2021 Aralık Anneleri

Pıt pıt kalp gibi atan birşey var demi altlara doğru
Evet evet
Bence o hıçkırık
Bir şekilde kendini belli ediyor işte çocuk
Ne yapsın

Dün sadece çok utandım
Dışardaydım normalde zor anlarım hareketini filan
Ama midemin altı bildiğin ayağa kalktı bikaç kere sohbet ederken dikkat çekecek şekilde
Mecbur şş oğlum dur demek zorubda kaldım
Belki küsüp vurmuyordur sonrasında

Benimki kaburgaya ayak takip bi itiyor kendini idrarimi kaciracam saniyorum. Arada idrar torbasini yokluyor

Kızlar niye hemen doğurmak istiyorsunuz ben de tam tersi çok korkuyorum erken gelmesinden. Tamam 42 olmasın ama en azından 39u görelim diye dua ediyorum. Ne kadar dursalar o kadar güzel gelişir içerde. Bir de kış temizliği yapmadım, eksikler gelmedi o da etken tabi

Ben hamileligim bitsin istemiyorum şu an ya. Bir daha bu duyguyu yasamam cunku muhtemelen. Ne kadar of pof desemde. Simdi tadini cikariyorum

Ben hamileligim bitsin istemiyorum şu an ya. Bir daha bu duyguyu yasamam cunku muhtemelen. Ne kadar of pof desemde. Simdi tadini cikariyorum
Yok ben bitsin istiyorum yalan mı söyleyim çok bunaldım askerlik gibi öyle uzun geldi ki…. Ama ilk bebek olunca hazır değilim henüz doğması fikrine, korkuyorum iyi bakamam filan diye değişik duygular, aynı ben de doğum izleyip ağlıyorum

Benim her şey tamam. Içerde de 3 kilo civarı olmuştur. Sorunsuz gelecekse şu an bile gelebilir. Bence yeter.

Tamam tamam erken doğurmuyorum
32 hafta doldu ya artık 8 aylık oldum diyebilir miyim?

Çok büyük fark yoktu 3 4 gün mü ne
Ben o yüzden erken olanı baz alıyorum
Sabırsızlanıyorum bazen çünkü
4 haftadan hesaplama her ay için 4 gün daha ekle. 2 hafta falan sonra 8 aylık oluyorsun

Göbeğimi oksamaktan deli gibi oldum . Yarın neyse ki kontrolüm var yoksa duramam

Benim esim aksam bebek hareket edince Allah Allah Allah Allah diyor
Bakamicim dayanamicim diyor ama yan yan yine bakiyor
Bnmkine bak dokun anlarsın diyorum rahat bırak kızımı diyor çocuğu sıkıyormuşmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…