2021 Aralık Anneleri

Sorarsanız beni alıntılayıp yazar mısınız? Ne diyecek merak ettim. Evet daha bakmak istemiyorum. Zaten stresliyim.

Kızlar bugün kontrole gittim 34 hafta 2700 bebişin kilosu doktor çok buldu. Çünkü gebelik şekerim var suyu bu sebeple çok fazlaymış. Erken doğum olabilirmiş. Gerçi iki hafta daha kalsa yeterli diye düşünüyorum. Birde hastanede bır gebe kontrole gelmiş hiç hazırlıksız. Birden suyu gelmiş nst çekilirken. Kadın ağladı çantalar evde getiedim diye bende ağladım. Bu sebeple eve gelir gelmez son eksikleri de attım çantaya. Hakkımızda hayırlısı olsun

İnşallah canım ama ben doktorum ne dediyse harfiyen uymustum gebelikle beraber miyomlarda büyümüştü, erken doğum tehditi oluşturuyor ben 37+0 da doğum yapmıştım beklenen tarihten önce olmuştu yani 37 ye kadar dogmazsa sıkıntı değil sezaryen olacaksan miyomlari da aldir derim çünkü 6 taneymis bayagi fazla ilerde sorun olursa sezaryen gibi tekrar ameliyat olman gerekir tabi doktorun daha iyi bilir.

Beybi su içip yatmak iyi geldi sanırım. Sen daha yürüme o kadar fazla, benimki taa ilk günden beri aynı yürüyüş ayakta kalma istemiyor. Şimdi bebekler de büyüdü ki daha da zorluyor. Dikkat et
Evet cnm saolasın sanırım birden çok yordum kendimi kısa yürüyüşler bişi yapmıyordu bı fena oldu bi daha yok yapmam

Geçmiş olsun artık çok daha temkinli olmak gerek daha yavaş sakin hareketler tabi yapabilirsen Tezcanlı gibisin
Evet olsun bitsin kalmasın derdine düşünce kimseye de yap diyemem herşeyi kendim akıllandım
Daha sakin olcam enazından 1 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…