- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #9.581
İstanbul'da olanlar detaylı ultrasonu nerede yaptırmayı planlıyorsunuz veya nerede yaptırdınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kontrole gidip geldim kızlarbebegimi görünce ağrılarım herseyim geçti tabi yine
çok şükür hersey yolunda. Kramp olayından bahsettim. Magnezyum sordum. Kullanabilirsin ama pek faydası olmuyor dedi. Özel bir önerisi olmadı. D vit düşük olmasına rağmen multivitamininde var ek gerek yok dedi. Demir için de sidefer alabilirsin dedi.
Sabah kramp giren yer de hala içinde sertlik var gibi yürüyünce. İnşallah tekrar olmazmagnezyum konusunda kararsız kaldım.
Kontrol dönüşü yine boş durmadım birseyler alma rutinim bozulmadı bunları aldım bu sefer de![]()
30 muama ben tekme hissediyorum ya net yani şaşırdım şimdi ya
İstanbul'da olanlar detaylı ultrasonu nerede yaptırmayı planlıyorsunuz veya nerede yaptırdınız?
Belki de öyledir:) benim ilk olduğu için bilemiyorum böyle şeyleriDaha doğrusu güçlü tekmeler demişti.
Güçlü tekmeleri 30dan sonra hissedersin dedi. Bilmiyorum ki. Benim kızım 2820 gr doğmuştuminik ama çok sağlıklı bir bebekti.
Öyle çok güçlü şeyler hissetmedim genel olarak sanırım minik diye.
İç karnım da geniş herhalde. Çatlağım da olmadı.
belki de sizin bebiş daha iridir ya da iç karnınız daha dardır. O yüzden hissediliyordur şimdiden. Ben de hissetmek isterdim![]()
Evet bir model için anlaştık haftaiçi alacağız. 1 ay sonra teslim isteyeceğim. Halı ve duvarı halledinceOda aldınız mı? ben kacırdım
Doktorum da gittiğim hastanedeki perinatolaga yönlendirdi. Fetal DNA testinde yönlendirdiği lab.la sorun yaşadım. Sonuç alma sürecim kan bozulmuş denerek çok uzatıldıGittiğim hastanedeki perinatologa yönlendirdi doktorum.
Daha önceki hamileliğimde hastane içinde perinatolog yoktu. Bir görüntüleme merkezine yönlendirmişti. Orada perinatolog bakmıştı.
Doktorunuz bir öneride bulunmadı mı?
Doktorum da gittiğim hastanedeki perinatolaga yönlendirdi. Fetal DNA testinde yönlendirdiği lab.la sorun yaşadım. Sonuç alma sürecim kan bozulmuş denerek çok uzatıldıTekrar kan alındı, sonuç bekliyorum. O yüzden farklı bir yer mi olsa diye düşündüm. Zeynep Kamil'in de detay ultrason yaptığını duydum ama randevu almak pek mümkün gözükmüyor.
Evet artık bunları konuşmak istiyorum. Bunlar kafamı dağıtıyor moralimi düzeltiyor pozitifliğe de ihtiyacımız var. Mesela aşıyı konuşabiliriz şeker yüklemesi vs. ama hep olumsuzluklar konuşuyoruz. Şu kahve leke ve akıntı konusunu bile geçemedik mesela 4 ay oldu. Halbuki hep diyoruz bi şey yok bi şey diyeOda hakkında bakılıyor yavaş yavaş sanırım ben bir zara home a girmiştim. Bebekken süs olarak bunlar çok hoşuma gitmişti sonra da oynarlar. Bakmak isterseniz.
Aaa çok iyi benim evime geçmeme daha var ama hevesleniyorum. Barbie falan mı alsam diyeEvet bir model için anlaştık haftaiçi alacağız. 1 ay sonra teslim isteyeceğim. Halı ve duvarı halledince
Canım benim canını sıkma , iyi bi perinatolog içini rahatlatacak emin ol bişey çıkmayacakBebeğimin kafasında kist varmış... çok üzgünüm. Perinatolog öneriniz varmı kocaeli bursa olur
Benim bu ay sonu doktor randevum o zaman konuşuruz demişti doktorum, bakalım haber ederimİstanbul'da olanlar detaylı ultrasonu nerede yaptırmayı planlıyorsunuz veya nerede yaptırdınız?
Bende şatolu prensesli yapıyorumAaa çok iyi benim evime geçmeme daha var ama hevesleniyorum. Barbie falan mı alsam diye![]()
Valla meraktayım foto bekliyorumBende şatolu prensesli yapıyorumbitince atarım. Ekstra anne yanı beşik alacağım geceleri bizle yatar.Aldığım takımın yatağı 1 e 2 m. Baya kullanırız. Yanları korunaklı. Ben de emzirirken uyurum belki
![]()
Anne yanı alacağımı 1-2 yaşa kadar kullanır dediler.direkt bizim yatağa bitişik yapacağım.Valla meraktayım foto bekliyorumPark yatak almayacak mısınız? İlk 1 2 yıl anne yanında uyuyolarmış sanırım
![]()
Buradan çok şey öğreniyorum. Bilmediğim ne çok şey varmış. Biberon felan aldım indirimleri sizlerden duyup. Kaçırmadan hepinizin yazdıklarını bir bir okumaya çalışıyorum.Evet artık bunları konuşmak istiyorum. Bunlar kafamı dağıtıyor moralimi düzeltiyor pozitifliğe de ihtiyacımız var. Mesela aşıyı konuşabiliriz şeker yüklemesi vs. ama hep olumsuzluklar konuşuyoruz. Şu kahve leke ve akıntı konusunu bile geçemedik mesela 4 ay oldu. Halbuki hep diyoruz bi şey yok bi şey diyeo yüzden bir süre girmedim açıkcası. Bilmiyorum darılan olur mu ama böyle düşünüyorum.
Merhaba kızlar çok teşekkür ederim tek tek yazamadım sizlere ama perinatologtan önce bir istanbulda doktor var iyi bir doktor onunla görüştüm raporlarıma tahlil sonuçlarıma ve ikili test sonucuma baktı ikili temiz geldiği için kromozomsal birşey olacağını düşünmediğini bebeğin kalp böbrek ve diğer organlarında sorun göründüğünü sanmadığı için de tek başına önemli bir bulgu değil dedi. Sizler gibi geçebileceğini 28. 32. Haftalsra kadar söyledi. Perinatologa gitmene bence gerek yok sedi. Ben başka doktora gitmiştim bugün o görmüştü kisti. Yarın kendi doktoruma gidip organalrına tekrar baltıracağım perinatolog prof buldum yine gideceğim 21. Haftamda fa istanbuldaki omdokyora detaylı için görüşeceğim. Çok sağolun tüm gün herşeyi araştırdım ettim cinsiyet için gitik neler duyduk. Cinsiyet umrumuzda olamadı bile. Ki zaten yine göstermedi bebişim olsun sağlıklı olsun da. Çok sağolun tekrar yazan destek olan herkese. Mehmet beyi de araştıracsğım çoks apolunMerhaba uzun zamandır burda yazılanları okuyorum ama ilk defa sizin için yorum yazma gereği duydum. Benim yeğenimde de anne karnındayken beyninde kist vardı hatta doktorlar çok korkuttu bebeğin sağlıksız falan diye, sonra perinataloğa gitti merak etme önemli bir şey değil doğuma kadar geçer dedi ve gerçekten öyle oldu 2 ay önce bebek doğdu ve çok şükür kist kaybolmuş. Lütfen korkmayın sizin bebeğinizinkininde kaybolacağına inanıyorum.
Merhaba kızlar çok teşekkür ederim tek tek yazamadım sizlere ama perinatologtan önce bir istanbulda doktor var iyi bir doktor onunla görüştüm raporlarıma tahlil sonuçlarıma ve ikili test sonucuma baktı ikili temiz geldiği için kromozomsal birşey olacağını düşünmediğini bebeğin kalp böbrek ve diğer organlarında sorun göründüğünü sanmadığı için de tek başına önemli bir bulgu değil dedi. Sizler gibi geçebileceğini 28. 32. Haftalsra kadar söyledi. Perinatologa gitmene bence gerek yok sedi. Ben başka doktora gitmiştim bugün o görmüştü kisti. Yarın kendi doktoruma gidip organalrına tekrar baltıracağım perinatolog prof buldum yine gideceğim 21. Haftamda fa istanbuldaki omdokyora detaylı için görüşeceğim. Çok sağolun tüm gün herşeyi araştırdım ettim cinsiyet için gitik neler duyduk. Cinsiyet umrumuzda olamadı bile. Ki zaten yine göstermedi bebişim olsun sağlıklı olsun da. Çok sağolun tekrar yazan destek olan herkese. Mehmet beyi de araştıracsğım çoks apolunMerhaba uzun zamandır burda yazılanları okuyorum ama ilk defa sizin için yorum yazma gereği duydum. Benim yeğenimde de anne karnındayken beyninde kist vardı hatta doktorlar çok korkuttu bebeğin sağlıksız falan diye, sonra perinataloğa gitti merak etme önemli bir şey değil doğuma kadar geçer dedi ve gerçekten öyle oldu 2 ay önce bebek doğdu ve çok şükür kist kaybolmuş. Lütfen korkmayın sizin bebeğinizinkininde kaybolacağına inanıyorum.