- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Ohhh yarasın et olsun can olsunSen çok bensin yaaBoşver inceldiği yerden kopsun. Dün mozaik pasta yaptım evdeki çikolatalar bitmişti
Kafası hep aşağıda ayaklar yukarıdaydı. Bnde acaba döndu mu kafası yukarıya diye düşünmedim degilBelki kafa aşagıdadır ondan olabilir mi bnm hiç yanmadı mesela
Ye gitsin çocun canı çekmişAman napiim yav
Aşağı indi çünkü çocukKızlar 1 aydır çok yoğun mide yanmam vardı. Ama 2 gündür mide yanmam olmuyor. Mutluyum tabi bu durumdan ama insan bir tereddüt etmiyor değil neden mide yanması olmuyor diye
Benim kafası yukardayken 24. Haftalarda filan çok yandıBelki kafa aşagıdadır ondan olabilir mi bnm hiç yanmadı mesela
Oturmaktan oluyor ayak sismesi cnm ben calisirken 20.haftalrda bile nasil sisiyorduBen de bu ara şişmeye başladım. Ellerim az şişti. Ama ayaklarım fena şişti. Ya son zamanlardayız diye ya da son 2 haftadır bilgisayar başında fazla oturmaya başladım ondan. Ama doktor her gittiğinde kontrol ediyordu. Bakalım bugün bir şey diyecek mi
Ay bu da benim başıma geldi. Ben normalde en ufak hastalık belirtisi görsem kaçıyordum insanlardan. Geçen görümcemler geldi. Çocuğunun da görünüşte bir şeyi yoktu. Sonra tam gitmelerine takın eşim sarılırken ateşin mi var senin dedi ondan sonra çaktırmadan uzaklaştık çocuktan. Ertesi günü hasta oldum hala iyileşemedim2 senedir ne güzel hasta olmuyordum durdum durdum tam son haftalarda kaptım şifayı
Bn bayat böyle ağır bi yemek yersem yanıyor diğer zmn çok şükür bişi yokBenim kafası yukardayken 24. Haftalarda filan çok yandı
Sonra ters döndü rahatladım
Şimdi büyüdü ve aşağı inemedi henüz diye yine yanıyor akşam olunca
Benim akşam oldu mu yanıyor yaBn bayat böyle ağır bi yemek yersem yanıyor diğer zmn çok şükür bişi yok
Ben de bu son ay cozuttum bakayım haftada 2 güne düşürmeye çalışıcam tatlıyı ama ağlayacak gibi olursam yerimSen çok bensin yaaBoşver inceldiği yerden kopsun. Dün mozaik pasta yaptım evdeki çikolatalar bitmişti
Her gün yiyom aklım hala yiyemediklerimde of banane ya.Ben de bu son ay cozuttum bakayım haftada 2 güne düşürmeye çalışıcam tatlıyı ama ağlayacak gibi olursam yerim
Yaa asitli ondan mı acaba soda iyi geliyor bana yandığı zmnBenim akşam oldu mu yanıyor ya
Mandalina mesela komple yiyemez oldum
Ne akşam ne sabah
Zehie yutmuş gibi oluyorum
Aynen ya mandalina direk yangin baslatyr zatenBenim akşam oldu mu yanıyor ya
Mandalina mesela komple yiyemez oldum
Ne akşam ne sabah
Zehie yutmuş gibi oluyorum
Sorma bende 2 haftadır sapıttım yiyemediklerimi hep yiyom nolcak bilmemBen de bu son ay cozuttum bakayım haftada 2 güne düşürmeye çalışıcam tatlıyı ama ağlayacak gibi olursam yerim
Of offf sorun büyükHer gün yiyom aklım hala yiyemediklerimde of banane ya.
Her gün yiyom aklım hala yiyemediklerimde of banane ya.
Gider ayak oburikse dönüştürdüler biziSorma bende 2 haftadır sapıttım yiyemediklerimi hep yiyom nolcak bilmem
Aman aman çok şükür. Ekşi de seviyom ya elma mandalina portakal hep ekşi olsunOf offf sorun büyükzaten bn tatlıcıydım yemek verme tatlı ver
Allahtan şeker yokyoksa yanmıştım
Asitin meyve olmuş hâli o sanırımYaa asitli ondan mı acaba soda iyi geliyor bana yandığı zmn
Bana bağırsak demeyinAynen ya mandalina direk yangin baslatyr zatenbagirsaklarm da tembellesti midem de ayni ilaclar mi dokunuyo bilmiom ya
Hee bnm uygulama da iştahsızlık olur diyodu dedim heee oldu daha çok arttı hani mideye baskı olurdu yiyemezdim tövbe hiçGider ayak oburikse dönüştürdüler bizi
Bi uygulamada bu haftalarda gebelerin yarısı kilo verir endişelenmeyin yazıyordu acı bi tebessüm ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?