- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Hayir öyle hesaplamıyoruz. Ya haftasını söylüyoruz yada ay söylüyoruz. Mesela 2 ocakta doğdu 2 şubata kadar 1 aylık. Her ay tam 4 hafta değil. Yaşına kadar genelde haftası söyleniyor. Gerci simdi ilkokula başlamış koca çocuğa bile 80 haftalik diyen analar varAma doğan çocuğu 4 haftalık aylardan hesaplıyoruz
Sen bi kefir iç bide soda illaki bi tekme gelirGöbeğimi oksamaktan deli gibi oldum . Yarın neyse ki kontrolüm varyoksa duramam
Bizim gelin matematikçi o bile bebeğinin gününü tam hesaplayamadı ben söylüyorumBizim bu ay hesaplama havuz problemlerini geçtimatematik hocası varsa bizi aydınlatsın
He ya bn bnmkinin haftasını hesaplamadım o yüzden direk yaş diyomHayir öyle hesaplamıyoruz. Ya haftasını söylüyoruz yada ay söylüyoruz. Mesela 2 ocakta doğdu 2 şubata kadar 1 aylık. Her ay tam 4 hafta değil. Yaşına kadar genelde haftası söyleniyor. Gerci simdi ilkokula başlamış koca çocuğa bile 80 haftalik diyen analar var
Terzi kendi söküğünü dikemez ondanBizim gelin matematikçi o bile bebeğinin gününü tam hesaplayamadı ben söylüyorum
TamamdırSen bi kefir iç bide soda illaki bi tekme gelir
Kac haftalık oluyor bi hesapla bakalimHe ya bn bnmkinin haftasını hesaplamadım o yüzden direk yaş diyomşu kadar haftalık desem
Gerçekten çocuğun yaşını hesaplarken ay olarak hangi ay 5 hafta hangi ay 4 hafta dikkate alarak mı söylüyorlar?Hayir öyle hesaplamıyoruz. Ya haftasını söylüyoruz yada ay söylüyoruz. Mesela 2 ocakta doğdu 2 şubata kadar 1 aylık. Her ay tam 4 hafta değil. Yaşına kadar genelde haftası söyleniyor. Gerci simdi ilkokula başlamış koca çocuğa bile 80 haftalik diyen analar var
Ben kocamin tüplerini bağlatacam. Gelemem oyle şeylereAynen ben bide tüpleri mi başlayacağım doktora dicem durduğu kadar dursun
Haftalık hesaplayanlar ayin kaçında doğduysa diyelim 5i, 12sinde 1 haftalık diyor işte. Yani salı günü doğdu, sonraki salı 1 haftalık. Hamilelik hesaplar gibi bide bebek haftası hesaplıycaz dr hafta soruyor genelde kontrolde falanGerçekten çocuğun yaşını hesaplarken ay olarak hangi ay 5 hafta hangi ay 4 hafta dikkate alarak mı söylüyorlar?
Ben atıyorum temmuzda doğduysa ağustos, eylül, ekim dümdüz sayıp 3 aylık diyorum
Amaan hiç yapamam sanırımHaftalık hesaplayanlar ayin kaçında doğduysa diyelim 5i, 12sinde 1 haftalık diyor işte. Yani salı günü doğdu, sonraki salı 1 haftalık. Hamilelik hesaplar gibi bide bebek haftası hesaplıycaz dr hafta soruyor genelde kontrolde falan
Hee çok biliyorlarBnmkine bak dokun anlarsın diyorum rahat bırak kızımı diyorçocuğu sıkıyormuşmuşum
Aboo çok haftaKac haftalık oluyor bi hesapla bakalim
Beklemesen napican acabaE ı zaman 37de doğuran 8 aylık doğurmuş oluyor
Neyse bekleyelim bari
Beklemek en doğru olanmış
Bitter öyle dedi
Tabi anıcam seniGidersen de ben doğuramam önce Merve doğuracaktı bana gönül koyar dersin.
Biliyorsun 28den beri doğuruyorumBeklemesen napican acaba
Adet sancısı gibi vallahi belden karına doğru göbeğimin ön bölgesi sancılıNasıl bi sancı sancıyo tarif et bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?