5. Gün embriyosu oldum bakalım hayırlısı zaten belirti olmayabilir diyolar anca alisiyomus vücutBende perşembe transfer oldum 3. Gün embryosu 2 adet. İnşallah hepimizin tutar. Test günü 24 ü dediler sizde herhangi bir belirti var mı?
Bugün transefrim gerçekleşti. Daha hastanedeyim. Progestron a bakıp ona göre iğne veya ilaçlarını yazcam dedi doktor. Bekliyorum hala. Transfer sırasında çok iyi geçti dedi doktor. Ama inşallah tutar. Doğal yöntemle transfer yaptı doktorum. İğne yada hormon ilaçları vermedi.Transfer sonrası bekleme de olanlarnasılsınız durumlar nasıl gelin sohbet edelim
![]()
Benimde cumartesi günü yapıldı 6.gün emriyosuydu. İlk deneme 1 tane emriyo koyuldu. Genetik den iyi gelmiş a kalite. %55 60 tutma oramı verdi bakalım nasipMerhaba kızlar,
Bugün transefrim gerçekleşti. Daha hastanedeyim. Progestron a bakıp ona göre iğne veya ilaçlarını yazcam dedi doktor. Bekliyorum hala. Transfer sırasında çok iyi geçti dedi doktor. Ama inşallah tutar. Doğal yöntemle transfer yaptı doktorum. İğne yada hormon ilaçları vermedi.
Şimdi ne zaman belli olcak off şimdiden çok heycanlı
Benim toplamda 2 embriyom vardı. Orta kalite dediler. Aslında embiryolog 2 sini koyalım dedi ama ben cesaret edemedim. İnş tutar. Bakalım. Uzun sürdü benim hastane işim genelde 1 saatte yollanıyor yazılıyor ama ben 11.30 da çıktım hala hastanedeyim.Benimde cumartesi günü yapıldı 6.gün emriyosuydu. İlk deneme 1 tane emriyo koyuldu. Genetik den iyi gelmiş a kalite. %55 60 tutma oramı verdi bakalım nasipben iğne ve ilaçlarıma devam ediyorum günde 1 tane progestan iğnesi vuruyorum. Vajinal yoldan fitil var ve folbiol koraspirin
Benim toplamda 2 embriyom vardı. Orta kalite dediler. Aslında embiryolog 2 sini koyalım dedi ama ben cesaret edemedim. İnş tutar. Bakalım. Uzun sürdü benim hastane işim genelde 1 saatte yollanıyor yazılıyor ama ben 11.30 da çıktım hala
Bana doktorumda emriyolog da yediğim içtiğin şeyler rahim içini etkilemez iyi veya kötü rahat ol dediler sadece sigara alkol yasak dedi. En önemli şey ilaçlar ilaçların düzenli kullanımı dediler. Ona dikkat edin. Ev de 3 gün dinlenin dendiMerhaba kızlar,
Bugün transefrim gerçekleşti. Daha hastanedeyim. Progestron a bakıp ona göre iğne veya ilaçlarını yazcam dedi doktor. Bekliyorum hala. Transfer sırasında çok iyi geçti dedi doktor. Ama inşallah tutar. Doğal yöntemle transfer yaptı doktorum. İğne yada hormon ilaçları vermedi.
Şimdi ne zaman belli olcak off şimdiden çok heycanlı
Hastaneden sonra nasıl geçti ağrı falan oldu mu? Yada sürekli yatacak mıyım. Siz neler yaptınız.Benim toplamda 2 embriyom vardı. Orta kalite dediler. Aslında embiryolog 2 sini koyalım dedi ama ben cesaret edemedim. İnş tutar. Bakalım. Uzun sürdü benim hastane işim genelde 1 saatte yollanıyor yazılıyor ama ben 11.30 da çıktım hala hastanedeyim.
İnşallah güzel haberler alırız. Süreç çok stresli ve heycanlıymışBana doktorumda emriyolog da yediğim içtiğin şeyler rahim içini etkilemez iyi veya kötü rahat ol dediler sadece sigara alkol yasak dedi. En önemli şey ilaçlar ilaçların düzenli kullanımı dediler. Ona dikkat edin. Ev de 3 gün dinlenin dendi![]()