Bisey demedi ya sormadim daAman iyi
Neden oluyormuş peki varmı nedeni
Ayni durumdayiz canım, sürekli ıkınma halinde küçücük bedenlerinde nasıl bu kadar gaz oluyor anlamadım :))Bizde 1 saattir memede kavga ede ede uyumaya çalışıyoruz
Sorma ya gaz çıkarıyor ama hala bi ıkınma nasıl bu kadar gaz oluyor
Ben de mustela kullaniyorum normalde canim, bugun doktorumuza sordum bepantol yada sudokrem sürün ikinmaktan olmustur dedi. Sudokrem sürmeye başladım bakalım inşallah geçer hemenPisik kremi iyi gelmedimi cnm ben de birkere oldu oyle hemen gecti bepantol
Muhtemelen öyle benimkinin uykuları derinnl gün içinde çok azGazli bebek illa ağlar mi ? Uykuya dalip 10 dk sonra uyanmasi da gazdan midir
Mevsim Anlattıkların benim ilk bebeğimle aynı şuan kendisi 4 yaşında biz de kolikle birlikte kabızlık da vardı uzamış sarılık da vardı asla ama asla durmazdı ben de senin gibi ben ona bakarım ama kendisi perişan oluyor diye üzülürdüm sonra bir gün doktoru o bunların hiçbirini hatırlamayacak dedi o zaman gerçekten tek tesellim bu olmuştu senin de bebeğin hiçbirini hatırlamayacak sen kendine dikkat etmeye bak ben bebeğim ağladıkça ağlamak mı istiyosun tamam ağla dök içini diye kendi kendime oyalanmaya çalışıyodum susturmaktan vazgeçtim tabiki yine kucağımda ama hadi ağla rahatla tarzı konuşarak bunu kabullenmeye başladım zor ne desem farkındayım ama hiç bir şey sonsuza kadar sürmeyecek bunu unutma olur mu keyif aldığınız günler tez zamanda gelsin inşallahSana da canım valla ne kadar zormuş su kolik olayı yav kendimden daha geçtim kendisine üzüle üzüle yemeden içmeden kesildim yemin ederim ne damlalar bi ise yariyo ne bişey ,adı da gaz damlasıwho gaz damlası?
Bnmki aynen dediğin gibi gazdan ya çıkarınca en fazla 30 dkGazli bebek illa ağlar mi ? Uykuya dalip 10 dk sonra uyanmasi da gazdan midir
Yaa çok mu zor geçiyorinşallah çabucak geçer
Ya aslında çok kısa kolay bi işlem ama anestezi etkisi geçtikten sonra canı yandığından ağlıyor insan kıyamıyorNasil geçti canım
Ay canımsın valla çok teşekkür ederimMevsim Anlattıkların benim ilk bebeğimle aynı şuan kendisi 4 yaşında biz de kolikle birlikte kabızlık da vardı uzamış sarılık da vardı asla ama asla durmazdı ben de senin gibi ben ona bakarım ama kendisi perişan oluyor diye üzülürdüm sonra bir gün doktoru o bunların hiçbirini hatırlamayacak dedi o zaman gerçekten tek tesellim bu olmuştu senin de bebeğin hiçbirini hatırlamayacak sen kendine dikkat etmeye bak ben bebeğim ağladıkça ağlamak mı istiyosun tamam ağla dök içini diye kendi kendime oyalanmaya çalışıyodum susturmaktan vazgeçtim tabiki yine kucağımda ama hadi ağla rahatla tarzı konuşarak bunu kabullenmeye başladım zor ne desem farkındayım ama hiç bir şey sonsuza kadar sürmeyecek bunu unutma olur mu keyif aldığınız günler tez zamanda gelsin inşallah
Bende hamilelikte olmadı, birkac gün önceye kadar yoktu da ama birden başladı ve oturup kalkarken bile icerde bi sıkıntı hissi oluyor. Yarım saat çıkamıyorum lavaboda o da acıylaBende de var basur hamilelikten beri hatta yırtık da varmış dr öyle dedi doğum yaptım yapalı her sabah 1 yemek kaşığı zeytinyağı iciyorum iyi geliyor.
Ben sleepy doğal organik pamuklu var içinde sirke vs var onu kullanıyorum memnunum canım.Yenidogan islak mendil hangisini onerirsiniz sleepy bambu kullaniyorum daha iyisi varmi merk ettm
Canim ya bize metsil damla iyi geldi katila katila agliyordu 3 4 e kdr sukur dun ve bugun yok o aglama sen de dene iatersen dr a danisip insallah duzelirAy canımsın valla çok teşekkür ederimkesinlikle haklısın o bunları hatırlamayacak ancak ben kendimi yemem ile kalıyorum. Yani kıvranıyo her şekilde naparsam yapayım daha yeni uyudu düşün akşam 17 den bu vakte dek ve şuan yerinde bile iç cekiyo değişik seslerle acı çektigi belli. Bende kolik ötesi imisim 2 yaşıma dek annem babam perişan olmuş ve bu yaşıma dek doğduğum apartmandaki komşularımız halen görünce anlatırlar,aglayan sesin 24 saat susmazdi vs . Sanırım gen payimizin katkısı oluyo bir nebze . İnşallah Rabbim hepimize can sağlığı versin evvela,çok şükür bebeklerimiz sağlıklı elbette bugünler geçecek . Çok teşekkür ederim yeni yıl dilerim bütün anne ve çocukların sağlığı , mutluluğu ile geçer .
Duymuştum bunu da canım olmazsa yarın aldirayim valla bu damlaları zaten devlet karşılamıyor anladığım kadarıyla gaz damlaların hepsi özel . Yararı oldu yani diyosunCanim ya bize metsil damla iyi geldi katila katila agliyordu 3 4 e kdr sukur dun ve bugun yok o aglama sen de dene iatersen dr a danisip insallah duzelir
Nurse harvey hic ise yaramadi ben de almistim kendim bu hic olmazsa aglama krizlerini kesti yine gazi var ama oyle aglamadi sukur iki gundurDuymuştum bunu da canım olmazsa yarın aldirayim valla bu damlaları zaten devlet karşılamıyor anladığım kadarıyla gaz damlaların hepsi özel . Yararı oldu yani diyosun
Bende aldirayim ya bende aynıyım ve çok uzun sürüyor ağlama krizleri+ uyumama günlük 7-8 saat kesin var artık . Kaç damla.veriyosunNurse harvey hic ise yaramadi ben de almistim kendim bu hic olmazsa aglama krizlerini kesti yine gazi var ama oyle aglamadi sukur iki gundur
Gunde 3 kez 2ser damla ben 8 saate bir veriyrmBende aldirayim ya bende aynıyım ve çok uzun sürüyor ağlama krizleri+ uyumama günlük 7-8 saat kesin var artık . Kaç damla.veriyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?