2021 Aralık Anneleri

Kızlar 25+4teyim gece sürekli sağımla solumda yatmaktan sırtım deli gibi ağrıyor artık. Hamile yastığıyla da yatıyorum ama dayanamıyorum artık. Öneriniz var mı ne yapabilirim ?
Benim de 1 aydır geçmeyen sırt ağrılarım başladı. 5 ayı doldurduktan sonra yani. Skolyoz da var bende (omurgada S şeklinde eğrilik). Çok ileri boyutta değil ama düzenli spor yapmam gerekiyor ki kaslarım hep güçlü kalsın, omurga baskı yaptığında kaslar tutulmasın. Skolyozum olduğunu öğrendiğimden beri düzenli yüzüyordum. Ne zaman pandemi girdi bırakmak zorunda kaldım. Arada fitness falan yaptım ve sürekli yürüyüş derken yine ağrısız rahattım.

Hamile kalınca bir anda hepsini bırakmak zorunda kaldım. Ağrılarım da arttı da arttı. Bebişin ağrılığı da eklenince değmeyin keyfime (!)

Neyse şimdi doktoruma sordum, hamile platesine gidebilir miyim diye, hastanelerde olan gebe okullarına gidebilirsin ama spır salonlarını önermiyorum çünkü orada sağlıkçılar eşlik etmiyor, bebeği riske atma dedi.

Gebe okulunu araştırıyorum şu an. Ama olmasa da düzenli yürüyüşe başladım tekrar. Hem doğumu da kolaylaştırıyor bu. Gündüz sıcak güneşin altında en az 45 dk. yürümek çok iyi geliyor. Hafta sonu eşimle 2 saati bile geçiriyoruz.

Ağrılarımın azaldığını fark ediyorum. Hatta tamamen geçti bile diyebilirim. Sana da tavsiye ederim.

Bu arada üzerini sıkı giyinmeyi ihmal etme, rüzgar falan esip terli sırtını soğutmasın.

Ben de hep masal diyordum ama babamiz buyuyunce masal isminin agirligi olmaz dalga da gecebilirler kucukken okulda zeynep anlami cok guzel (babasinin susu) zeynep koyalim diyor hatta oyle seviyor ben hala emin degilim
Masalla niye dalga geçeceklermiş ay yok artık

Allah kolaylık versin. İdari izne ayrılabilir aslında memurlar. Sen ne iş yapıyorsun? Ben 24ü doldurur doldurmaz ayrıldım da. Öğretmenim.

Masali okuyalim hadi falan bence anlamindan dolayi Zeynep istiyor da beni boyle kandirmaya calisio
Bence de bacım sen kandırılmaya çalışılıyosun şu an Isimle dalga geçme 90larda kaldı bizim çocukluğumuzda de ona. Millet abidik gubidik ne isimler koyuyo yav.

Allah kolaylık versin. İdari izne ayrılabilir aslında memurlar. Sen ne iş yapıyorsun? Ben 24ü doldurur doldurmaz ayrıldım da. Öğretmenim.
Benim özel sektör cnm malesef 32 haftada ayrılabilcem.. Hattaa bebeğime bakcakkkkk kimse olmadığı için geride dönüş yapamıcam işe.. yani çalışma hayatımda son 5 haftam kaldı :)

Kızlar bunu hepinize sormak istiyorum, ben bundan bir kaç gün önce rüyamda doğum yapmış ve bebeğin ismini sorduklarında ismi ikranur diye söylüyorum . Ama ikranur ismi ne benim ne de eşimin aklıma gelmedi yani birkez olsun hiç ne aklıma geldi ne düşündüm vs . Ama rüyamda böyle gördüm . Esime diyorum , eşim diyor o sen etkilenmissin diye görmüşsün. Ama içime sindi hatta anlamı çok güzel benim için . Dedim bak rüyamda Allah tarafından gördüm filan ona da yanasmiyo

Ayy şöyle bi rüya görmek istemiyorum Içine sindiyse çok güzel koy tabi. Ama rüya bu. Abuzer de görebilirdin rüyanda Ben bu gece Okan Bayülgen'i gördüm mesela.

Ayy şöyle bi rüya görmek istemiyorum Içine sindiyse çok güzel koy tabi. Ama rüya bu. Abuzer de görebilirdin rüyanda Ben bu gece Okan Bayülgen'i gördüm mesela.
Ya işte durduk yere gördüm ya etkilendim ister istemez . Eşim ona da yanasmiyo 1 ay sonra ikimizde sevdiğimiz isimleri yazıp karar verecez bende istemezdim rüyamda görmeyi çünkü aklım takıldı . Bende rüyamda İbrahim Tatlıses i görmüştüm

Kalbinden nasıl geçiyorsa içine de siniyorsa öyle koy bn rüyamda farklı isim gördüm oğlumun ismini farklı verdik etkilenmiş de olabilirsin

Bizim gibi olmasın çocuk doğdu 3 gün isimsizdi kura çekip koyduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…