2021 Aralık Anneleri

Bnm de kokuyor kıyafetleri diz kapakları açık kalsın sinmez gündüzde cam açarsın zamanla çıkıcak sanırım

Bunu görmemiştim
Bu düşüncesizliği ben de yaşadım geçen gün hastalıktan ağzı burnu akan çocuğuyla geldi birisi söylemek lazım da işte insanın basireti bağlanıyor heralde
Söylesen ne fayda dengesizin kendi akıl etmesi lazım geçen valla arkadaşım seni riske atmamak için uğramıyorum haberin olsun dedi ne demek düşünmen yeter

Ben öğlen 13-15 arası yapıyorim. 12 değil 24 saat olması lazım yav. corasprin de kullanıyordum yine ayni saatlerde 32+0da bıraktım.

Ben öğlen 13-15 arası yapıyorim. 12 değil 24 saat olması lazım yav. corasprin de kullanıyordum yine ayni saatlerde 32+0da bıraktım.
Bana corasprine gerek yok demişti doktor. O yüzden içim rahat etmiyor aslında. Ya eksik süre koruma sağlıyorsa iğne diye.

Heterozigot var bende. Önlem amaçlı kullanıyoruz aslında. Daha önce 1 düşüğüm olunca da ekstra evhamlanıyorum.

Heterozigotsa yeter. Bende 2 gen homozigot. Hiç streslenmeyin. Sağlıkla ilerlesin inşallah.

Tabi canım insan düşünceli olacak. Pandemideyiz yani, hamile olmadan önce de ben kendimi halsiz bile hissetsem değil hamile, yaşlı insan kimsenin yanına, evine gitmiyordum. Karakter meselesi ya düşünceli insanlar dikkat ediyor, umursamazlar amaan ne olacak modunda.. Yani kimse de laf etmesin bu durumda geliyosan ay üşüdüm, camı açtı da bilmem ne diye

İyi gözünaydın gittikçe çoğalıyoruz sezeryan doğurmak isteyen analar olarak 2 haftaya da 38 oluyor zaten

İyi gözünaydın gittikçe çoğalıyoruz sezeryan doğurmak isteyen analar olarak 2 haftaya da 38 oluyor zaten
O yüzden işte 3500ü geçmezse normale okeyim ama 39 40ı bulursa o kadarını çıkaramam sanıyorum
Şekeri yeniden kesersem belki çok şişmez çocuk ama tatlısız yapabilir miyim bilmem

O yüzden işte 3500ü geçmezse normale okeyim ama 39 40ı bulursa o kadarını çıkaramam sanıyorum
Şekeri yeniden kesersem belki çok şişmez çocuk ama tatlısız yapabilir miyim bilmem
Sen çok bensin yaa Boşver inceldiği yerden kopsun. Dün mozaik pasta yaptım evdeki çikolatalar bitmişti

Kızlar 1 aydır çok yoğun mide yanmam vardı. Ama 2 gündür mide yanmam olmuyor. Mutluyum tabi bu durumdan ama insan bir tereddüt etmiyor değil neden mide yanması olmuyor diye

Yaw çocuk kilo alcaksa her türlü alır
Bırak tontiş olsun bnm ki tontişse herkesinkini öyle istiyorum

Kızlar 1 aydır çok yoğun mide yanmam vardı. Ama 2 gündür mide yanmam olmuyor. Mutluyum tabi bu durumdan ama insan bir tereddüt etmiyor değil neden mide yanması olmuyor diye
Belki kafa aşagıdadır ondan olabilir mi bnm hiç yanmadı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…