- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.601
Hahahahahahaha cidden çok hirslandim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahahahaha cidden çok hirslandim
İyi ol tabi ki canım benim bizlerin şu an da en çok ihtiyacı olan şey güzel düşünce bol pozitiflik, stres moral bozukluğu yasak bize güzelini düşüneceğiz güzel olacak inşallah hepimiz için. Allah ol dedikten sonra kim önüne geçebilir ki umut etmekten başka hiç bişey gelmiyor elimizden tek çaremiz beklemekBende öyle düşündüm biraz daha iyiyim![]()
Amin cnm inş değerimiz katlanarak devam eder,sağlıklı bir sekilde.oğlumda 10.gün 220 çıkmıştı.o yüzden bu değer çok düşük geldiSen ilk kez kanda baktın değil mi canım. Değerlerimiz yakın. İnşallah güzelce katlanır. Allah kucağımıza almayı nasip eder. Ben hastane ile görüştüm. Şuan gebelik var ama bir şey demek için erken 12. Gün tekrarlayın dediler.
Canım eskişehirde de mi tedavi görüyorsunNicel taşdemir seviyorum doktorumu iyi de işte biraz dikkat etseydi keşke cümlelerine
Nicel taşdemir seviyorum doktorumu iyi de işte biraz dikkat etseydi
Nicel taşdemir seviyorum doktorumu iyi de işte biraz dikkat etseydi keşke cümlelerine
Vasat olan yumurtalıklarımValla seni demoralize eden herkesten uzak dur bu doktorunda dahi olsa gerekirse değiştir. Daha yaşın kaç ki senin bir kaç seneye yumurtan kalmasın? Kalitesi vasat ne demek ya ne kırıcı cümleler. Çok yumurta yada kaliteli embriyo kesin tutacak diye birşey yok. Benim ilk transferimde tam 32 yumurta toplandı ve 5. Güne sadece 3 tane kaldı iyi kalitede ama tutmadı. Şimdiki opumda 24 toplandı ve 4 tane kaldi. Yani fazla yumurta çok iyi demek değil. Canını sıkma hiç![]()
EveetCanım eskişehirde de mi tedavi görüyorsun
Oğlumda 10. Gün 220 çikmisti.bunda düsük cikar diye düsünüyordum ama bu kadar beklemiyordum.inş sağlıklı bir sekilde devam ederbence normaldir cok yuksek rakamlar beklememk lazım cunku düşük rakam olup yükselen cok var burda okudum
Evet cnm tek transfer.çarşamba tekrarlayacağım inş güzel bir artış olurCanım senin tek transferde değil mi? Bence değerin güzel önemli olan artış sağlaması çok sevindim![]()
Çok sağol cnmÖyle düşünme canım ya pek anlamam değerleri ama inşallah güzel sonuç alırsın kuzum dua ediyorum![]()
Amin cnm inş değerimiz katlanarak devam eder,sağlıklı bir sekilde.oğlumda 10.gün 220 çıkmıştı.o yüzden bu değer çok düşük geldi
Benimde oğlumda 9. Gün 130 un üzerindeydi. Bu sefer çok düşük geldi ama artış iyi diyorlar. İnşallahAmin cnm inş değerimiz katlanarak devam eder,sağlıklı bir sekilde.oğlumda 10.gün 220 çıkmıştı.o yüzden bu değer çok düşük geldi
Oyy kesinlikleVasat olan yumurtalıklarımyok ya bakmayacağım kimseye köpeğim var evde o beni herkesten daha mutlu ediyor net.
![]()
İnşallah cnm dualarım seninleEvet cnm tek transfer.çarşamba tekrarlayacağım inş güzel bir artış olur![]()
Çok sağol cnmBenimde oğlumda 9. Gün 130 un üzerindeydi. Bu sefer çok düşük geldi ama artış iyi diyorlar. İnşallahBen perşembeyi bekleyeceğim. Sen de 2 gün sonra tekrarlayınca mutlaka yaz canım.
Allah razı olsunİnşallah cnm dualarım seninle![]()
Kuzum 5.gun 1.kalitede olan tutmayabioirken yuzde 10 şans verdikleri embriyo tutunaniliyo yeter ki rabbim ol desin kalite falan hep hikaye rabbim kimseyi bu yoldan eli boş çevirmesinYaa canım benim Allah razı olsun.
Bazen duygusal boşalma yaşıyoruz işte bir şey denince Allahtan ümit kesilmez ya inşallah güzel haberler alırız güzel şeylere ihtiyacımız var![]()
Aminn ablacımKuzum 5.gun 1.kalitede olan tutmayabioirken yuzde 10 şans verdikleri embriyo tutunaniliyo yeter ki rabbim ol desin kalite falan hep hikaye rabbim kimseyi bu yoldan eli boş çevirmesin![]()
8-9-10-11-12 mm normal diye biliyorum canım . Aman doktorları boşver onlara kalsa hiç birşey yasakta degil serbestte degilNormalda kam mm olmalı ki ?
Hiç sorma bende nar ayıklıayıp yiyorum ama baya bir yedim günde 1 kase koca bir kase sonra da abartmaayayım diyorum,
ilaçta içiyorum zaten doktor da demedi nar iç ye vs,