Sorarsanız beni alıntılayıp yazar mısınız? Ne diyecek merak ettim. Evet daha bakmak istemiyorum. Zaten stresliyim.Yok ya benimki de hiç önemsemedi. Ben de araştırmadım sen de bakma bence saçma sapan şeyler çıkıyor. Ama doğumla ilgili olan kısmı bir dahaki gidişime sorayım. Bana aslında doğum için 36dan sonra konuşuruz ama normal doğuma engel bir durum yok demişti
Tabii yazarım size de. Stres yapacak bir durum yok hiç kafanıza takmayın benceSorarsanız beni alıntılayıp yazar mısınız? Ne diyecek merak ettim. Evet daha bakmak istemiyorum. Zaten stresliyim.
Teşekkür ederimBenimki bu ama eksikler olabilir profesyonel bir hazırlık değil
İnşallah canım ama ben doktorum ne dediyse harfiyen uymustum gebelikle beraber miyomlarda büyümüştü, erken doğum tehditi oluşturuyor ben 37+0 da doğum yapmıştım beklenen tarihten önce olmuştu yani 37 ye kadar dogmazsa sıkıntı değil sezaryen olacaksan miyomlari da aldir derim çünkü 6 taneymis bayagi fazla ilerde sorun olursa sezaryen gibi tekrar ameliyat olman gerekir tabi doktorun daha iyi bilir.Geçmiş olsun. ben de hamilelikten önce bir şey hissetmedim.
6 Tane büyüklü küçüklü en büyükleri 3-4 cm büyüklüğünde. ağrı yapıyor korkutuyor erken Doğum olacak gibi ağrı oluşuyor. İnşallah ben de sorun yaşamam.
Insallah gecer canim gecmezse nst girersin cnm haberdar etBiraz hafifledi belim hafif ağrıyor biraz takip edicem duruma göre
Nasıll oldunnBnm de oldu su içip sola yat hafifliyor ağrı 2 saattir dinlendim çok şükür azaldı
Ayy çok şükür iyiyimNasıll oldunn
Çok şükür geçti demek yoruldum ondan oldu galiba yatıyorum kalkmıyorumInsallah gecer canim gecmezse nst girersin cnm haberdar et
Bir doğurma macerası daha atlatıldı kurabiyeyi ihmal etme yine deAyy çok şükür iyiyimsaolasın
yatıyorum bakalım
Beybi su içip yatmak iyi geldi sanırım. Sen daha yürüme o kadar fazla, benimki taa ilk günden beri aynı yürüyüş ayakta kalma istemiyor. Şimdi bebekler de büyüdü ki daha da zorluyor. Dikkat etÇok şükür geçti demek yoruldum ondan oldu galiba yatıyorum kalkmıyorum
Evet o önemli bi detay muhakkak denenmeliBir doğurma macerası daha atlatıldı kurabiyeyi ihmal etme yine de
Evet cnm saolasınBeybi su içip yatmak iyi geldi sanırım. Sen daha yürüme o kadar fazla, benimki taa ilk günden beri aynı yürüyüş ayakta kalma istemiyor. Şimdi bebekler de büyüdü ki daha da zorluyor. Dikkat et
Yok daha haftaya cumartesi benim randevum. Arayıp da sormadım her zaman olabilir der muhtemelen ama gittiğimde soracağım unutmazsam.Aynen canım görmüştüm. Doktora falan sordun mu cnm sen
Panik atak yüklendi miÇok şükür geçti demek yoruldum ondan oldu galiba yatıyorum kalkmıyorum
İyi bari doğurmamışsın bakamamıştımÇok şükür geçti demek yoruldum ondan oldu galiba yatıyorum kalkmıyorum
Yok yok sakinimPanik atak yüklendi mi
Yok yok doğurmadım henüzİyi bari doğurmamışsın bakamamıştım
Geçmiş olsun artık çok daha temkinli olmak gerek daha yavaş sakin hareketler tabi yapabilirsenYok yok sakinim
Doğurmadım henüz ama bi daha ı kadar hiç durmadan yürümem birazda hızlı yürüdüm sanırım acısı çıktı
EvetGeçmiş olsun artık çok daha temkinli olmak gerek daha yavaş sakin hareketler tabi yapabilirsenTezcanlı gibisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?