2021 Aralık Anneleri

Dikkat edin valla hamilelikte zor ağır geçiyor hastalıklar ilaç kullanmadan kendi kendimize iyileşmeyi bekliyoruz

Selam kızlar doktor d vitamini kan hapı bide magnezyum verdi ayak ağrılarım var çok. Birde sağ kalcam ağrıyor. Ama bu magnezyumu içince idrarda bı tuhaf koku oldu sizde de oldu mu acaba?

Canim anneler gunaydin ❣kontrole gidenler doktor seker yuklemesi ve testler istedi mi sizd3n

Ayrintili ultrason yaptiracak misiniz?Ben cok kararsizim 22 ile 24 haftalari arasi yaptirilabiliyormus sanirim yaptiracaksaniz nerede (devlet,ozel) ve ne zaman yaptiracaksiniz
Evet yaptıracağım 30 Temmuz da özel de yaptırcam. İstanbul’da devletten normal randevu zor bulunuyor detaylı düşünemiyorum

Ne kadar dedi peki canim ya bana kendi doktorum bakarken bile bazen aciyo 40 45dk karnima bakilmasinda agri falan olur mu ki
Yok cnm acımaz mecburen uzun sürüyor bütün damarlar organlar bakıldığından o kadar da sürmez gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…