- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bnm de kokuyor kıyafetleri diz kapakları açık kalsın sinmez gündüzde cam açarsın zamanla çıkıcak sanırımYa kızlar benim bebişkonun mobilyalarından boya kokusu çıkmıyor
2 haftadır havalandırıyorum odanın penceresi sürekli açık 2 kere sildik de güzelce.
Kıyafetleri yerleştirmeyi bir hafta daha erteledim mecbur yazık giysilere siner kokusu
Söylesen ne fayda dengesizin kendi akıl etmesi lazım geçen valla arkadaşım seni riske atmamak için uğramıyorum haberin olsun dedi ne demek düşünmen yeterBunu görmemiştim
Bu düşüncesizliği ben de yaşadım geçen gün hastalıktan ağzı burnu akan çocuğuyla geldi birisi söylemek lazım da işte insanın basireti bağlanıyor heralde
Ooo möhteşem normal olur yaniBenim ki girmiş kanala, ama yan girmiş ramak kalmış tam oturmaya
Ben öğlen 13-15 arası yapıyorim. 12 değil 24 saat olması lazım yav.Merhaba, 2022 Haziran annelerinden geliyorumsiz tecrübeli olduğunuz için buraya sormak istedim.
Ben oksapar kullanıyorum. Sabahları 7.30 gibi yapıyorum iğneyi fakat okuduğum kadarıyla iğne etkisi 12 saatmiş ve genelde çoğu kişi akşamları yapıyormuş vücut hareketsiz olduğu için. Bunlar aklıma takıldı.
Kan sulandırıcı kullananlar siz nasıl uyguluyorsunuz?
Olsun annesi doğunca iyi bakarsın topaç gibi olurEvet az kiloda hala geriden geliyor ama toparladık çok şükür. 3 kg civarı doğar artık sanırım
Bana corasprine gerek yok demişti doktor. O yüzden içim rahat etmiyor aslında. Ya eksik süre koruma sağlıyorsa iğne diye.Ben öğlen 13-15 arası yapıyorim. 12 değil 24 saat olması lazım yav.corasprin de kullanıyordum yine ayni saatlerde 32+0da bıraktım.
Heterozigotsa yeter. Bende 2 gen homozigot. Hiç streslenmeyin. Sağlıkla ilerlesin inşallah.Bana corasprine gerek yok demişti doktor. O yüzden içim rahat etmiyor aslında. Ya eksik süre koruma sağlıyorsa iğne diye.
Heterozigot var bende. Önlem amaçlı kullanıyoruz aslında. Daha önce 1 düşüğüm olunca da ekstra evhamlanıyorum.
Bana her zamanki gibi sinir basıyor böyle durumlarda
Bana da çocuklu bi akraba geldi
Çocuk sonra baktım burnu murnu akıyor
Mecbur camı açtım oturduğu,dokunduğu yerleri hep balkona attım
Üşüdüyse de camı açtım diye kusura bakmasınlar
Evlerinde otursalardı üşümezlerdi
Teşekkür ederimHeterozigotsa yeter. Bende 2 gen homozigot. Hiç streslenmeyin. Sağlıkla ilerlesin inşallah.
Masallah benimki de o civar olur doye dusunuyorum pztsi gitcm:)Evet az kiloda hala geriden geliyor ama toparladık çok şükür. 3 kg civarı doğar artık sanırım
İyi gözünaydınBen de kontrolden çıktımm bebiş 3 kilo olmuş kilo alması hızlandı yav 2 haftaya gelmezse ben normal doğumdan cayabilirim
Nstde hafif sancılar çıktı haftaya tekrar bakarız sancılara göre vajinal muayene yaparız 38den önce doğum beklemiyoruz dedi
Size de inşallahTeşekkür ederim
Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum hoşçakalın.
O yüzden işte 3500ü geçmezse normale okeyim ama 39 40ı bulursa o kadarını çıkaramam sanıyorumİyi gözünaydıngittikçe çoğalıyoruz sezeryan doğurmak isteyen analar olarak 2 haftaya da 38 oluyor zaten
Sen çok bensin yaaO yüzden işte 3500ü geçmezse normale okeyim ama 39 40ı bulursa o kadarını çıkaramam sanıyorum
Şekeri yeniden kesersem belki çok şişmez çocuk ama tatlısız yapabilir miyim bilmem
Normalmis cnmBir haftadır ben de öyle uyanıyorum tam olarak aynısı
Yaw çocuk kilo alcaksa her türlü alırO yüzden işte 3500ü geçmezse normale okeyim ama 39 40ı bulursa o kadarını çıkaramam sanıyorum
Şekeri yeniden kesersem belki çok şişmez çocuk ama tatlısız yapabilir miyim bilmem
Belki kafa aşagıdadır ondan olabilir mi bnm hiç yanmadı meselaKızlar 1 aydır çok yoğun mide yanmam vardı. Ama 2 gündür mide yanmam olmuyor. Mutluyum tabi bu durumdan ama insan bir tereddüt etmiyor değil neden mide yanması olmuyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?