- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bncede mide şimdi bayram etmiştir çocuk hele halay çekiyorfur yulafı bırakıncaAsitin meyve olmuş hâli o sanırım
Ejderha gibi oluyorum mandalina yersem
Süt içiyorum ben de idare ediyor o da
Bana bağırsak demeyin
Gerçi o son acili cips seansından sonra iyi kötü idare ediyoruz
Herhalde fazla sağlıklı beslenmekten bıkmıştı benimkiler
Çok şükür sevmediğim yokAman aman çok şükür. Ekşi de seviyom ya elma mandalina portakal hep ekşi olsun
Dün pırasa yapmıştımBncede mide şimdi bayram etmiştir çocuk hele halay çekiyorfur yulafı bırakınca
Kız şimdi tartıldım on kilo aldım diyodum 12 olmus ya o aboovvvGider ayak oburikse dönüştürdüler bizi
Bi uygulamada bu haftalarda gebelerin yarısı kilo verir endişelenmeyin yazıyordu acı bi tebessüm ettim
Yulaftandir seninAsitin meyve olmuş hâli o sanırım
Ejderha gibi oluyorum mandalina yersem
Süt içiyorum ben de idare ediyor o da
Bana bağırsak demeyin
Gerçi o son acili cips seansından sonra iyi kötü idare ediyoruz
Herhalde fazla sağlıklı beslenmekten bıkmıştı benimkiler
Cok guzel masallah cnmmmKız şimdi tartıldım on kilo aldım diyodum 12 olmus ya o aboovvv
Oğlana yulaf sevdireceğim derken yulaf karşıtı çıkacakYulaftandir senin
Hadi iyisin zayıflama topiğine girmeye hak kazandınKız şimdi tartıldım on kilo aldım diyodum 12 olmus ya o aboovvv
Yulafi verdigin an tukurcekOğlana yulaf sevdireceğim derken yulaf karşıtı çıkacak
9 ay mecburen yedim artık hayatta ağzıma sürmem diyebilir gerçektenYulafi verdigin an tukurcekulen 9 ay yedirdi yeter be sesimizi cikarmadk diye
Hay ağzına sağlık he ya çocuğu bıktırdı şimdidenYulafi verdigin an tukurcekulen 9 ay yedirdi yeter be sesimizi cikarmadk diye
Evet sevdiginden yemiyo yani9 ay mecburen yedim artık hayatta ağzıma sürmem diyebilir gerçekten
Bosver biz oyle ot gibi seyler yemeyelm beybimizin bir agiz tadi olsunHay ağzına sağlık he ya çocuğu bıktırdı şimdiden
1 haftan kaldı senin hakkındırKız şimdi tartıldım on kilo aldım diyodum 12 olmus ya o aboovvv
Yaa haftaya bugün kontrolüm var bakalm inmiştir InsallahAşağı indi çünkü çocuk
Ben de heyecanla o günleri bekliyorum
Ya çok sevcek ya da hiç9 ay mecburen yedim artık hayatta ağzıma sürmem diyebilir gerçekten
Yulaf influencer itemi arkadaşlarBosver biz oyle ot gibi seyler yemeyelm beybimizin bir agiz tadi olsun
Aynen ya kız bunlar pırasa brokoli karnabahar Brüksel lahanası yiye yiye çocukları ne hale getirdilerBosver biz oyle ot gibi seyler yemeyelm beybimizin bir agiz tadi olsun
Yulaf da yakında pahalı olurYulaf influencer itemi arkadaşlar
Bi şekilde çocuk üzerinden zengin olmam lazım benim
Her şey pahalanmış
Dün divareseden çizme ipekyoldan mont baktım
Dehşet içinde kapadım sayfaları
Ünlü olmanın yollarını arıyorum artık
Çocuğu avokadoya başlatayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?