• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Evet canım intralipid serum bana da yapılacak bağışıklığı baskılamak için aynen histereskopi sonrasında transfer olmuştun sende doğru. Bana da çizik atıldı bende transfere başlayacağım inşallah faydası olur 🤲🏻
Canım bana da çizik atıldı inş bi faydası olur🤭 şu serum işini bi sorayım ben de ya ne kadar etkisi var acaba 🤔

Canım bana da çizik atıldı inş bi faydası olur🤭 şu serum işini bi sorayım ben de ya ne kadar etkisi var acaba 🤔
İnşallah sana da faydası olur fiziğin kuzum ☺️ sor serumu bana işte demistim ya hasimato olduğu için vücut bebeği yabancı madde olarak algılayıp kabul etmeyebiliyormus o yüzden verecek

5.güne kadar giden embriyo en sağlıklı olarak kabul ediliyor canım artık zarından çıkıp rahme tutunduğu gün. mesela 3.gün embriyosudur sağlıklıdır veya değildir bunu öğrenmek için blaktokist seviyesine yani 5. Güne kadar bekletmek gerekir az embriyo veya herhangi bir sebepten anne karnında o aşamaya gelmesini istiyor. Bunun tabi kesin tutar tutmaz kimse diyemez ama mesela benim doktorum 1 yumurta bile toplansa 5.gününe kadar bekliyor
Neden bilmiyorum ama benim çok kafama takılmıştı benimki de 2.ci gün doktora sorduğumda kalitesi çok iyi dedi üstelemedim zaten hala da çok bi bilgiye sahip değilim o ayrı konu
ekler misİniz beni de .
5.gün çift olcak sanırım.
16 aralık transfer tarhi .
yaşım 32
3.denemem olacak
doktor: funda göde
Tabiki 🌹 hoşgeldiniz

Ben ilaçsız adet olamıyorum o yüzden bütün paketi içip bekliyorum tarlusal geç getiriyor adeti bir de stres olunca ben hala olamadım normalde ilacı içtikten 3-10 gün içinde ader olunması lazım ama bugün ile 12 gün oldu hala olamadım
Sanırım çoğu kişide böyle olmuş. Opudan sonra ki adet değil sonra ki adette transfer ayı hep gecikmeli.

Kızlarr bugün transferimin 6. günü sizce ne zaman test yaptırayım 8. gün idrar testi yapsam erken mi olur çok heyecanlı zor duruyorum :)
Bekle bence 😂 benim de 6 ncı gün ve ben sabah test yaptım çıkmadı bişey sonra strese giriyorsun 😂 en azından 9uncu gün falanı bekle

Iyi aksamlar kizlar, nasilsiniz? Kizlar cay cikolata zararlimi ya? Ben sadece kahveyi kestim. Cikolata, pasta, recel hergun yiyorum🙄 Tatlisiz dayanamamki. Hem bana doktorum diyet yapta demedi🙄
Ekstra belirtmediyse yemeye devamkeeeee💜 bana çay kahve hamur işleri çok tüketme dedi başka da bişey demedi

Back
X