Ben lansinoh un biberonuyla veriyorum meme reddi yaşamadım , korkuyorsan şırıngayla ver o da zor olmuyor ben başlarda şırıngayla besliyordumYa bende normalde meme veriyordum ama şu an çok zorlanıyorum bu uyurken uyandırıp emzirme sonra tekrar uyuklama başa döbme kısmı o kadar uzun sürüyor ki gündüz yine meme vermek kolay ama gece çok zorluyor zombiye döndüm aklıma sağıp vermek geldi inşallah meme reddi yaşamayız da ikimizde rahat ederiz
Ilk zamanlar 1 hafta sadece biberonla sağıp verdim sukur ki suan emiyor meme reddi olmadi.. gunduz emzirirsen meme reddi yasayacagini sanmiyorum.Ya bende normalde meme veriyordum ama şu an çok zorlanıyorum bu uyurken uyandırıp emzirme sonra tekrar uyuklama başa döbme kısmı o kadar uzun sürüyor ki gündüz yine meme vermek kolay ama gece çok zorluyor zombiye döndüm aklıma sağıp vermek geldi inşallah meme reddi yaşamayız da ikimizde rahat ederiz
Tek yol zaman benceHerkes doğum yaptı bir ben kalmıştım bende bu sabah doğum yaptım sezaryen. Blr şey sorabilir miyim. Karnımın içi sanki ağrıyo gibi yürürken acıyor bunun geçmesi için bir yol var mı
İlk günler normal yürüdükçe geçerHerkes doğum yaptı bir ben kalmıştım bende bu sabah doğum yaptım sezaryen. Blr şey sorabilir miyim. Karnımın içi sanki ağrıyo gibi yürürken acıyor bunun geçmesi için bir yol var mı
Allah analı babalı büyütsün gözün aydınHerkes doğum yaptı bir ben kalmıştım bende bu sabah doğum yaptım sezaryen. Blr şey sorabilir miyim. Karnımın içi sanki ağrıyo gibi yürürken acıyor bunun geçmesi için bir yol var mı
Sık sık emzirme önermişti dr. bizde aynı durumu yaşadık.işin kötüsü bn hala zor uyandırıyotum. Ayagının altına vurunca genelde uyanıyorlar. Parmagınla biraz sert vuracaksın ebe gösterdi banada.Kızlar benim bebiş sürekli uyuyordoktor sarılık yüzünden çok uyur dedi ama emzirmek istiyorum bazen çok iştahlı emiyor ama bazen de asla emziremiyorum uyansın diye yapmadığımız kalmadı ama memeye gelince biraz emip yine uyuyor
Aynen ben de valla tum agrim gecmisti kisa surede yatip kalkmada bile agrimiyordu cok ama simdi odem gibi birsey var orasi aciyor insallah normaldrAllah analı babalı büyütsün gözün aydınağrılar normal 15. Gün hala ağrıyor . Çok yatma bol bol yürümeye çalış dik durmaya çalış B BitterCikilata önerileriydi ben uyguladım çok hızlı ayaklandım iyileştim ufak tefek ağrıların geçmesi zaman alacak gibi
Benimde bazen dikişlerim ağrıyor ama çoğunlukla göbek deliği hizasında içten bir ağrı var doktor çağırmadı ama geçmezse 40ımız çıkınca doktora gideceğimAynen ben de valla tum agrim gecmisti kisa surede yatip kalkmada bile agrimiyordu cok ama simdi odem gibi birsey var orasi aciyor insallah normaldr
Ben de 40imda gitcem az kaldi diye bekliyorum insallah iyidirBenimde bazen dikişlerim ağrıyor ama çoğunlukla göbek deliği hizasında içten bir ağrı var doktor çağırmadı ama geçmezse 40ımız çıkınca doktora gideceğim
Deneyeyim teşekkür ederimBen lansinoh un biberonuyla veriyorum meme reddi yaşamadım , korkuyorsan şırıngayla ver o da zor olmuyor ben başlarda şırıngayla besliyordum
UmarımIlk zamanlar 1 hafta sadece biberonla sağıp verdim sukur ki suan emiyor meme reddi olmadi.. gunduz emzirirsen meme reddi yasayacagini sanmiyorum.
Ahh ahhhhTek yol zaman bence
Dediğin gibi yürüdükçe sanki daha iyiyim her ne kadar kızımı zor uyandirsamda inşallah hayirlisiyla sabah olacakİlk günler normal yürüdükçe geçer
Hayırlı olsun yılın son bebesi olmuş
Yürüyüş dediğiniz gibi iyi geldi hepinize teşekkürlerAllah analı babalı büyütsün gözün aydınağrılar normal 15. Gün hala ağrıyor . Çok yatma bol bol yürümeye çalış dik durmaya çalış B BitterCikilata önerileriydi ben uyguladım çok hızlı ayaklandım iyileştim ufak tefek ağrıların geçmesi zaman alacak gibi
Bende de var basur hamilelikten beri hatta yırtık da varmış dr öyle dedi doğum yaptım yapalı her sabah 1 yemek kaşığı zeytinyağı iciyorum iyi geliyor.Kızlar afedersiniz kabızlık çeken var mı? Çözüm bulan var mı? Birkaç gündür hiç iyi değilim, hemoroid de oldum. Lavaboya gitmeye korkuyorum kanama da oluyor
biz de sleppy bio natural kullaniyoruz canım şimdilik memnunuz. Siz değil misiniz sleepyden?Yenidogan islak mendil hangisini onerirsiniz sleepy bambu kullaniyorum daha iyisi varmi merk ettm
Pampers Aqua pure dışarda ve gece kullanıyorum çok güzel çok memnunumYenidogan islak mendil hangisini onerirsiniz sleepy bambu kullaniyorum daha iyisi varmi merk ettm
Memnunum bir sikinti olmadi aslinda bitince yine ayni mi alıyim diye dusundumdebiz de sleppy bio natural kullaniyoruz canım şimdilik memnunuz. Siz değil misiniz sleepyden?
Çok iyi yapiyorsun aslinda ben hep evdeyim ama bilemedm pamuk su yaomadm hicPampers Aqua pure dışarda ve gece kullanıyorum çok güzel çok memnunum
E bebeğin ki de var o çok sert ve kuru gibi
Gündüz pamuk ılık su yapıyorum en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?