Hamıleyken mı yoğun bakımda kaldınızCovid nedeni ile yoğun bakımda kaldığım dönemde sonda takıldı. Hiç kafaya takılacak bir işlem değil işi bilen 10 sn de takıyor
Ben daha önce belden uyuşmayla diz ameliyati olmuştum hem hissetmiştim hem sonrasında uzun süre bacaklarımı hissetmemek çok kötü olmuştu kızımın doğumunda genel anestezi yaptı doktorum 2 saate kalktım ayağa nasipse bunda da genel isteyeceğim bana göre belden uyuşma daha zor.Benim ilk dogumum olacak nasipse ama daha önce başka bir ameliyat için spinal anestezi yapılmıştı, ne acı ne ağrı ne dokunma hissi hiçbirini hissetmemistim ben. Hemşireler ile muhabbet ederken bitmişti bile bir de bana sakinleştirici vermişlerdi onun da etkisi olabilirasıl kötü kısmı anestezi etkisi geçince başlamıştı 3 4 gün yastıktan başımı kaldiramicak kadar kötü bir baş ağrısı ve kabızlık yaşamıştım ilaçlar bile etki etmemişti sonrasını düşününce biraz korkuyorum spinalden tamamen uyusak daha mı iyi acaba diyorum, sonda takılma olayı da o kadar kötü değil takarken biraz acısı oluyor bi de verdiği rahatsızlık hissi azcık kötü
Evet canım bu sefer gördükMasallah cnm yuzunu gosterdimi:)
Benden de 3 kez alındıBu arada bugün bana da şeker yüklemesi yapıldı ama benden 2 kez kan aldılar 50lik olduğu için öyle yapıyoruz dedi hemşire ama bilemedim herkesten 3 kere almışlarsizinkiler 50 mi 75 miydi kızlar?
Ozelden gobek atmaca
HhAdi beni de alin gobek atalimOzelden gobek atmaca
Gecmis olsun, zaten epiduralden sonra takiliyormus o yuzden de rahatladimCovid nedeni ile yoğun bakımda kaldığım dönemde sonda takıldı. Hiç kafaya takılacak bir işlem değil işi bilen 10 sn de takıyor
Aynen ben de 3 4 saat bacaklarımı hatta göbeğimi falan hissetmemistim o geçince de baş ağrısı ile uğraştım. Genel anestezi de oldum daha önce o daha kolay gelmişti bana da, bakalım doktorum ne önerecek henüz bu konuda bir şey demiyor.Ben daha önce belden uyuşmayla diz ameliyati olmuştum hem hissetmiştim hem sonrasında uzun süre bacaklarımı hissetmemek çok kötü olmuştu kızımın doğumunda genel anestezi yaptı doktorum 2 saate kalktım ayağa nasipse bunda da genel isteyeceğim bana göre belden uyuşma daha zor.
50'lik mi içmiştiniz siz de ?Benden de 3 kez alındı
Ben daha önce belden uyuşmayla diz ameliyati olmuştum hem hissetmiştim hem sonrasında uzun süre bacaklarımı hissetmemek çok kötü olmuştu kızımın doğumunda genel anestezi yaptı doktorum 2 saate kalktım ayağa nasipse bunda da genel isteyeceğim bana göre belden uyuşma daha zor.
Benim için de belden aşağısını hissetmeme duygusu çok kötüydü. Bacaklarım açılacak mı açılmayacak mı kaygısını tekrar yaşamak istemiyorum o yüzden ben de doktoruma bir dahakine genel anestezi seçeneğini soracağım.Ben daha önce belden uyuşmayla diz ameliyati olmuştum hem hissetmiştim hem sonrasında uzun süre bacaklarımı hissetmemek çok kötü olmuştu kızımın doğumunda genel anestezi yaptı doktorum 2 saate kalktım ayağa nasipse bunda da genel isteyeceğim bana göre belden uyuşma daha zor.
Benim için de ne olursa olsun evladım sonucu değiştirmeyecek ya da istenmeyen bir çocuk olmayacak tabii ki. Evet benim endişemi artıran genetik bir geçmişe sahip olmamız. Buraya yazma sebebim de hislerimi paylaşacak kimseyi bulamadım hamile duası alayım diye sizler geldiniz aklımaBenim iki farklı doktor inceledi bizim tek arter sizin incede olsa 2. Olma şansı varki bazen gözükmediği de oluyormuş. Bu konuda bir kaç doktordan fikir aldık yanında ekstra bir anomali çıkmadığı sürece tek başına o kadar sorun edilecek birşey değil dediler. Gelişim geriliği olabilir ama oda zamanla belli olacak. Bana doktorum sıvı alımı yapmayı önerdi ben istemedim sonuç kötü çıksada devam edeceğim için. Sizin diğer evladınızdan dolayı korkularınız çok normal ama lütfen kötü düşünmeyin herşey güzel olacak. Bende nette çok baktım ama şansıma hep iyi hikayeler denk geldi sizde netten araştırmayın bu durum rastlanılan birşey
Okur okumaz dua ettim, hiçbir sorun çıkmayacak inş rabbim hepimizin evlatlarını korusunBenim için de ne olursa olsun evladım sonucu değiştirmeyecek ya da istenmeyen bir çocuk olmayacak tabii ki. Evet benim endişemi artıran genetik bir geçmişe sahip olmamız. Buraya yazma sebebim de hislerimi paylaşacak kimseyi bulamadım hamile duası alayım diye sizler geldiniz aklımainşallah hersey güzel olur hepimiz için. Cok teşekkür ederim benimle paylaştığınız için tecrübe ve fikirlerinizi de ❤
Ben sana demedim mi beybi oynuyorlar ama her zaman hissetmiyoruz, galiba oyuncular biraz bizle eğleniyürlarDoktora gittim şükür kızçem iyi plesenta hareketleri çok kısıtlıyor çok şiddetli olunca hissedersin dedi belki kasılmam vardır dedi ilk nst deneyimimi tattım kızçemdeçok şükür bişi çıkmadı nst den çıktım hareketleri başladı dr gitmemi beklemiş yavrum
Masallah fistik buyumusmuDoktora gittim şükür kızçem iyi plesenta hareketleri çok kısıtlıyor çok şiddetli olunca hissedersin dedi belki kasılmam vardır dedi ilk nst deneyimimi tattım kızçemdeçok şükür bişi çıkmadı nst den çıktım hareketleri başladı dr gitmemi beklemiş yavrum
Amin Allah razı olsun canımmOkur okumaz dua ettim, hiçbir sorun çıkmayacak inş rabbim hepimizin evlatlarını korusun
Çok minik 60 gr almışMasallah fistik buyumusmu
Tatlis masallahÇok minik 60 gr almış
Sonda olayından bende tirsiyorum aslında acimıyor ama yinede tuhaf geliyor banaHanimlar gunaydin sabah sabah yine dogum korkulariyla uyandim
Sezeryan istiyorum vajinal doguma yuregim dayanamayacak ona kesin karar verdim ama sezeryAnda da bu sonda isi varmis. Sonda epiduralden sonra mi takiliyor once mi? O aciyi hissetcez mi illa
Ben de belden uyusturulmustum ne dokunma hissettim ne acıBen de şeye ikna olmadım
Belden uyuşturunca dokunmaları hissediyormuşuz ya hala
Ama acı hissedilmiyormuş
Ben ikna olmadım
Ama anestezici bi arkadaşım var güvenilir biri
Çok garanti verdi acımadığına
Herkeste baş ağrısı yapmıyor ama bende hıc ağrı olmadı ameliyattan çıkarken tembih etmislerdi sert kahve iç diye ama gerek duymadımSonrasinda cok fazla sert kahve tuketilmesi gerekiyormus bas agrisi yapmamasi icin. Siz ictiniz mi?
Benim için de ne olursa olsun evladım sonucu değiştirmeyecek ya da istenmeyen bir çocuk olmayacak tabii ki. Evet benim endişemi artıran genetik bir geçmişe sahip olmamız. Buraya yazma sebebim de hislerimi paylaşacak kimseyi bulamadım hamile duası alayım diye sizler geldiniz aklımainşallah hersey güzel olur hepimiz için. Cok teşekkür ederim benimle paylaştığınız için tecrübe ve fikirlerinizi de ❤
Evet 16 haftamda covid geçirdim biraz zorlu bir dönem oldu ama çok şükür geldi geçtiHamıleyken mı yoğun bakımda kaldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?