2021 Aralık Anneleri

Ama doğan çocuğu 4 haftalık aylardan hesaplıyoruz
Hayir öyle hesaplamıyoruz. Ya haftasını söylüyoruz yada ay söylüyoruz. Mesela 2 ocakta doğdu 2 şubata kadar 1 aylık. Her ay tam 4 hafta değil. Yaşına kadar genelde haftası söyleniyor. Gerci simdi ilkokula başlamış koca çocuğa bile 80 haftalik diyen analar var

He ya bn bnmkinin haftasını hesaplamadım o yüzden direk yaş diyom şu kadar haftalık desem

Gerçekten çocuğun yaşını hesaplarken ay olarak hangi ay 5 hafta hangi ay 4 hafta dikkate alarak mı söylüyorlar?

Ben atıyorum temmuzda doğduysa ağustos, eylül, ekim dümdüz sayıp 3 aylık diyorum

Gerçekten çocuğun yaşını hesaplarken ay olarak hangi ay 5 hafta hangi ay 4 hafta dikkate alarak mı söylüyorlar?

Ben atıyorum temmuzda doğduysa ağustos, eylül, ekim dümdüz sayıp 3 aylık diyorum
Haftalık hesaplayanlar ayin kaçında doğduysa diyelim 5i, 12sinde 1 haftalık diyor işte. Yani salı günü doğdu, sonraki salı 1 haftalık. Hamilelik hesaplar gibi bide bebek haftası hesaplıycaz dr hafta soruyor genelde kontrolde falan

Amaan hiç yapamam sanırım
1 ay veya 1.5 ay düz hesap
Aradaki 2 haftalık fark hangi farklı muameleyi gerektiriyor acaba?

merve giggles sizin yüzünüzden karnım ve belim ağrıyor sancı böyle mi oluyor doğuruyom mu neee yaaa ayyy durmazsa dr gidin bari birden girdi inşallah gaz sancısı filandır
Gidersen de ben doğuramam önce Merve doğuracaktı bana gönül koyar dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…