Evet o . Pit pit yere denk gelen kısımda sırtıPıt pıt kalp gibi atan birşey var demi altlara doğru
Evet evetPıt pıt kalp gibi atan birşey var demi altlara doğru
Evet o . Pit pit yere denk gelen kısımda sırtı
Benimkinin sırtı var orda çünküÖyle mi ? Nasıl çözdün ben o pıt pıtı da burada Merve filan yazınca anladim
Benimki kaburgaya ayak takip bi itiyor kendini idrarimi kaciracam saniyorum. Arada idrar torbasini yokluyorEvet evet
Bence o hıçkırık
Bir şekilde kendini belli ediyor işte çocuk
Ne yapsın
Dün sadece çok utandım
Dışardaydım normalde zor anlarım hareketini filan
Ama midemin altı bildiğin ayağa kalktı bikaç kere sohbet ederken dikkat çekecek şekilde
Mecbur şş oğlum dur demek zorubda kaldım
Belki küsüp vurmuyordur sonrasında
Eşim az önce karşı koltuktan diyo oha ne biçim tekmeydi o sarstıBenimki de oyle 15 dakika hareket etmese 16. Dakika başlar
Bazı akrobatik hareketler peşindeBenimki kaburgaya ayak takip bi itiyor kendini idrarimi kaciracam saniyorum. Arada idrar torbasini yokluyor
Benim esim aksam bebek hareket edince Allah Allah Allah Allah diyorEşim az önce karşı koltuktan diyo oha ne biçim tekmeydi o sarstı
Ben hamileligim bitsin istemiyorum şu an ya. Bir daha bu duyguyu yasamam cunku muhtemelen. Ne kadar of pof desemde. Simdi tadini cikariyorumKızlar niye hemen doğurmak istiyorsunuzben de tam tersi çok korkuyorum erken gelmesinden. Tamam 42 olmasın ama en azından 39u görelim diye dua ediyorum. Ne kadar dursalar o kadar güzel gelişir içerde. Bir de kış temizliği yapmadım, eksikler gelmedi o da etken tabi
Yok ben bitsin istiyorum yalan mı söyleyim çok bunaldımBen hamileligim bitsin istemiyorum şu an ya. Bir daha bu duyguyu yasamam cunku muhtemelen. Ne kadar of pof desemde. Simdi tadini cikariyorum
İki gündür kusma var birkac haftadır da gün boyu bulantı yaşıyorum. Dün ben de sordum görmüşsün sanırımGünaydın kızlar. Uyandım uyanalı istifra ediyorum. Sanki yeni hamile gibiyim. Benim durumumu yaşayanınız varmı?
Benim her şey tamam. Içerde de 3 kilo civarı olmuştur. Sorunsuz gelecekse şu an bile gelebilir. Bence yeter.Kızlar niye hemen doğurmak istiyorsunuzben de tam tersi çok korkuyorum erken gelmesinden. Tamam 42 olmasın ama en azından 39u görelim diye dua ediyorum. Ne kadar dursalar o kadar güzel gelişir içerde. Bir de kış temizliği yapmadım, eksikler gelmedi o da etken tabi
Aynı canım cumartesi tüm gün uyudu hiç kıpırdamadi acilde buldum kendimi dün o hareket etmeyen bebek gitmiş akşama kadar hiç durmadı bide yemekle de alakalı beslenmeme dikkat ettiğim gün kıpır kıpır yiyemedigim gün uyuyor[/USER] B BitterCikilata @_Citlembik_ @lavienroselove benimki garip ya bazen çok hareketleri sert ve derin bazen ise hafif sanki güçsüz gibi bu yüzden sordum kızlargiggles
4 haftadan hesaplama her ay için 4 gün daha ekle. 2 hafta falan sonra 8 aylık oluyorsunTamam tamam erken doğurmuyorum
32 hafta doldu ya artık 8 aylık oldum diyebilir miyim?
Çok büyük fark yoktu 3 4 gün mü ne
Ben o yüzden erken olanı baz alıyorum
Sabırsızlanıyorum bazen çünkü
Göbeğimi oksamaktan deli gibi oldum . Yarın neyse ki kontrolüm varAynı canım cumartesi tüm gün uyudu hiç kıpırdamadi acilde buldum kendimi dün o hareket etmeyen bebek gitmiş akşama kadar hiç durmadı bide yemekle de alakalı beslenmeme dikkat ettiğim gün kıpır kıpır yiyemedigim gün uyuyor
Bnmkine bak dokun anlarsın diyorum rahat bırak kızımı diyorBenim esim aksam bebek hareket edince Allah Allah Allah Allah diyor
Bakamicim dayanamicim diyor ama yan yan yine bakiyor
Aynen ben bide tüpleri mi başlayacağım doktora dicem durduğu kadar dursunBen hamileligim bitsin istemiyorum şu an ya. Bir daha bu duyguyu yasamam cunku muhtemelen. Ne kadar of pof desemde. Simdi tadini cikariyorum
Bizim bu ay hesaplama havuz problemlerini geçti4 haftadan hesaplama her ay için 4 gün daha ekle. 2 hafta falan sonra 8 aylık oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?