2021 Aralık Anneleri

Emziren Hanımlar bebekleriniz hem biberon hem meme alabiliyor mu ? Ben az önce sütümü sağdım ve biberonla vermeyi denemek istiyorum dünkü gezme maceramızdan sonra alternatif üretmeye çalışıyorum bir daha çıkarken sütümü sağıp biberona koymayı planlıyorum ama biberon alırsa meme almaz diye korkuyorum

2 kere biberonla verdim sadece lansinohun. Emmede sorun yok şimdilik.

Benim oğlum ikisini de alıyor lansinoh biberon kullanıyoruz başından beri verdim meme reddi hiç yasamadik

Gogusun aciyan bolgesinde disardan bakinca kizariklik var mi? Tek bi bolgese dokunulamayacak gibi agri oluyor, o kisimda enfeskiyon oldugu icin.
Bide ben kendi kadin dogumcuma sordum msjla, o antibiyotik yazdj

Sağolun kızlar dün gece dayanamadım acile gittim mastit değilmiş göğüslerimde sorun çıkmadı kan tahlili yaptırdım enfeksiyonum çok çok yüksek çıktı hatta korkudan covit testi de verdim negatif cikti o da
Evde hasta olmayı nasıl başardım bilmiyorum antibiyotige başladım

Kizlar bebegin kolik olmasi sadece aglamasiyla mi ilgili?
Benim bebe her gece saat 3 de uykusunda soylenmeye basliyor sabah 7-8 e kdar yuksek sesle ah uh soyleniyor. Bu ne olabilir allah askinaonun sesinden uyuyamiyorum da ama o misil misil uyuyor bu soylenmeleri yaparken

Ben ilk avent vermiştim ama sert geldi benim oğluma
Bende şimdi vermeyi denedim bi yüzünü ekşitti ama süt geldiğini fakredince mecbur içti ucundan içti tam ağzına almadı

Bende şimdi vermeyi denedim bi yüzünü ekşitti ama süt geldiğini fakredince mecbur içti ucundan içti tam ağzına almadı
Ben medela calma biberon kullaniyorum hic sorun yasamadim. Anne memesinden gelir gibi damla damla akitiyor bebis cektikce. Meme reddi de yapmiyor o yuzden bebegi tembellestirip

Benim ki de ayni inliyor agliyor bile uykusunda.. hatta uyandi sanip agzina emzik vermek icin ugrasiom farketmeden bende.. ama cocuk o an uyuyor oluyor.. kolik le ilgili oldugunu sanmiyorum.. bizde kolik yok ama hep inliyor cocugum

Çok geçmiş olsun canım dikkat et .

Biberonda mene reddi riski biraz yüksek olur.
Kaşık biberon deneyebilirsin o da çok kolaylık sağlıyor

Benimki de öyle sürekli ih uh yapıyor ıkınıyor uyandı sanıyorum ama uyuyor
Koliklikle alakalı bi durum değil kolikte kesintisiz saatlerce ağlıyorlar Allah korusun

Bir de birisi geldigi zaman huyu degisiyor hemen.
Hiç durmuyor.
Dün kayinvalidem geldi mesela. Çocuk surekli agladi. 5 dk durmadi

Bizimki de öyle hatta gerinirken kapi gıcirdamasi gibi ses cikariyor

Az önce banyo yaptirdim giydirirken durmadi. Nefesi kesildi ağlarken ödüm koptu. Hala titriyorum.
Bizimki de banyo yapmaktan kıyafet değiştirmekten nefret ediyor katıla katıla ağlıyor
Emzik vermiyorsan iş bitene kadar bir eline steril eldiven geçirip iç kısmı bebeğin damağına gelecek şekilde serçe parmağını emdirebilirsin biz öyle çözüm bulduk

Emzik emiyor ama o an kabul etmiyor.

Birde sonsuz bir emzirme döngüsü icindeyim. Sürekli emiyor. Yutkunma sesi de geliyor. Az once banyoya girecektim durmaz diye 60 cc de sagdigim sutten verdim onu da yedi. Tuhaflik bizimkinde mi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…