2021 Aralık Anneleri

Bugün ilk kez aileler dışında biryere çıkalım diyip yemeğe çıktık… Tam bir felaketti mescidde emzirmeye çalıştım sonra ağlama devam edince eve gidelim diye arabaya bindik bi uyudu bi ağladı eve varana kadar içim çıktı berbattı

Sana da canım valla ne kadar zormuş su kolik olayı yav kendimden daha geçtim kendisine üzüle üzüle yemeden içmeden kesildim yemin ederim ne damlalar bi ise yariyo ne bişey ,adı da gaz damlası who gaz damlası?
Mevsim Anlattıkların benim ilk bebeğimle aynı şuan kendisi 4 yaşında biz de kolikle birlikte kabızlık da vardı uzamış sarılık da vardı asla ama asla durmazdı ben de senin gibi ben ona bakarım ama kendisi perişan oluyor diye üzülürdüm sonra bir gün doktoru o bunların hiçbirini hatırlamayacak dedi o zaman gerçekten tek tesellim bu olmuştu senin de bebeğin hiçbirini hatırlamayacak sen kendine dikkat etmeye bak ben bebeğim ağladıkça ağlamak mı istiyosun tamam ağla dök içini diye kendi kendime oyalanmaya çalışıyodum susturmaktan vazgeçtim tabiki yine kucağımda ama hadi ağla rahatla tarzı konuşarak bunu kabullenmeye başladım zor ne desem farkındayım ama hiç bir şey sonsuza kadar sürmeyecek bunu unutma olur mu keyif aldığınız günler tez zamanda gelsin inşallah

Ay canımsın valla çok teşekkür ederim kesinlikle haklısın o bunları hatırlamayacak ancak ben kendimi yemem ile kalıyorum. Yani kıvranıyo her şekilde naparsam yapayım daha yeni uyudu düşün akşam 17 den bu vakte dek ve şuan yerinde bile iç cekiyo değişik seslerle acı çektigi belli. Bende kolik ötesi imisim 2 yaşıma dek annem babam perişan olmuş ve bu yaşıma dek doğduğum apartmandaki komşularımız halen görünce anlatırlar,aglayan sesin 24 saat susmazdi vs . Sanırım gen payimizin katkısı oluyo bir nebze . İnşallah Rabbim hepimize can sağlığı versin evvela,çok şükür bebeklerimiz sağlıklı elbette bugünler geçecek . Çok teşekkür ederim yeni yıl dilerim bütün anne ve çocukların sağlığı , mutluluğu ile geçer .

Bende de var basur hamilelikten beri hatta yırtık da varmış dr öyle dedi doğum yaptım yapalı her sabah 1 yemek kaşığı zeytinyağı iciyorum iyi geliyor.
Bende hamilelikte olmadı, birkac gün önceye kadar yoktu da ama birden başladı ve oturup kalkarken bile icerde bi sıkıntı hissi oluyor. Yarım saat çıkamıyorum lavaboda o da acıyla Deneyim ben de zeytinyağını. Geçmiş olsun sana da ⚘

Canim ya bize metsil damla iyi geldi katila katila agliyordu 3 4 e kdr sukur dun ve bugun yok o aglama sen de dene iatersen dr a danisip insallah duzelir

Kızlar merhaba kanguru ve sling Öneriniz var mı? Hem ev hem dışarı için. Erkek bebeğe olacak. 0-3 aya da uyumlu olmalı.

Canim ya bize metsil damla iyi geldi katila katila agliyordu 3 4 e kdr sukur dun ve bugun yok o aglama sen de dene iatersen dr a danisip insallah duzelir
Duymuştum bunu da canım olmazsa yarın aldirayim valla bu damlaları zaten devlet karşılamıyor anladığım kadarıyla gaz damlaların hepsi özel . Yararı oldu yani diyosun

Duymuştum bunu da canım olmazsa yarın aldirayim valla bu damlaları zaten devlet karşılamıyor anladığım kadarıyla gaz damlaların hepsi özel . Yararı oldu yani diyosun
Nurse harvey hic ise yaramadi ben de almistim kendim bu hic olmazsa aglama krizlerini kesti yine gazi var ama oyle aglamadi sukur iki gundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…