2021 Aralık Anneleri

Dua et bol bol cnm sakin olmaya çalış unutma hissediyorlar

Tabiki öyle çok teşekkür ederim cevabınız için Rabbim bebeğinizi sağ sağlim kucağınıza almayi nasip etsin inşallah yani ben gurbet eldeyim uğrasacak bir şeyim yok yani aktivite bulamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum bunalmış durumdayım anlayacağınız.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hayırlı evlatlar

Gecmis olsun insallah durur ve daha fazla kisalmaz. Suanki uzunlugu ne kadar cikti?

Kızlar ben yenidoğan sünneti yaptırmak istiyorum oğluma fiyat dahi aldım, belki araştıran olmuştur başka düşünen varmi burda ne düşünüyorsunuz
İlk bebeğimde yenidoğan sünneti yaptırdık doğumdan 48 saat içinde olması gerekiyor anestezi almıyor çok rahattı bir kremle atlattık şükür hemen yaptırmak istemeyenler içinse 4 aylıkken öneririm dönmeye başlamadan olursa bebek için en iyisi daha da uzatmak isteyen olursa 2-6 yaş arası önerilmiyor bu yaş aralığına göre karar verilir .

Doktor olarak da sünnette çocuk cerrah Cem Kara’yı öneririm istanbul için hepsi sağlıkla kolaylıkla atlatsınlar inşallah

Benimde kısalmış çok geçmiş olsun

Aslında en güzeli o hatta dogumhaneden çıktığı gibi yapıyorlar ama benim hastanemde çocuk cerrahisi yok malesef başka ilçede o yüzden başka gün yaptırabilicem

Çok geçmiş olsun sana da. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kavusuruz bebeklerimize dua edecez yapcak hiç bişeyimiz yok

Dua et bol bol cnm sakin olmaya çalış unutma hissediyorlar
Elimden tek gelen sakin kalmak ve dua etmek zaten Rabbim inşallah vaktini doldurmasını o zaman doğmasını nasip etsin
Gecmis olsun insallah durur ve daha fazla kisalmaz. Suanki uzunlugu ne kadar cikti?
Çok sağol, kendi doktorum 12.5 ölçtü tıpa sevk etti, burada da 20 mm ölçüldü normali kaç olmalı bilmiyorum ama kısaymış
Benimde kısalmış çok geçmiş olsun
Çok sağol snaa da çok geçmiş olsun senin ne kadar çıktı uzunluğu?

Çok geçmiş olsun sana da. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kavusuruz bebeklerimize dua edecez yapcak hiç bişeyimiz yok
Çok sağol sana da çok geçmiş olsun umarım ya inşallah vaktinde zamanında gelirler. Daha çok erken

Allah razı olsun , 25 çıktı benmde

Allah razı olsun , 25 çıktı benmde
Benimde ölçüldü ama kaç çıktı bilmiyorum iyi dedi dosyam gelince bakarım oraya yazdı

Aynen , bende daha hastanedym tekrar muayene olcam inşallah iyi sonuç alırım , alırız hepimiz
Ah inşallah ya, inşallah güzel sonuçlarla gel sende
Benimde ölçüldü ama kaç çıktı bilmiyorum iyi dedi dosyam gelince bakarım oraya yazdı
Tamam bakalım bir bak acaba normal ne kadar olması lazım gerçekten merak ettim benim epey kısalmış gibi geldi,bu gidişle 37 ve sonrasını görmem imkansız gibi

Ya bilmyrum da 36 vs görsek razıyım ben yine de

Ya bilmyrum da 36 vs görsek razıyım ben yine de
36 çok çok iyi olur gerçekten 34e ulaşabilirsek küvezde bile kalmayabilirmiş. Rabbim biraz daha zaman versin bize inşallah ya sağlıcakla kucağımıza alalım çocuklarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…