- 17 Nisan 2019
- 3.379
- 3.896
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ediyorum canım amiiin inşallah hepimiz için çok güzel şeyler olsunÇok sevindim gözün aydın canım darısı bizeşeker yüklemesi ve aşı içinde süreç güzel geçer inşallah
![]()
Benim de çok fazla var 3 aydır. Bugün perinatoloğa sordum vajinal bir şeyler dedi çok doğal dedi koku yoksa ve kremsı değilse sorun değil dediKizlar dunden beri beyaz akintim var koku falan yok
Randevum haftaya
Yasayan var mi ya
Pecete koyuyorum falan
Surekli camasir degistiriyorum
Bu ara cok ayaktayim ondan mi oluyor acaba![]()
Bende çok oluyor günde sayısız iç çamaşırı değişiyorum en az 5 diyeyim. Ama hiç olmuyordu şimdi oluyorsa onun bir testi var eczanelerde de oluyor aile hekimliğinde de. Yani amniyon sıvısı mı yoksa akıntı mı diye gebelik testi gibi kaset testKizlar dunden beri beyaz akintim var koku falan yok
Randevum haftaya
Yasayan var mi ya
Pecete koyuyorum falan
Benimde 1 haftadir falan baya artti 2-3 kere camasir degistiriyorum koku falan yok dikkat ettim bi de ozellikle kahvaltidan sonra basliyor ya da yuruyus falan yapinca da artiyor oyle zamanlarda yatarken bisey yokKizlar dunden beri beyaz akintim var koku falan yok
Randevum haftaya
Yasayan var mi ya
Pecete koyuyorum falan
Anladım canım ben de bi fiyat araştırayım bakalımBen cilek dahil baya yer gezdim canim ama icime sinmedi hic
O yuzden ozel yaptirdim
Ama hazir satilanlar daha uygun oluyor fiyati
Icine de bambu yatak aldim baya bi kullansin diye kaliteli aldim acikcasi
Yaa çok iyi arada kaldım da baya yapım gereksiz pahalıysa ona yönelicem gibi ben deBen internetten aldım kurulumu marangoza yaptırdım 4 senedir kullanıyoruz tık etmedi![]()
İç yatak önemli bence onu işbir den aldım kendi yatağımızın tek kişiliği olarak modelini seçmiştim çokta konforlu oldu arada bende yatıyorumYaa çok iyi arada kaldım da baya yapım gereksiz pahalıysa ona yönelicem gibi ben de![]()
Mantıklıİç yatak önemli bence onu işbir den aldım kendi yatağımızın tek kişiliği olarak modelini seçmiştim çokta konforlu oldu arada bende yatıyorummalzemesine bakıp yorumları okumak ve de iyi bir marangoza kurdurmak önemli
![]()
Aynen ayaktayken oluyor benimdeBenimde 1 haftadir falan baya artti 2-3 kere camasir degistiriyorum koku falan yok dikkat ettim bi de ozellikle kahvaltidan sonra basliyor ya da yuruyus falan yapinca da artiyor oyle zamanlarda yatarken bisey yok
Kremsi benimki yaBenim de çok fazla var 3 aydır. Bugün perinatoloğa sordum vajinal bir şeyler dedi çok doğal dedi koku yoksa ve kremsı değilse sorun değil dedi
Su gibi degil kremsi birseyBende çok oluyor günde sayısız iç çamaşırı değişiyorum en az 5 diyeyim. Ama hiç olmuyordu şimdi oluyorsa onun bir testi var eczanelerde de oluyor aile hekimliğinde de. Yani amniyon sıvısı mı yoksa akıntı mı diye gebelik testi gibi kaset test
Rengi ve yapısını özellikle sordu kremsi olunca bi idrar tahlili falan gerekebilirmişAynen ayaktayken oluyor benimde
Kremsi benimki ya
Su gibi degil kremsi birsey
Bende anlamadim mantardan suphelendim
Bende 23 üm nerdeyse 6 aylık olcak hem bir an önce doğsun istiyorum hem de karnımda devam etsinGünaydın kızlaar yine geceden beri hiç konuşmamışıziyisinizdir umarım
bugün tam 21 hafta olduk ve dışardan bariz belli olan hareketler görmeye başladım aşırı duygusal bir gündeyim
![]()
Bizimki de plansız.2 yaş sendromunu dibine kadar yaşıyoruz,eşim evdeyken bile her şeyi benden istiyor,bu da beni yoruyor.Ben oglum 15 aylikken hamile kaldim plansizdioglum tam 2 yasina girdiginde kardesi dogacak
Bu ara uyurken kucakta olmak istiyor aynen![]()
Ayy kolay gelsin ama 3 daha zor söyleyeyim şimdiden o inatlaşmalar falan bence 3 de pik yapıyorBizimki de plansız.2 yaş sendromunu dibine kadar yaşıyoruz,eşim evdeyken bile her şeyi benden istiyor,bu da beni yoruyor.
Yaaa maşallah bende tam 21 girdiğimde gördüm çok güzeldi az önce eşim de hissetti çok net . Normalde baba dokununca kıpırdamaz diyorlardı ama tek seferde eşim hissetti gösterdi kendini babasına çok duygulandıkGünaydın kızlaar yine geceden beri hiç konuşmamışıziyisinizdir umarım
bugün tam 21 hafta olduk ve dışardan bariz belli olan hareketler görmeye başladım aşırı duygusal bir gündeyim
![]()
Ayy ben de aradayımm hem gelsin istiyorum hem de biraz korkutuyorBende 23 üm nerdeyse 6 aylık olcak hem bir an önce doğsun istiyorum hem de karnımda devam etsin![]()
Benim oğlum şu an 2 yaş 3 aylık,2 yaşında sizde kucak isteme durumu olmuşmuydu?2 yaş sendromunu nasıl geçirdiniz?2ci çocuğum doğduğunda oğlum 2 yaş 7 aylık olacak,o zaman kadar düzelir mi?Benimki Ekim'de 3 yaşını doldurucak.
Sürekli etrafımda olmak istese de bu şekilde kucak olayımız pek Yok. Sevmiyor. Alınca da zorlanıyorum zaten 15 kilo oldu nerdeyseel tutarak yürümeyi kucağa gitmeyi vs eşime paslıyorum hep öbür türlü beni çok peşinde sürüklüyo
bi tek mızmızsa ağlıyorsa benden ayrılmıyo o kadar. Ama anlıyorum yorucu bişey sürekli bi çocuğu kucakta taşımak. Oğlum doğduğunda yoğunbakıma alındı. Onun derdine düşünce ya ben kendi ağrımı hissetmedim ya da gerçekten acı eşiğim yüksek gecesinde kendi başıma yürüyodum, 2. Gün yataktan zor da olsa tutunarak kendi başıma kalkabiliyodum hasta yatağında. Evde bunu yapmam 1 haftayı buldu ama. Şimdi kardeşim kalcak ilk 10 gün falan. Toparlanmaya yeteceğini umuyorum