• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Kizlar dunden beri beyaz akintim var koku falan yok
Randevum haftaya
Yasayan var mi ya
Pecete koyuyorum falan
Surekli camasir degistiriyorum
Bu ara cok ayaktayim ondan mi oluyor acaba 🫥

Randevum haftaya
Yasayan var mi ya
Pecete koyuyorum falan
Benim de çok fazla var 3 aydır. Bugün perinatoloğa sordum vajinal bir şeyler dedi çok doğal dedi koku yoksa ve kremsı değilse sorun değil dedi

Randevum haftaya
Yasayan var mi ya
Pecete koyuyorum falan
Bende çok oluyor günde sayısız iç çamaşırı değişiyorum en az 5 diyeyim. Ama hiç olmuyordu şimdi oluyorsa onun bir testi var eczanelerde de oluyor aile hekimliğinde de. Yani amniyon sıvısı mı yoksa akıntı mı diye gebelik testi gibi kaset test

Randevum haftaya
Yasayan var mi ya
Pecete koyuyorum falan
Benimde 1 haftadir falan baya artti 2-3 kere camasir degistiriyorum koku falan yok dikkat ettim bi de ozellikle kahvaltidan sonra basliyor ya da yuruyus falan yapinca da artiyor oyle zamanlarda yatarken bisey yok

Yaa çok iyi arada kaldım da baya yapım gereksiz pahalıysa ona yönelicem gibi ben de 😀
İç yatak önemli bence onu işbir den aldım kendi yatağımızın tek kişiliği olarak modelini seçmiştim çokta konforlu oldu arada bende yatıyorum😅 malzemesine bakıp yorumları okumak ve de iyi bir marangoza kurdurmak önemli 😍

İç yatak önemli bence onu işbir den aldım kendi yatağımızın tek kişiliği olarak modelini seçmiştim çokta konforlu oldu arada bende yatıyorum😅 malzemesine bakıp yorumları okumak ve de iyi bir marangoza kurdurmak önemli 😍
Mantıklı 😍 kendimi de düşüneyim 😂 işbiri araştırıcam teşekkür ederim 🤩

Benimde 1 haftadir falan baya artti 2-3 kere camasir degistiriyorum koku falan yok dikkat ettim bi de ozellikle kahvaltidan sonra basliyor ya da yuruyus falan yapinca da artiyor oyle zamanlarda yatarken bisey yok
Aynen ayaktayken oluyor benimde
Benim de çok fazla var 3 aydır. Bugün perinatoloğa sordum vajinal bir şeyler dedi çok doğal dedi koku yoksa ve kremsı değilse sorun değil dedi
Kremsi benimki ya🫥
Bende çok oluyor günde sayısız iç çamaşırı değişiyorum en az 5 diyeyim. Ama hiç olmuyordu şimdi oluyorsa onun bir testi var eczanelerde de oluyor aile hekimliğinde de. Yani amniyon sıvısı mı yoksa akıntı mı diye gebelik testi gibi kaset test
Su gibi degil kremsi birsey
Bende anlamadim mantardan suphelendim

Bu arada en son akıntı konuşuluyormuş. Benim her türlü akıntım var. Su gibi de kremsi gibi de. Enfeksiyon da çıkmadı vajinal muayene de oldum. Artık pek takmamaya çalışıyorum çünkü kendi kendimi yiyip bitiriyorum acaba enfeksiyon mu acaba bebeğin suyu mu vs diye 🥹

Günaydın kızlaar yine geceden beri hiç konuşmamışız 😄 iyisinizdir umarım🥰 bugün tam 21 hafta olduk ve dışardan bariz belli olan hareketler görmeye başladım aşırı duygusal bir gündeyim 🧿🫠
Bende 23 üm nerdeyse 6 aylık olcak hem bir an önce doğsun istiyorum hem de karnımda devam etsin🥲🥲

Bizimki de plansız.2 yaş sendromunu dibine kadar yaşıyoruz,eşim evdeyken bile her şeyi benden istiyor,bu da beni yoruyor.
Ayy kolay gelsin ama 3 daha zor söyleyeyim şimdiden o inatlaşmalar falan bence 3 de pik yapıyor😅
4 güzel 4 harika 4 mis🫠

Günaydın kızlaar yine geceden beri hiç konuşmamışız 😄 iyisinizdir umarım🥰 bugün tam 21 hafta olduk ve dışardan bariz belli olan hareketler görmeye başladım aşırı duygusal bir gündeyim 🧿🫠
Yaaa maşallah bende tam 21 girdiğimde gördüm çok güzeldi az önce eşim de hissetti çok net . Normalde baba dokununca kıpırdamaz diyorlardı ama tek seferde eşim hissetti gösterdi kendini babasına çok duygulandık 🥹🥹😍😍

Benimki Ekim'de 3 yaşını doldurucak.
Sürekli etrafımda olmak istese de bu şekilde kucak olayımız pek Yok. Sevmiyor. Alınca da zorlanıyorum zaten 15 kilo oldu nerdeyse 😅 el tutarak yürümeyi kucağa gitmeyi vs eşime paslıyorum hep öbür türlü beni çok peşinde sürüklüyo 😂 bi tek mızmızsa ağlıyorsa benden ayrılmıyo o kadar. Ama anlıyorum yorucu bişey sürekli bi çocuğu kucakta taşımak. Oğlum doğduğunda yoğunbakıma alındı. Onun derdine düşünce ya ben kendi ağrımı hissetmedim ya da gerçekten acı eşiğim yüksek gecesinde kendi başıma yürüyodum, 2. Gün yataktan zor da olsa tutunarak kendi başıma kalkabiliyodum hasta yatağında. Evde bunu yapmam 1 haftayı buldu ama. Şimdi kardeşim kalcak ilk 10 gün falan. Toparlanmaya yeteceğini umuyorum
Benim oğlum şu an 2 yaş 3 aylık,2 yaşında sizde kucak isteme durumu olmuşmuydu?2 yaş sendromunu nasıl geçirdiniz?2ci çocuğum doğduğunda oğlum 2 yaş 7 aylık olacak,o zaman kadar düzelir mi?
İnşallah 2. sezaryenimiz de rahat olur.Ben hastanedeyken gün içerisinde yatmadım,oturmuştum,uzanıp ayağa kalkmak zor geliyordu,evde de annem yanımdaydı,şimdi de inşallah annem gelecek.Ben de en kısa sürede toparlanmak isterim.Geçen defa 8-10 gün sonra rahatdım,ama çok suratli yürüyemiyordum,1 aya anca eski halime döndüm.

Son düzenleme:
Back
X