2021 Aralık Anneleri

Aman yaşlı kadın diye hiç takmıyorum çocuğun ağzından süt taşması lazımmış
Halbuki sütten göğüslerim tıkandı onca sıkıntı çektim yine ikna olmamış hahaha
Canım göğüsler tikaninca hasta etti mi seni halsizlik felan oldumu iki gündür bende halsizlik var göğüsler ateş gibi yanıyor kemiklerim ağrıyor acaba sütten mi
Hayır yazdiramazsiniz doğum raporunda hangi tarih varsa o yazılıyor kimlige

Evet sarı lekeyi ben asperos sarı güçle çıkardım o çıkarıyor birde ebebekte çamaşır suyu tozu var renklerde kullanılan o da çıkarıyor
Teşekkür ederim. Bugün çıldırmak üzereyim az önce daha beterini fışkırttı yatağa alt acmaya az geldi çoğu yatağa ve yere geldi

Ama yaptı ya çok mutluyum
Ha haa dimi insan mutlu oluyor ohhh diyorum yaptı rahatladı aman canı sağolsun atarsın makinaya ben bir yatak örtüsünü feda ettim hep onu kullancam bi süre lekeli lekeli çünkü bizimki de bi çiş yapıyor teee duvara kadar

Evet bizimde hala Sarı. Benimkide bir kere bana doğru fışkırttı. Ben alt açma bezi de sermiştim ama yinede ben ve yatak örtüm nasibini aldı . Duvara denk gelmediğine şükrediyorum daha yeni boyanmıştı, bir de çıkar mıydı bilmiyorum. Ama örtümden çıktı çok şükür, ben direkt leke çıkarıcı uyguladım ondan belkide.

Sezaryen dikisim kapaliyken su gecirmez bant vardi ustunde dusa rahat giriyordum ya simdi dün acıldı dusa nasil ve ne zaman girmem gerekir acik diye ustu korkuyorum

Sezaryen dikisim kapaliyken su gecirmez bant vardi ustunde dusa rahat giriyordum ya simdi dün acıldı dusa nasil ve ne zaman girmem gerekir acik diye ustu korkuyorum
Bant ciktigi gibi girebilirsiniz. Vucudunuzun diger yerlerini kopukledgnz gibi hasir husur o bolgeyi kopuklemediginiz surece hicbi sorun yok hatta dustan sonra daha da rahatliyor ameliyat bolgesi, hic geciktirmeyin

Eczanelerdé duş için tek Kullanımlık bantlar var ben onunla duş yapıyordum su geçirmiyor hafif nemlenince saç kurutma ile kirutuyordum

Evet aynen öyle ilerlemeden aslında çaresine bakmak gerekiyor ben antibiyotik başladım maalesef

Aynen ya canları sağolsun feda olsun bebislere. Erkek galiba seninde bebiş fışkiyeleri de ayrı bir olay.
Ben ilk banyoyu eczaneden aldığımız banti kapatıp yapmıştım. Duştan sonra çıkardım bidaha da kapatmadim. 1 ay oldu hala o kısmı yüzeysel bastırmadan temizliyorum.

Evet aynen öyle ilerlemeden aslında çaresine bakmak gerekiyor ben antibiyotik başladım maalesef
Hangi dr à gitmem lazım genel cerrah mi evde bikaç antibiyotik var Size neyi verdi ki kendi doktoruma mi sorsam acaba
Sagdim şimdi boşalttım biraz inşallah ise yarar

Hangi dr à gitmem lazım genel cerrah mi evde bikaç antibiyotik var Size neyi verdi ki kendi doktoruma mi sorsam acaba
Sagdim şimdi boşalttım biraz inşallah ise yarar
Göğsün için mi dahiliye git cnm
Aman ertelemeyin ateş filan da yapar dikkat

Göğsün için mi dahiliye git cnm
Aman ertelemeyin ateş filan da yapar dikkat
Ateş yaptı dünden beri atesliyim gogsumden mi tam bilmiyorum ilk
defa kez böyle oluyor goguslerim sıcacık atesolcerle bakıyorum 40 derece vücudum 37bucuk kemiklerim sızlıyor
Covit oldum desem hep evdeyim kizida yollamadim okula eşimde tek çalışıyor nonetten nobete gidiyor
Ben dahiliyeden bi randevu alayım yarın için bari

Gogusler semsertse kanallar tikandiysa sikinca cok sut gelmiyorsa sert oldugu halde saginca yumusamiyorsa mastit olmussun sicak sularla masajlar emzirme ve sagmaya devam et yumusayana kdr

Kizlar buarada gazli bebe anneleri gaz damlasi metsil gunde 3 kez 8 saate bir ikiser damla seklinde basladim dr verdi yani bence iyi geldi kriz seklinde aglamasi dun gece olmadi sukurler olsun nurse harvey hic bir ise yaramamisti onu biraktim suan bakalim biraz bunu tek kullanim

Kullan bakalım fayda olursa bnde onu alırım
Ama ayakları sıcak tutmak önemli ya sıcak tuttuğumdan beri enazından çıkarıyor

Ateş ve sertlik varsa göğüste emzirip yada sağım yapıp yumuşamıyorsa
Aksatma hemen git eğer özele gideceksen hemen git erken önlem alınsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…