Hobi niyetine neşer saatlik serum takıyorlarEvine mi geçsen acaba sancın yoksa, daha rahat ederdin duşunu alır uyurdun
AynenOlsun bir günlük ev dışında konaklayacağın varmış
Serum iyi geldiyse dur tabi covite de faydası olur vitamin varsa içindeHobi niyetine neşer saatlik serum takıyorlar
Durdum bu kadar
Uyurum da sabah oöur artık
Bilmiyorum ki neSerum iyi geldiyse dur tabi covite de faydası olur vitamin varsa içinde
Covit mi oldunBilmiyorum ki ne
Belki sancıya mı iyi geldi
Kim bilir
Beb kendimitıbba teslim ettim
Hazirlikli ol diye yazdım kuzuİndir indir yüreğime indir
Ay bans öyle şeyler demr yaCovit mi oldunbana da serum takmislardi doğumdan önce ameliyata girip girmeyeceğim belli değildi ebeye sordum ne için diye doğum olursa bebeğini beslemek için demişti
Hazirlikli ol diye yazdım kuzu
İnşallah gonlundeki gibi olur canım dur stres olma bişey olmaz inşallah herkes benimle aynı şeyi yaşayacak değil yaAy bans öyle şeyler demr ya
Brn doğurmamalıyım 9 gün daha
Oyyy cok normal annesi bizimki simdiden bisiler yapiyor kiskanclik bakalim en cok onla ilgilenmemiz gerekecek:)Aminnn,bugün düşündüm aslında daha küçük yaşta olsaydı acaba diyeaklı ermezdi belki o zaman en ufak şeyde dünyanın en kötü annesi ve babası oluyoruz çünkü öyle söylüyor kendikeri bebeği sürekli kucağına almak istiyor bezini değiştirmek istiyor uyandirmaya çalışıyor bebek kucaktayken kendide kucagimda oturmak istiyor minik danam
15 00 16 00 gibi dendi cnm evden oglen cikariz insallah
Okudum okudum ama bulamadım hayırdır nasıl düştün sen oraya sancı mı vardı covidden gidip kadın doğuma mı yattın ay çok fırtınalı inişli çıkışlı uçarlı kaçarlı bi gebe dizi film gibiAy bans öyle şeyler demr ya
Brn doğurmamalıyım 9 gün daha
39+0ARKADAŞLAR DOĞURANLAR DOĞURDUKLARI HAFTAYI BİLDİRİRSE YAZALIM BAŞTAKİ TABLOYA.
Şimdiden sonra doğuracaklar günü belli olanlar da söyleyebilir. Şu gün sezaryen olcak o zaman 38+5 olacağım gibi...
Ayy hadi sağlıkla inşallah güzel haberlerini bekliyoruzz15 00 16 00 gibi dendi cnm evden oglen cikariz insallah
Amin canim insallahAyy hadi sağlıkla inşallah güzel haberlerini bekliyoruzz
Saglikla kucagina alrsn insallahBen de yarın 9.30 da doguracağim nasipse. 39+2 oluyorum. İkinci sezaryanım bakalim neler olacak bu kez :)
Amin. Cok sagol. Umarım sen de kazasız belasız saglikla alırsın kucağına.Saglikla kucagina alrsn insallahbenm de 2. Sezeryan
Insallah canim aminnAmin. Cok sagol. Umarım sen de kazasız belasız saglikla alırsın kucağına.
Amin canim insallah
Ay çok heyecanlıBen de yarın 9.30 da doguracağim nasipse. 39+2 oluyorum. İkinci sezaryanım bakalim neler olacak bu kez :)
Cok hem de uyuyamıyorum.Ay çok heyecanlısağlıkla kavuşursunuz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?