Tamam sensin deseydinBen de bisey anlatayım da gülün e hafta önce devlete doktora gitmiştim belki orda doğum yaparım kaydım olsun diye oda bugüne obstetrik ultrason diye bi randevu vermişlerdi gittim sıram geldi girdim asistanmis konuşmuyor son adet sordu söyledim baktı baktı sonra ultrason doktoru geldi oda baktı ama benimle muhatap olan yok biseyde soramıyorum ölçüm filan söylemiyor dedim kötü bisey mi var bebeğin midesini göremedik midesi yok bebeğin dedi takip öneriyoruz dedi çıktım bidaha da gitmeyi düşünmüyorum.Boyle bisey olabilirmi ya
Hafif ağrıyabilir tabi ki oturup kalkarken filan hepimizin ağrıyo bi yerleri. Ekstra bir ağrı ise muayene ol tabi.Kızlar benim de hafif belim ağrıyor oynadıkça vajinama iğne batıyormuş gibi hissediyorum çok rahatsız edici bir hisnormal mi bu
Bana hepsi dandik geliyo valla yamuk bir sünger işte.Kızlar ya ebebekten reflü yatağı alan varmı az önce geldi çok dandikmiş ya valla arkadaşım BİM den almıştı onunki çok daha kaliteli hiç beğenmedim
Bilmiyorum ki anlayamıyorum artık her yerim ağrıdığı içinHafif ağrıyabilir tabi ki oturup kalkarken filan hepimizin ağrıyo bi yerleri. Ekstra bir ağrı ise muayene ol tabi.
Süngerinde bi kalitesi olur yaw bu ne böyle zaten sevmiyodum ebebek şimdi çok daha gıcık oldumBana hepsi dandik geliyo valla yamuk bir sünger işte.
Bnm de oldu su içip sola yat hafifliyor ağrı 2 saattir dinlendim çok şükür azaldıBilmiyorum ki anlayamıyorum artık her yerim ağrıdığı içinama şimdi sanki adet olmadan önce hafif karın ağrısı yaşadığım zamanki gibi ağrı girmeye başladı eşim de yok biraz yatıp bakacağım
Ben ordan aldım sevi bebenin reflü yatağı bana kötü gelmedi ya. Belki de anlamadığımdanKızlar ya ebebekten reflü yatağı alan varmı az önce geldi çok dandikmiş ya valla arkadaşım BİM den almıştı onunki çok daha kaliteli hiç beğenmedim
40 da bitecekse Son 6 hafta o zaman
Hayır normalde hiç sorun yaşamadım adetim felan hep düzenli olurdu miyomum olduğunu bile bilmiyorum çünkü hiç kadın hastalıklarından şikayetim yoktu ta ki hamile kalana kadar
hamile kaldığım ay neredeyse ölecek derecede ağrı yaşadım apandisit patladı diye acile gittik miyom ağrısı olduğunu öğrendik gebeliği de acilde öğrenmiştim doktorum bebek düşer ama sansimizi deneyelim ilaçlarla ağrıları durdurmaya çalışalım dedi üç gün hastanede yattım sonrasında 9 ay boyunca hareket sinirim oldu çok şükür ki kızım sağlıkla dünyaya geldi
Kaç santim olduklarını bilmiyorum ama en büyüğü yeni doğmuş bebek kafası kadar en küçüğü mandalina kadar üç miyom vardı ameliyatla alındı şimdi çok şükür bişey yok
Giriyorsun dedim bitiriyorsun demedim kiYok artık36x7=252 gün daha 8buçuk aylık bile değil 9 ay olması için 270 günü doldurman gerek
Ben sevi bebenin almadım ebebeğin kendi markasını aldım değiştirsemmi acaba resmini atman mümkünmü acabaBen ordan aldım sevi bebenin reflü yatağı bana kötü gelmedi ya. Belki de anlamadığımdan
Hiç durmuyor hep bir kazı çalışması var gibi.ablasının tam tersi. Doktor bir sıkıntı yok dediyse hiç sorun yapma. Onların bile huyları var
Aynı benim ilk gebeliğim gibi. Kizcem doğdu şu an 9 yaşında hala yavaşhattta hareket yok diye doktora kosmustuk. Güldüler bana baya yavaş olucak senin kız demişlerdi.
Bende bimden aldım gayet kaliteli en azından is görür sünger sonucta ama dış kılıfı çok dandikti ablam kılıf dikti uzerineKızlar ya ebebekten reflü yatağı alan varmı az önce geldi çok dandikmiş ya valla arkadaşım BİM den almıştı onunki çok daha kaliteli hiç beğenmedim
Ben sevi bebenin almadım ebebeğin kendi markasını aldım değiştirsemmi acaba resmini atman mümkünmü acaba
Yaa engel mi bu normal doğuma? Benim de vardı ufak bir yerde muhtemelen bebek sert hareket ediyorsa kanatmış demişti ama doğumla ilgili bir yorum yapmadıMerhaba kızlar.Biraz önce doktordan geldim. Normal doğum düşünüyorum ama plesentada kucuk bir kanama var bu yüzden sezaryen olabilirsin, dedi. Onun dışında gelişimi iyi bir sorun yok. Sancim da çıkmadı. Duydunuz mu boyle bir durum? Ya da yasayan oldu mu? Birçok sebebi olabilir dedi.
Sezaryen için bahane mi arıyolar bilmiyorum ya. Googledan bakayım dedim plesenta previa çıkıyor. E bu da ciddi bir sey bildiğim kadarıyla. Ama çok da üstünde durmadı. Anlamadım.Yaa engel mi bu normal doğuma? Benim de vardı ufak bir yerde muhtemelen bebek sert hareket ediyorsa kanatmış demişti ama doğumla ilgili bir yorum yapmadı
Benimki bu ama eksikler olabilir profesyonel bir hazırlık değilHastane çanta hazırlığınız için listeler paylaşmıştiniz. Kolaydaysa tekrar paylaşır mısınız kızlar.
Yok ya benimki de hiç önemsemedi. Ben de araştırmadım sen de bakma bence saçma sapan şeyler çıkıyor. Ama doğumla ilgili olan kısmı bir dahaki gidişime sorayım. Bana aslında doğum için 36dan sonra konuşuruz ama normal doğuma engel bir durum yok demiştiSezaryen için bahane mi arıyolar bilmiyorum ya. Googledan bakayım dedim plesenta previa çıkıyor. E bu da ciddi bir sey bildiğim kadarıyla. Ama çok da üstünde durmadı. Anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?