2021 ağustos ayında tüp bebek transferi yaptıranlar

Yeniymiş kaçıncı gün embriyosu peki
6.gün benim genetiğe gittiği için 6 ya kadar beklettiler biyopsi alabilmek için. Dış zarından çıkmaya başlamış şekildeydi tutunma evresinde potansiyeli yüksek dedi emriyolog. Ama rahim içi bilinmez bi yer kabul edicek mi bilemeyiz dedi

Yeniymiş kaçıncı gün embriyosu peki
6.gün benim genetiğe gittiği için 6 ya kadar beklettiler biyopsi alabilmek için. Dış zarından çıkmaya başlamış şekildeydi tutunma evresinde potansiyeli yüksek dedi emriyolog. Ama rahim içi bilinmez bi yer kabul edicekmi bilemeyiz dedi nasip yani gerisi😊

Kasık bel ağrısı vs. Hiç belirtiniz olmadı mı ? Herkeste olmuyo işte demek ki 😊
Sadece bel ağrısı var ama normalde de ağrıypr benim yani sanki hiç hamile gibi değişim aslımda test yaptırmayacaktım idrar testlerimde hep bi silik çıktı bütün yaptığım netti o yüzden kan testi verdim diğer transferimde daha çok belirtim vardı

6.gün benim genetiğe gittiği için 6 ya kadar beklettiler biyopsi alabilmek için. Dış zarından çıkmaya başlamış şekildeydi tutunma evresinde potansiyeli yüksek dedi emriyolog. Ama rahim içi bilinmez bi yer kabul edicekmi bilemeyiz dedi nasip yani gerisi😊
AA çok iyi uzamak tutunma ihtimali yüksek benim hiç bir embriyom beşinci güne gitmedi

Ben hiç birşey hissetmiyorum ya inşallah hamileyimdir kendimi hamile gibi hissetmiyorum içimde hep bi acaba var sizdede öylemi
Ben de de var bu sabah uyandım şişlik bile kalmamış vücudumda..transferin 4.günü bugün…Ama akşama doğru sağ kasığıma sancı girdi biraz ağrıttı snra geçti…3/4 saat snra tekrar oldu geçti…Sizde de oluyo mu öyle bi an ağrı giriyor mu?

Ben de de var bu sabah uyandım şişlik bile kalmamış vücudumda..transferin 4.günü bugün…Ama akşama doğru sağ kasığıma sancı girdi biraz ağrıttı snra geçti…3/4 saat snra tekrar oldu geçti…Sizde de oluyo mu öyle bi an ağrı giriyor mu?
Yani ben bu transferde olmaz gözüyle baktım belirtim de yok ama diğeri dondurulmuştu bütün belirtileri yaşamıştım negatifti bence belirti çok önemli değil

Sizin kaçıncı gün taze mi dondurulmuş mu kaçıncı gün embriyosu

benim 9.gun aynen dediginiz gibi agrilarim oluyor ara ara benimde, carsamba test gunum bakalim ne olacak

Ben de kullanıyorum
Ence idrar testi yapın gittikçe koyulaşırsa gün ve gün kanda da çıkıyor benim ilk yaptığım gölge gibiydi sonra çok az birşey göründü sonra bir çizgi gördük sonra net gördük kan verdim çok şükür devam ederse pozitif idrar testi aldınız mı

Ence idrar testi yapın gittikçe koyulaşırsa gün ve gün kanda da çıkıyor benim ilk yaptığım gölge gibiydi sonra çok az birşey göründü sonra bir çizgi gördük sonra net gördük kan verdim çok şükür devam ederse pozitif idrar testi aldınız mı
Benim cumartesi oldu transfer daha çok erken değil mi 🙈 kaç gün sonra çıkabilir acaba ilk

Benim cumartesi oldu transfer daha çok erken değil mi 🙈 kaç gün sonra çıkabilir acaba ilk
Bence sizinki erken çıkar 6. Günmüş ama siz yine de moraliniz bozulacaksa sonra yapın ne olur ne olmaz ben ilkinde çok umutluydum test sonunda çok üzüldüm 😌

Bence sizinki erken çıkar 6. Günmüş ama siz yine de moraliniz bozulacaksa sonra yapın ne olur ne olmaz ben ilkinde çok umutluydum test sonunda çok üzüldüm 😌
Yarın öğlen 3 gün dolmuş oluyo koyulduğu saate göre. 6.gün emriyosu acaba kaç güne çıkar

Çektiğim zikirler
Ya Varis ya Allah
Ya Evvelü ya Allah
Ya Mücib ya Allah
Ya Mubdiu ya Allah
Ya Semiu ya Allah

Meryem suresi dinliyorum, 7 Ayetel kürsi okuyorum 😊
Sizlerede rahatlamak dua etmek için fikir olsun 🤗

Back
X