- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
Canım göğüsler tikaninca hasta etti mi seni halsizlik felan oldumu iki gündür bende halsizlik var göğüsler ateş gibi yanıyor kemiklerim ağrıyor acaba sütten miAman yaşlı kadın diye hiç takmıyorum çocuğun ağzından süt taşması lazımmış
Halbuki sütten göğüslerim tıkandı onca sıkıntı çektim yine ikna olmamış hahaha
Hayır yazdiramazsiniz doğum raporunda hangi tarih varsa o yazılıyor kimligemerhaba 3gün önce doğum yaptım aranızda aralık son haftasında doğum yapıp bebeğin doğum tarihini 1 ocak yazdırmayı düşünen varmı ve böyle bi uygulamayı yapıyolarmı merak ettim etraftan eş dost 3 gün için 2021li yazdırmayın dediler bilemedim
Teşekkür ederim. Bugün çıldırmak üzereyim az önce daha beterini fışkırttı yatağaEvet sarı lekeyi ben asperos sarı güçle çıkardım o çıkarıyor birde ebebekte çamaşır suyu tozu var renklerde kullanılan o da çıkarıyor
Ama yaptı ya çok mutluyumTeşekkür ederim. Bugün çıldırmak üzereyim az önce daha beterini fışkırttı yatağaalt acmaya az geldi çoğu yatağa ve yere geldi
Ha haa dimi insan mutlu oluyor ohhh diyorum yaptı rahatladıAma yaptı ya çok mutluyum
Evet bizimde hala Sarı. Benimkide bir kere bana doğru fışkırttı. Ben alt açma bezi de sermiştim ama yinede ben ve yatak örtüm nasibini aldıTeşekkür ederimbirşey daha sorayım sizin bebelerinde kakası sarı mi hala. Bizim altın sarısı gibi bu normal mi. Az önce yatağıma kadar fışkırttı. Cikmiyo da lekesi. Leke çıkarıcı almam şart oldu
Bant ciktigi gibi girebilirsiniz. Vucudunuzun diger yerlerini kopukledgnz gibi hasir husur o bolgeyi kopuklemediginiz surece hicbi sorun yokSezaryen dikisim kapaliyken su gecirmez bant vardi ustunde dusa rahat giriyordum ya simdi dün acıldı dusa nasil ve ne zaman girmem gerekir acik diye ustu korkuyorum
Eczanelerdé duş için tek Kullanımlık bantlar var ben onunla duş yapıyordum su geçirmiyor hafif nemlenince saç kurutma ile kirutuyordumSezaryen dikisim kapaliyken su gecirmez bant vardi ustunde dusa rahat giriyordum ya simdi dün acıldı dusa nasil ve ne zaman girmem gerekir acik diye ustu korkuyorum
Evet aynen öyle ilerlemeden aslında çaresine bakmak gerekiyor ben antibiyotik başladım maalesefCanım göğüsler tikaninca hasta etti mi seni halsizlik felan oldumu iki gündür bende halsizlik var göğüsler ateş gibi yanıyor kemiklerim ağrıyor acaba sütten mi
Hayır yazdiramazsiniz doğum raporunda hangi tarih varsa o yazılıyor kimlige
Ha haa dimi insan mutlu oluyor ohhh diyorum yaptı rahatladıaman canı sağolsun atarsın makinaya ben bir yatak örtüsünü feda ettim hep onu kullancam bi süre lekeli lekeli çünkü bizimki de bi çiş yapıyor teee duvara kadar
Aynen ya canları sağolsun feda olsun bebislere. Erkek galiba seninde bebişHa haa dimi insan mutlu oluyor ohhh diyorum yaptı rahatladıaman canı sağolsun atarsın makinaya ben bir yatak örtüsünü feda ettim hep onu kullancam bi süre lekeli lekeli çünkü bizimki de bi çiş yapıyor teee duvara kadar
Ben ilk banyoyu eczaneden aldığımız banti kapatıp yapmıştım. Duştan sonra çıkardım bidaha da kapatmadim. 1 ay oldu hala o kısmı yüzeysel bastırmadan temizliyorum.Sezaryen dikisim kapaliyken su gecirmez bant vardi ustunde dusa rahat giriyordum ya simdi dün acıldı dusa nasil ve ne zaman girmem gerekir acik diye ustu korkuyorum
Hangi dr à gitmem lazım genel cerrah mi evde bikaç antibiyotik var Size neyi verdi ki kendi doktoruma mi sorsam acabaEvet aynen öyle ilerlemeden aslında çaresine bakmak gerekiyor ben antibiyotik başladım maalesef
Göğsün için mi dahiliye git cnmHangi dr à gitmem lazım genel cerrah mi evde bikaç antibiyotik var Size neyi verdi ki kendi doktoruma mi sorsam acaba
Sagdim şimdi boşalttım biraz inşallah ise yarar
Ateş yaptı dünden beri atesliyim gogsumden mi tam bilmiyorum ilkGöğsün için mi dahiliye git cnm
Aman ertelemeyin ateş filan da yapar dikkat
Var ağrım ama gitgide azalıyor aslında bebeği karnımın üstünde emzirince ödem yaoıyor ağrıyor uzanıp dinlendiğimde baya rahatlıyorumAğrın yoksa iyiama başka bir doktora mi gitsen
Gogusler semsertse kanallar tikandiysa sikinca cok sut gelmiyorsa sert oldugu halde saginca yumusamiyorsa mastit olmussun sicak sularla masajlar emzirme ve sagmaya devam et yumusayana kdrAteş yaptı dünden beri atesliyim gogsumden mi tam bilmiyorum ilk
defa kez böyle oluyor goguslerim sıcacık atesolcerle bakıyorum 40 derece vücudum 37bucuk kemiklerim sızlıyor
Covit oldum desem hep evdeyim kizida yollamadim okula eşimde tek çalışıyor nonetten nobete gidiyor
Ben dahiliyeden bi randevu alayım yarın için bari
Kullan bakalım fayda olursa bnde onu alırımKizlar buarada gazli bebe anneleri gaz damlasi metsil gunde 3 kez 8 saate bir ikiser damla seklinde basladim dr verdi yani bence iyi geldi kriz seklinde aglamasi dun gece olmadi sukurler olsun nurse harvey hic bir ise yaramamisti onu biraktim suan bakalim biraz bunu tek kullanim
Ateş ve sertlik varsa göğüste emzirip yada sağım yapıp yumuşamıyorsaAteş yaptı dünden beri atesliyim gogsumden mi tam bilmiyorum ilk
defa kez böyle oluyor goguslerim sıcacık atesolcerle bakıyorum 40 derece vücudum 37bucuk kemiklerim sızlıyor
Covit oldum desem hep evdeyim kizida yollamadim okula eşimde tek çalışıyor nonetten nobete gidiyor
Ben dahiliyeden bi randevu alayım yarın için bari
Valla sicak ta tutuorz ama bu ilac biraz fayda etti bizde uykusuna bileKullan bakalım fayda olursa bnde onu alırım
Ama ayakları sıcak tutmak önemli ya sıcak tuttuğumdan beri enazından çıkarıyor
Aman fayda etsin sende rahatlarsın canımValla sicak ta tutuorz ama bu ilac biraz fayda etti bizde uykusuna bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?