O zaman doktorunu araAdet sancısı gibi vallahi belden karına doğru göbeğimin ön bölgesi sancılı
Bu da doğurmuş gibi Allam yreppim.Nasıl bi sancı sancıyo tarif et bakayım
Beldense sana güle güle bi nstye para bayıl gel.Adet sancısı gibi vallahi belden karına doğru göbeğimin ön bölgesi sancılı
Tek nst mi muayene pekiBeldense sana güle güle bi nstye para bayıl gel.
O da olur gitmişken eşek değiller ya bi usg de yaparlarTek nst mi muayene peki
Yaw zorla doğuruyom doğuruyom diye diye beni doğurtcanızBu da doğurmuş gibi Allam yreppim.
Zaten doğru ayını sadece doktora söyleyeceğiz diğer türlü soranlara ben hep büyük söylüyordum nazar olmasın diyeAmaan hiç yapamam sanırım
1 ay veya 1.5 ay düz hesap
Aradaki 2 haftalık fark hangi farklı muameleyi gerektiriyor acaba?
Birinin açılışı yapması lazım.Yaw zorla doğuruyom doğuruyom diye diye beni doğurtcanız
Bi yarım saat beklim eşimi öyle arımO da olur gitmişken eşek değiller ya bi usg de yaparlar
Bu taktiği de not aldımZaten doğru ayını sadece doktora söyleyeceğiz diğer türlü soranlara ben hep büyük söylüyordum nazar olmasın diye
İlk bn değildim ama yaBirinin açılışı yapması lazım.
Sabrına hayranım anacımBi yarım saat beklim eşimi öyle arım
Uzanıyorum bakalım
Arada bende de oluyor geçiyor o anlattiginAdet sancısı gibi vallahi belden karına doğru göbeğimin ön bölgesi sancılı
Sana bir şey diyim mi benim oğlan 15 günlüktü bir doktora gittim doktor inanmadı 15 günlük olduğuna dediki annesi bunu gittiğin yerde 1.5 aylıktı de Biraz fazla söyle dedi nazar degmezsin doktor bana bu aklı verdiBu taktiği de not aldım
Ben de kilosunu az söylüyorum gerçi şimdi
Sabrına hayranım anacım
Benim direkt tansiyomin fırlamış çarpımtım başlamıştı
Beklim adam yoksa nasıl gitçemArada bende de oluyor geçiyor o anlattigin
İlk defa böyle oldu amaArada bende de oluyor geçiyor o anlattigin
İyi olan özelliklerini ya bahsetmiyorum ya küçültüyorum işteSana bir şey diyim mi benim oğlan 15 günlüktü bir doktora gittim doktor inanmadı 15 günlük olduğuna dediki annesi bunu gittiğin yerde 1.5 aylıktı de Biraz fazla söyle dedi nazar degmezsin doktor bana bu aklı verdi
Allah benim kocama sabır versinBeklim adam yoksa nasıl gitçemkendim mi gidim belki geçer hee
Amin diyimİyi olan özelliklerini ya bahsetmiyorum ya küçültüyorum işte
Ama düşünmeden öyle içgüdüsel gelmişti bu bana
Demek ki bilinçaltımdaki nazar korkumdanmış
Allah benim kocama sabır versin
Aramızda 4 gün var lafı olmaz buyur doğurasın varsa doğurİlk bn değildim ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?