2021 Aralık Anneleri

Ben lansinoh un biberonuyla veriyorum meme reddi yaşamadım , korkuyorsan şırıngayla ver o da zor olmuyor ben başlarda şırıngayla besliyordum

Ilk zamanlar 1 hafta sadece biberonla sağıp verdim sukur ki suan emiyor meme reddi olmadi.. gunduz emzirirsen meme reddi yasayacagini sanmiyorum.

Herkes doğum yaptı bir ben kalmıştım bende bu sabah doğum yaptım sezaryen. Blr şey sorabilir miyim. Karnımın içi sanki ağrıyo gibi yürürken acıyor bunun geçmesi için bir yol var mı
İlk günler normal yürüdükçe geçer
Hayırlı olsun yılın son bebesi olmuş

Herkes doğum yaptı bir ben kalmıştım bende bu sabah doğum yaptım sezaryen. Blr şey sorabilir miyim. Karnımın içi sanki ağrıyo gibi yürürken acıyor bunun geçmesi için bir yol var mı
Allah analı babalı büyütsün gözün aydın ağrılar normal 15. Gün hala ağrıyor . Çok yatma bol bol yürümeye çalış dik durmaya çalış B BitterCikilata önerileriydi ben uyguladım çok hızlı ayaklandım iyileştim ufak tefek ağrıların geçmesi zaman alacak gibi

Sık sık emzirme önermişti dr. bizde aynı durumu yaşadık.işin kötüsü bn hala zor uyandırıyotum. Ayagının altına vurunca genelde uyanıyorlar. Parmagınla biraz sert vuracaksın ebe gösterdi banada.

Aynen ben de valla tum agrim gecmisti kisa surede yatip kalkmada bile agrimiyordu cok ama simdi odem gibi birsey var orasi aciyor insallah normaldr

Aynen ben de valla tum agrim gecmisti kisa surede yatip kalkmada bile agrimiyordu cok ama simdi odem gibi birsey var orasi aciyor insallah normaldr
Benimde bazen dikişlerim ağrıyor ama çoğunlukla göbek deliği hizasında içten bir ağrı var doktor çağırmadı ama geçmezse 40ımız çıkınca doktora gideceğim

Kızlar afedersiniz kabızlık çeken var mı? Çözüm bulan var mı? Birkaç gündür hiç iyi değilim, hemoroid de oldum. Lavaboya gitmeye korkuyorum kanama da oluyor

Tek yol zaman bence
Ahh ahhhh
İlk günler normal yürüdükçe geçer
Hayırlı olsun yılın son bebesi olmuş
Dediğin gibi yürüdükçe sanki daha iyiyim her ne kadar kızımı zor uyandirsamda inşallah hayirlisiyla sabah olacak
Yürüyüş dediğiniz gibi iyi geldi hepinize teşekkürler

Kızlar afedersiniz kabızlık çeken var mı? Çözüm bulan var mı? Birkaç gündür hiç iyi değilim, hemoroid de oldum. Lavaboya gitmeye korkuyorum kanama da oluyor
Bende de var basur hamilelikten beri hatta yırtık da varmış dr öyle dedi doğum yaptım yapalı her sabah 1 yemek kaşığı zeytinyağı iciyorum iyi geliyor.

Yenidogan islak mendil hangisini onerirsiniz sleepy bambu kullaniyorum daha iyisi varmi merk ettm

Yenidogan islak mendil hangisini onerirsiniz sleepy bambu kullaniyorum daha iyisi varmi merk ettm
Pampers Aqua pure dışarda ve gece kullanıyorum çok güzel çok memnunum
E bebeğin ki de var o çok sert ve kuru gibi
Gündüz pamuk ılık su yapıyorum en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…