2021 ağustos ayında tüp bebek transferi yaptıranlar

Hastaneden sonra nasıl geçti ağrı falan oldu mu? Yada sürekli yatacak mıyım. Siz neler yaptınız.
Ağrı falan olmadı hiç sadece tuvalete gittiğimde 2 3 kere leke gibi gördüm. Sonra olmadı hiç bugün. Yemek ve tuvalet için kalkıyorum onun dışında uzanıyorum ya da ayaklarımı uzatarak oturuyorum bi şey kaldırmıyorum yavaş hareket ediyorum. 3 gün evde dinlen sonra çıkabilrsn dediler zaten. Manisadan istanbula geldim ben 1 hafta kalıp dönücem ailem burada çünkü rahatım o yüzden. Başka da belirti olması için erken daha 6 7 güne anca okur heralde olsada. Stresli olmamaya çalışıyorum rahat tutuyorum kendimi evhamlı olmayada gerek yok olucaksa herşekilde oluyo çünkü 😊

Pozitif mi sonucunuz 😍çok sevindimm bize de umut oluyo bu haberler 🥰 Allah kucağınıza sağlıkla hayırla almayı nasip etsin inşallahh
Evett o yüzden hemen yazdım buraya 😊😊 beklerken gözüm hep iyi haberleri arıyordu inşallah sizden de güzel haberler alırız 🤲🏻🥰😍💕💕

Benimde cumartesi günü yapıldı 6.gün emriyosuydu. İlk deneme 1 tane emriyo koyuldu. Genetik den iyi gelmiş a kalite. %55 60 tutma oramı verdi bakalım nasip 🤗 ben iğne ve ilaçlarıma devam ediyorum günde 1 tane progestan iğnesi vuruyorum. Vajinal yoldan fitil var ve folbiol koraspirin
Ben de genetiğe göndermiştim embriyolarımı kimyasal gebeliklerim olduğu için 7embriyodan 4ü sağlıksız çıktı 3 ü iyiydi demekki gerçekten genetik rahatsızlık varmış

Evett o yüzden hemen yazdım buraya 😊😊 beklerken gözüm hep iyi haberleri arıyordu inşallah sizden de güzel haberler alırız 🤲🏻🥰😍💕💕
Gerçekten öyle pozitif şeyler duymak görmek istiyo insan bende öyle düşündüm nasip olursa bende öyle yapıcam moral vermek için 😊

Merhabalar 4 ağustosta transferim gerçekleşti zaman geçmiyor sanki birlikte bekleyelim dedim :) sizde durum nasıl? Bende şuan kasık ağrısı var regl öncesi gibi ara ara gidip geliyor ayaktayken özellikle kasık bölgesinde ağrı hissediyorum. Benim gibi olan var mı?
benim 7 agustosta transferim yapildi ,aynen benimde agri giriyo ara ara kasiklarima ,bugun 9.gunum 1 kere girdi ,artik iyi mi kotu mu bilemiyorum bakalim,bir de 2 gundur basim agriyo adet oncesi de hep agrir korkuyorum ...

benim 7 agustosta transferim yapildi ,aynen benimde agri giriyo ara ara kasiklarima ,bugun 9.gunum 1 kere girdi ,artik iyi mi kotu mu bilemiyorum bakalim,bir de 2 gundur basim agriyo adet oncesi de hep agrir korkuyorum ...
Baş ağrısı çok düşünmektendir uyuyun sürekli bence ve dua edin rahatlarsınız zaman geçirmeye çalışın kasık ağrısı normaldir ama korkuyor insan o stresle çok iyi anlıyorum sizi. Ama siz içinizi ferah tutun nolur inşallah güzel uğurlu bir aydır herkes bebişlerine kavuşur 😍😍😍

Benim hep ishalim vardı ilk günden beri ayakta kaldığım zaman kasık ağrısı ve batmalar oluyodu sonra belim ağrımaya başladı başka belirtim yok tam gebelik belirtileri oluşmadı yani
Ayy bende ilk gün eve geldim kabızdım kayısı yedim suda bekletip içtim fazla kaçırdım heralde çok kötü ishal oldum fana sancı ağrıyla 2 kere tuvalete gittim ve çok kötü hissettim sanki bi şey kalmamıştır artık bende gibi. Bi de geldiğimde ilk 1 2 defa tuvalete gidince minik leke gördüm peçetede o da tedirgin etti.düşünmemeye çalıştım napıyım olmadıysa artık gibi. Sonra buraya yazdım gelen cevaplardan sonra olabildiğini duyunca umutlandım 😊

Ben hiç birşey hissetmiyorum ya inşallah hamileyimdir kendimi hamile gibi hissetmiyorum içimde hep bi acaba var sizdede öylemi

Ayy bende ilk gün eve geldim kabızdım kayısı yedim suda bekletip içtim fazla kaçırdım heralde çok kötü ishal oldum fana sancı ağrıyla 2 kere tuvalete gittim ve çok kötü hissettim sanki bi şey kalmamıştır artık bende gibi. Bi de geldiğimde ilk 1 2 defa tuvalete gidince minik leke gördüm peçetede o da tedirgin etti.düşünmemeye çalıştım napıyım olmadıysa artık gibi. Sonra buraya yazdım gelen cevaplardan sonra olabildiğini duyunca umutlandım 😊
İshal olduysanız hiç bozmayın öyle kalsın kabızlıktan iyidir dimi 😊😊😊

Back
X