2021 Aralık Anneleri

Tamam sensin deseydin Ayrıntılı yapıldı o kadar

Kızlar ya ebebekten reflü yatağı alan varmı az önce geldi çok dandikmiş ya valla arkadaşım BİM den almıştı onunki çok daha kaliteli hiç beğenmedim

Hafif ağrıyabilir tabi ki oturup kalkarken filan hepimizin ağrıyo bi yerleri. Ekstra bir ağrı ise muayene ol tabi.
Bilmiyorum ki anlayamıyorum artık her yerim ağrıdığı için ama şimdi sanki adet olmadan önce hafif karın ağrısı yaşadığım zamanki gibi ağrı girmeye başladı eşim de yok biraz yatıp bakacağım

Bnm de oldu su içip sola yat hafifliyor ağrı 2 saattir dinlendim çok şükür azaldı

Kızlar ya ebebekten reflü yatağı alan varmı az önce geldi çok dandikmiş ya valla arkadaşım BİM den almıştı onunki çok daha kaliteli hiç beğenmedim
Ben ordan aldım sevi bebenin reflü yatağı bana kötü gelmedi ya. Belki de anlamadığımdan

Geçmiş olsun. ben de hamilelikten önce bir şey hissetmedim.
6 Tane büyüklü küçüklü en büyükleri 3-4 cm büyüklüğünde. ağrı yapıyor korkutuyor erken Doğum olacak gibi ağrı oluşuyor. İnşallah ben de sorun yaşamam.

Yok artık 36x7=252 gün daha 8buçuk aylık bile değil 9 ay olması için 270 günü doldurman gerek
Giriyorsun dedim bitiriyorsun demedim ki Bazıları biten ayı söylüyor bazıları girdiği ayı. Bendeki listede o şekilde görünüyor.

Merhaba kızlar.Biraz önce doktordan geldim. Normal doğum düşünüyorum ama plesentada kucuk bir kanama var bu yüzden sezaryen olabilirsin, dedi. Onun dışında gelişimi iyi bir sorun yok. Sancim da çıkmadı. Duydunuz mu boyle bir durum? Ya da yasayan oldu mu? Birçok sebebi olabilir dedi.

Bende yavaşım aslında her işi hızlı hızlı yapan pratik biri değilim ağır kanlıyım

Bende bimden aldım gayet kaliteli en azından is görür sünger sonucta ama dış kılıfı çok dandikti ablam kılıf dikti uzerine

Hastane çanta hazırlığınız için listeler paylaşmıştiniz. Kolaydaysa tekrar paylaşır mısınız kızlar.

Yaa engel mi bu normal doğuma? Benim de vardı ufak bir yerde muhtemelen bebek sert hareket ediyorsa kanatmış demişti ama doğumla ilgili bir yorum yapmadı

Yaa engel mi bu normal doğuma? Benim de vardı ufak bir yerde muhtemelen bebek sert hareket ediyorsa kanatmış demişti ama doğumla ilgili bir yorum yapmadı
Sezaryen için bahane mi arıyolar bilmiyorum ya. Googledan bakayım dedim plesenta previa çıkıyor. E bu da ciddi bir sey bildiğim kadarıyla. Ama çok da üstünde durmadı. Anlamadım.

Sezaryen için bahane mi arıyolar bilmiyorum ya. Googledan bakayım dedim plesenta previa çıkıyor. E bu da ciddi bir sey bildiğim kadarıyla. Ama çok da üstünde durmadı. Anlamadım.
Yok ya benimki de hiç önemsemedi. Ben de araştırmadım sen de bakma bence saçma sapan şeyler çıkıyor. Ama doğumla ilgili olan kısmı bir dahaki gidişime sorayım. Bana aslında doğum için 36dan sonra konuşuruz ama normal doğuma engel bir durum yok demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…