2 kere biberonla verdim sadece lansinohun. Emmede sorun yok şimdilik.Emziren Hanımlar bebekleriniz hem biberon hem meme alabiliyor mu ? Ben az önce sütümü sağdım ve biberonla vermeyi denemek istiyorum dünkü gezme maceramızdan sonra alternatif üretmeye çalışıyorum bir daha çıkarken sütümü sağıp biberona koymayı planlıyorum ama biberon alırsa meme almaz diye korkuyorum
Bende aventin biberonu var acaba alır mı2 kere biberonla verdim sadece lansinohun. Emmede sorun yok şimdilik.
Benim oğlum ikisini de alıyor lansinoh biberon kullanıyoruz başından beri verdim meme reddi hiç yasamadikEmziren Hanımlar bebekleriniz hem biberon hem meme alabiliyor mu ? Ben az önce sütümü sağdım ve biberonla vermeyi denemek istiyorum dünkü gezme maceramızdan sonra alternatif üretmeye çalışıyorum bir daha çıkarken sütümü sağıp biberona koymayı planlıyorum ama biberon alırsa meme almaz diye korkuyorum
Ben ilk avent vermiştim ama sert geldi benim oğlumaBende aventin biberonu var acaba alır mı
Gogusun aciyan bolgesinde disardan bakinca kizariklik var mi? Tek bi bolgese dokunulamayacak gibi agri oluyor, o kisimda enfeskiyon oldugu icin.
Bide ben kendi kadin dogumcuma sordum msjla, o antibiyotik yazdj
Sağolun kızlar dün gece dayanamadım acile gittim mastit değilmiş göğüslerimde sorun çıkmadı kan tahlili yaptırdım enfeksiyonum çok çok yüksek çıktı hatta korkudan covit testi de verdim negatif cikti o daCnm bence cok kotu durumda degilse surekli sağim yaparak geciyor.. benim felaketti cunku hemen hemen 1 hafta emzirmemistim..sirtima kadar agrilar cekiyordum surekli agliyordum atesim cikiyordu terliyordum..
En son hastanelik oldum.. hastanede güclü pompayla sagim yapildi sonrasinda evde masaj yaparak surekli sağdım ve gecti.. ozellikle masaj ve sicak uygulama bunlar cok etkili
Bende şimdi vermeyi denedim bi yüzünü ekşitti ama süt geldiğini fakredince mecbur içti ucundan içti tam ağzına almadıBen ilk avent vermiştim ama sert geldi benim oğluma
Ben medela calma biberon kullaniyorum hic sorun yasamadim. Anne memesinden gelir gibi damla damla akitiyor bebis cektikce. Meme reddi de yapmiyor o yuzden bebegi tembellestiripBende şimdi vermeyi denedim bi yüzünü ekşitti ama süt geldiğini fakredince mecbur içti ucundan içti tam ağzına almadı
Avent nasıl bilmiyorum ama. Biberonu da emiyor zaten.Bende şimdi vermeyi denedim bi yüzünü ekşitti ama süt geldiğini fakredince mecbur içti ucundan içti tam ağzına almadı
Benim ki de ayni inliyor agliyor bile uykusunda.. hatta uyandi sanip agzina emzik vermek icin ugrasiom farketmeden bende.. ama cocuk o an uyuyor oluyor.. kolik le ilgili oldugunu sanmiyorum.. bizde kolik yok ama hep inliyor cocugumKizlar bebegin kolik olmasi sadece aglamasiyla mi ilgili?
Benim bebe her gece saat 3 de uykusunda soylenmeye basliyor sabah 7-8 e kdar yuksek sesle ah uh soyleniyor. Bu ne olabilir allah askinaonun sesinden uyuyamiyorum da ama o misil misil uyuyor bu soylenmeleri yaparken
Çok geçmiş olsun canım dikkat et .Sağolun kızlar dün gece dayanamadım acile gittim mastit değilmiş göğüslerimde sorun çıkmadı kan tahlili yaptırdım enfeksiyonum çok çok yüksek çıktı hatta korkudan covit testi de verdim negatif cikti o da
Evde hasta olmayı nasıl başardım bilmiyorum antibiyotige başladım
Biberonda mene reddi riski biraz yüksek olur.Emziren Hanımlar bebekleriniz hem biberon hem meme alabiliyor mu ? Ben az önce sütümü sağdım ve biberonla vermeyi denemek istiyorum dünkü gezme maceramızdan sonra alternatif üretmeye çalışıyorum bir daha çıkarken sütümü sağıp biberona koymayı planlıyorum ama biberon alırsa meme almaz diye korkuyorum
Benimki de öyle sürekli ih uh yapıyor ıkınıyor uyandı sanıyorum ama uyuyorKizlar bebegin kolik olmasi sadece aglamasiyla mi ilgili?
Benim bebe her gece saat 3 de uykusunda soylenmeye basliyor sabah 7-8 e kdar yuksek sesle ah uh soyleniyor. Bu ne olabilir allah askinaonun sesinden uyuyamiyorum da ama o misil misil uyuyor bu soylenmeleri yaparken
Bizimki de öyle hatta gerinirken kapi gıcirdamasi gibi ses cikariyorKizlar bebegin kolik olmasi sadece aglamasiyla mi ilgili?
Bizimki de banyo yapmaktan kıyafet değiştirmekten nefret ediyor katıla katıla ağlıyorAz önce banyo yaptirdim giydirirken durmadi. Nefesi kesildi ağlarken ödüm koptu. Hala titriyorum.
Emzik emiyor ama o an kabul etmiyor.Bizimki de banyo yapmaktan kıyafet değiştirmekten nefret ediyor katıla katıla ağlıyor
Emzik vermiyorsan iş bitene kadar bir eline steril eldiven geçirip iç kısmı bebeğin damağına gelecek şekilde serçe parmağını emdirebilirsin biz öyle çözüm bulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?