2021 Aralık Anneleri

Ben daha önce belden uyuşmayla diz ameliyati olmuştum hem hissetmiştim hem sonrasında uzun süre bacaklarımı hissetmemek çok kötü olmuştu kızımın doğumunda genel anestezi yaptı doktorum 2 saate kalktım ayağa nasipse bunda da genel isteyeceğim bana göre belden uyuşma daha zor.

Aynen ben de 3 4 saat bacaklarımı hatta göbeğimi falan hissetmemistim o geçince de baş ağrısı ile uğraştım. Genel anestezi de oldum daha önce o daha kolay gelmişti bana da, bakalım doktorum ne önerecek henüz bu konuda bir şey demiyor.
Benden de 3 kez alındı
50'lik mi içmiştiniz siz de ?

Benim için de belden aşağısını hissetmeme duygusu çok kötüydü. Bacaklarım açılacak mı açılmayacak mı kaygısını tekrar yaşamak istemiyorum o yüzden ben de doktoruma bir dahakine genel anestezi seçeneğini soracağım.

Doktora gittim şükür kızçem iyi plesenta hareketleri çok kısıtlıyor çok şiddetli olunca hissedersin dedi belki kasılmam vardır dedi ilk nst deneyimimi tattım kızçemde çok şükür bişi çıkmadı nst den çıktım hareketleri başladı dr gitmemi beklemiş yavrum

Benim için de ne olursa olsun evladım sonucu değiştirmeyecek ya da istenmeyen bir çocuk olmayacak tabii ki. Evet benim endişemi artıran genetik bir geçmişe sahip olmamız. Buraya yazma sebebim de hislerimi paylaşacak kimseyi bulamadım hamile duası alayım diye sizler geldiniz aklıma inşallah hersey güzel olur hepimiz için. Cok teşekkür ederim benimle paylaştığınız için tecrübe ve fikirlerinizi de ❤

Okur okumaz dua ettim, hiçbir sorun çıkmayacak inş rabbim hepimizin evlatlarını korusun

Ben sana demedim mi beybi oynuyorlar ama her zaman hissetmiyoruz, galiba oyuncular biraz bizle eğleniyürlar

Masallah fistik buyumusmu

Sonda olayından bende tirsiyorum aslında acimıyor ama yinede tuhaf geliyor bana
Ameliyattan once odada takiyorlar
Ben de şeye ikna olmadım
Belden uyuşturunca dokunmaları hissediyormuşuz ya hala
Ama acı hissedilmiyormuş
Ben ikna olmadım
Ama anestezici bi arkadaşım var güvenilir biri
Çok garanti verdi acımadığına
Ben de belden uyusturulmustum ne dokunma hissettim ne acı
Sonrasinda cok fazla sert kahve tuketilmesi gerekiyormus bas agrisi yapmamasi icin. Siz ictiniz mi?
Herkeste baş ağrısı yapmıyor ama bende hıc ağrı olmadı ameliyattan çıkarken tembih etmislerdi sert kahve iç diye ama gerek duymadım

Rabbim bebeklerimizi koruyacak sağlıklı bireyler olarak gelecekler dünyaya buna inanın benimde cuma kontrolüm var ters giden birşey varmıdır diye korkuyorum sizinde hisleriniz çok normal ama şunu unutmayalım streste bebeklerimiz için zararlı elimizden geldiğince pozitif olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…