Nöeey.?Bilmiyorum alsam mı almasam mı isim belli oldu mu bizim yine değişti
Benim de 1 aydır geçmeyen sırt ağrılarım başladı. 5 ayı doldurduktan sonra yani. Skolyoz da var bende (omurgada S şeklinde eğrilik). Çok ileri boyutta değil ama düzenli spor yapmam gerekiyor ki kaslarım hep güçlü kalsın, omurga baskı yaptığında kaslar tutulmasın. Skolyozum olduğunu öğrendiğimden beri düzenli yüzüyordum. Ne zaman pandemi girdi bırakmak zorunda kaldım. Arada fitness falan yaptım ve sürekli yürüyüş derken yine ağrısız rahattım.Kızlar 25+4teyim gece sürekli sağımla solumda yatmaktan sırtım deli gibi ağrıyor artık. Hamile yastığıyla da yatıyorum ama dayanamıyorum artık. Öneriniz var mı ne yapabilirim ?
Ben de hep masal diyordum ama babamiz buyuyunce masal isminin agirligi olmaz dalga da gecebilirler kucukken okulda zeynep anlami cok guzel (babasinin susu) zeynep koyalim diyor hatta oyle seviyor ben hala emin degilimNöeey.?
Masalla niye dalga geçeceklermiş ay yok artıkBen de hep masal diyordum ama babamiz buyuyunce masal isminin agirligi olmaz dalga da gecebilirler kucukken okulda zeynep anlami cok guzel (babasinin susu) zeynep koyalim diyor hatta oyle seviyor ben hala emin degilim
Bakalım beyin haftaya ne isteyecekHe kız Zehra Nas olcak beyim bey öyle istiyor
Diyom düz şukufe koyalım gitsinBakalım beyin haftaya ne isteyecek
Allah kolaylık versin. İdari izne ayrılabilir aslında memurlar. Sen ne iş yapıyorsun? Ben 24ü doldurur doldurmaz ayrıldım da. Öğretmenim.Tam da beni anlatmışsın...sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor uykuya dalcam diye uğraşırken anında sıkışıyorum hemen wcye gidiyorum.. sar baştan sağ sol derken gece 3 buluyor uyumam... sabah 6:30 kalkıp bide işe geliyorum.. çok zor valla..
Masali okuyalim hadi falanMasalla niye dalga geçeceklermiş ay yok artık
Bence de bacım sen kandırılmaya çalışılıyosun şu anMasali okuyalim hadi falanbence anlamindan dolayi Zeynep istiyor da beni boyle kandirmaya calisio
Benim özel sektör cnm malesef 32 haftada ayrılabilcem.. Hattaa bebeğime bakcakkkkk kimse olmadığı için geride dönüş yapamıcam işe.. yani çalışma hayatımda son 5 haftam kaldı :)Allah kolaylık versin. İdari izne ayrılabilir aslında memurlar. Sen ne iş yapıyorsun? Ben 24ü doldurur doldurmaz ayrıldım da. Öğretmenim.
Aynen aynen ben soylerken o isimlerin bazilarini 2dk sonra unutuyorumBence de bacım sen kandırılmaya çalışılıyosun şu anIsimle dalga geçme 90larda kaldı bizim çocukluğumuzda de ona. Millet abidik gubidik ne isimler koyuyo yav.
Ayy şöyle bi rüya görmek istemiyorumKızlar bunu hepinize sormak istiyorum, ben bundan bir kaç gün önce rüyamda doğum yapmış ve bebeğin ismini sorduklarında ismi ikranur diye söylüyorum . Ama ikranur ismi ne benim ne de eşimin aklıma gelmedi yani birkez olsun hiç ne aklıma geldi ne düşündüm vs . Ama rüyamda böyle gördüm . Esime diyorum , eşim diyor o sen etkilenmissin diye görmüşsün. Ama içime sindi hatta anlamı çok güzel benim için . Dedim bak rüyamda Allah tarafından gördüm filan ona da yanasmiyo
Ya işte durduk yere gördüm ya etkilendim ister istemez . Eşim ona da yanasmiyo 1 ay sonra ikimizde sevdiğimiz isimleri yazıp karar verecezAyy şöyle bi rüya görmek istemiyorumIçine sindiyse çok güzel koy tabi. Ama rüya bu. Abuzer de görebilirdin rüyanda Ben bu gece Okan Bayülgen'i gördüm mesela.
Kalbinden nasıl geçiyorsa içine de siniyorsa öyle koy bn rüyamda farklı isim gördüm oğlumun ismini farklı verdikKızlar bunu hepinize sormak istiyorum, ben bundan bir kaç gün önce rüyamda doğum yapmış ve bebeğin ismini sorduklarında ismi ikranur diye söylüyorum . Ama ikranur ismi ne benim ne de eşimin aklıma gelmedi yani birkez olsun hiç ne aklıma geldi ne düşündüm vs . Ama rüyamda böyle gördüm . Esime diyorum , eşim diyor o sen etkilenmissin diye görmüşsün. Ama içime sindi hatta anlamı çok güzel benim için . Dedim bak rüyamda Allah tarafından gördüm filan ona da yanasmiyo
Bizim gibi olmasın çocuk doğdu 3 gün isimsizdi kura çekip koydukYa işte durduk yere gördüm ya etkilendim ister istemez . Eşim ona da yanasmiyo 1 ay sonra ikimizde sevdiğimiz isimleri yazıp karar verecezbende istemezdim rüyamda görmeyi çünkü aklım takıldı . Bende rüyamda İbrahim Tatlıses i görmüştüm
Ya etkilendim ya şimdi sanıyorum başka koysam acaba bişey mi olur çok tuhaf oldumKalbinden nasıl geçiyorsa içine de siniyorsa öyle koy bn rüyamda farklı isim gördüm oğlumun ismini farklı verdiketkilenmiş de olabilirsin
YaaaBizim gibi olmasın çocuk doğdu 3 gün isimsizdi kura çekip koyduk
Valla belli ki sizin gibi olacak çünkü adam yanaasmiyoooo diyo isimleri yazıp eleyecez diyorum ne zaman diyo doğuma yakın .Bizim gibi olmasın çocuk doğdu 3 gün isimsizdi kura çekip koyduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?