- 7 Ağustos 2013
- 1.010
- 838
- 123
Dikkat et cnm. Bizi habersiz bırakmaBiraz hafifledi belim hafif ağrıyor biraz takip edicem duruma göre
Hayır özele gitmesem detaylı yaptirmasam ki 2 kere detayli bakildi birazda cahil olsam şuan karalar bağlayıp ağlıyordum kalan günlerim zehir şekildeAnnem kardeşime hamile iken ,kafası yok demişlerannem halen söz sayıyor "manyaklar 25 sene önce bunu dediklerinde deli deyip gecmistik doktora "diyor .
DengesizlerHayır özele gitmesem detaylı yaptirmasam ki 2 kere detayli bakildi birazda cahil olsam şuan karalar bağlayıp ağlıyordum kalan günlerim zehir şekilde
Hiç durmuyor hep bir kazı çalışması var gibi.Kızlar bebelerinizin hareketleri nasıl ? Gün içinde
Aynı benim ilk gebeliğim gibi. Kizcem doğdu şu an 9 yaşında hala yavaşBenim bebiş aşırı harekeli değil zaten başından beri. Öyle canımı acıtıcı hareketler hissetmedim hiç. Oturduğumda uzandığımda elimi koyduğumda konuştuğumda tepki veriyor. Ayaktayken bir işle uğraşırken çok hissetmiyorum
Durum neBiraz hafifledi belim hafif ağrıyor biraz takip edicem duruma göre
Biraz iyiyim de belim hafif ağrıyor takipteyimDurum ne
Çocupa konuşma yapmalısın bugün gelmemeliBiraz iyiyim de belim hafif ağrıyor takipteyim
Allah iyiliğini versin.Çocupa konuşma yapmalısın bugün gelmemeli
Yaptım az daha sabret dedim o da sanırım söz dinliyor az önce hıçkırıyordu hareketli yaniÇocupa konuşma yapmalısın bugün gelmemeli
Allah iyiliğini versin.Güldürdün beni. Kız eğer gelesi varsa konferans versen boş
Pandemi çocuğu 2021 çocuğu bunlar laftan anlıyorlarYaptım az daha sabret dedim o da sanırım söz dinliyor az önce hıçkırıyordu hareketli yani
Eşimde yeni döndü dedim doğursam haberin olmayacakÇocupa konuşma yapmalısın bugün gelmemeli
Yook dinliyorlarAllah iyiliğini versin.Güldürdün beni. Kız eğer gelesi varsa konferans versen boş
Başla elin alışsın ki asıl gün gelince pratik bir şekilde yapıp bitirmek lazım senin 2. çocuk 10 12 saat beklemez
Aaa şimdi gördüm ben bunu. Üşütmüş olma ihtimalin var mı ben de dün akşam biraz ince giyindim yatarken karnım ve belim ağrıyordu baya eşime dedim yoksa bu sancı mı
Sanman bilmiyorum ki biraz geçti ya ama belim hafif var dinleniyorum yürüdüm belki de ondan olduAaa şimdi gördüm ben bunu. Üşütmüş olma ihtimalin var mı ben de dün akşam biraz ince giyindim yatarken karnım ve belim ağrıyordu baya eşime dedim yoksa bu sancı mıSabah kalktığımda da taş gibiydi karnım sonra geçti
Bu alıştırma olcak demiBaşla elin alışsın ki asıl gün gelince pratik bir şekilde yapıp bitirmek lazım senin 2. çocuk 10 12 saat beklemez
Yokk ne hamuru orda can havliyle üstümüzü başımızı giyinebilirsek yeterBu alıştırma olcak demibn doğuma kadar kaç pastane açcam sanırım yok ya o telaşla valla hamur filan yapılmaz hurafe
Yürümek bazen iyi gelmiyor ya gerçekten kalça bel ağrısı yapabiliyor bugün ve yarın dinlen bakalım nasıl olacakSanman bilmiyorum ki biraz geçti ya ama belim hafif var dinleniyorum yürüdüm belki de ondan oldu
Bnmkinin de büyük bi restoranı var ne ararsan var oğlum dün diyor anne bn restoranda yerim siz hastane yemeği yersinizYokk ne hamuru orda can havliyle üstümüzü başımızı giyinebilirsek yeter
Ama kurabiye de güzel olurdu hastanede tatlı istesen kim bilir ne verirler
Gerçi benim hastanenin hemen yanında pelit varmış işimi görür tatlı kırmızı çizgim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?