2021 Aralık Anneleri

Annem kardeşime hamile iken ,kafası yok demişler annem halen söz sayıyor "manyaklar 25 sene önce bunu dediklerinde deli deyip gecmistik doktora "diyor .
Hayır özele gitmesem detaylı yaptirmasam ki 2 kere detayli bakildi birazda cahil olsam şuan karalar bağlayıp ağlıyordum kalan günlerim zehir şekilde

Kızlar bebelerinizin hareketleri nasıl ? Gün içinde
Hiç durmuyor hep bir kazı çalışması var gibi.ablasının tam tersi. Doktor bir sıkıntı yok dediyse hiç sorun yapma. Onların bile huyları var
Aynı benim ilk gebeliğim gibi. Kizcem doğdu şu an 9 yaşında hala yavaşhattta hareket yok diye doktora kosmustuk. Güldüler bana baya yavaş olucak senin kız demişlerdi.

@Merve giggles sizin yüzünüzden karnım ve belim ağrıyor sancı böyle mi oluyor doğuruyom mu neee yaaa ayyy durmazsa dr gidin bari birden girdi inşallah gaz sancısı filandır
Aaa şimdi gördüm ben bunu. Üşütmüş olma ihtimalin var mı ben de dün akşam biraz ince giyindim yatarken karnım ve belim ağrıyordu baya eşime dedim yoksa bu sancı mı Sabah kalktığımda da taş gibiydi karnım sonra geçti

Sanman bilmiyorum ki biraz geçti ya ama belim hafif var dinleniyorum yürüdüm belki de ondan oldu

Başla elin alışsın ki asıl gün gelince pratik bir şekilde yapıp bitirmek lazım senin 2. çocuk 10 12 saat beklemez
Bu alıştırma olcak demi bn doğuma kadar kaç pastane açcam sanırım yok ya o telaşla valla hamur filan yapılmaz hurafe

Bu alıştırma olcak demi bn doğuma kadar kaç pastane açcam sanırım yok ya o telaşla valla hamur filan yapılmaz hurafe
Yokk ne hamuru orda can havliyle üstümüzü başımızı giyinebilirsek yeter
Ama kurabiye de güzel olurdu hastanede tatlı istesen kim bilir ne verirler
Gerçi benim hastanenin hemen yanında pelit varmış işimi görür tatlı kırmızı çizgim

Bnmkinin de büyük bi restoranı var ne ararsan var oğlum dün diyor anne bn restoranda yerim siz hastane yemeği yersiniz

tabi izin verirlerse yersin tatlıları lohusaya ayrı yemrk refekatçiye ayrı

Son düzenleme:
Kızlar benim de hafif belim ağrıyor oynadıkça vajinama iğne batıyormuş gibi hissediyorum çok rahatsız edici bir his normal mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…