- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
- Konu Sahibi pembecanta
-
Bizim de aile arasında oldu sadece anne baba ve ve biz kardeşler olarak bulunduk başka kimse çağrılmadı artık düğün nasıl olur bilemiyoruz yaza doğru olacakKeyifli Haftasonları
2 yıl flört +1 yıldır sözlülük sevdiğim kişiyle birlikteliğimiz var. 2020 baharında nişan yapacaktık oda korona izin vermedi yazın tam izinler verilmişken yapalım nişanı sonbahardada nikah yaparız diye düşünürken yakin akrabamız koronadan vefat etti yakin çevremizde ağır korona oldular malesef ki yapamadık. Simdi herkes soruyor bizde ne diyeceğiz ne yapacağız belli değil.
Nişan mecburi olmalı aile arasında diyeceğim ama sözde kimseyi çağırmadık nasil olsa nişan yapacağız düşüncesiyle simdi 1.decere akrabalarım ailemde bulunmak istiyorlar bende istiyorum .
Sözlümde nisan ayında nikah tarihi alalım diyor demesine diyorda hala hicbirsey belli değil ki . Aranızda bizimle ayni kararsızlıkta kalan arkadaşlar varsa ne yapmayı düşünüyorsunuz paylaşır mısınız?
Keyifli Haftasonları
2 yıl flört +1 yıldır sözlülük sevdiğim kişiyle birlikteliğimiz var. 2020 baharında nişan yapacaktık oda korona izin vermedi yazın tam izinler verilmişken yapalım nişanı sonbahardada nikah yaparız diye düşünürken yakin akrabamız koronadan vefat etti yakin çevremizde ağır korona oldular malesef ki yapamadık. Simdi herkes soruyor bizde ne diyeceğiz ne yapacağız belli değil.
Nişan mecburi olmalı aile arasında diyeceğim ama sözde kimseyi çağırmadık nasil olsa nişan yapacağız düşüncesiyle simdi 1.decere akrabalarım ailemde bulunmak istiyorlar bende istiyorum .
Sözlümde nisan ayında nikah tarihi alalım diyor demesine diyorda hala hicbirsey belli değil ki . Aranızda bizimle ayni kararsızlıkta kalan arkadaşlar varsa ne yapmayı düşünüyorsunuz paylaşır mısınız?
Sözlü kalma süreniz çok uzun zaten. Bir de üstüne nişan, ortam gerilir bu işler uzadıkça. Şuan korona dolayısıyla herşey yasak zaten. İstesenizde yakın vadede nişan yapamazsınız. Herkes nikah yapıp geçiyor bu dönemde. Durum değerlendirmesi yapıp ona göre karar verin.Keyifli Haftasonları
evde sabah akşam acaba bulaşırsa ne yaparız küçük kızım var ona nasıl bakarım nasıl atlatırız diye kafayı yerken 1 yıldır . insanların gösteriş için Nisan dertlerini okuyunca saçımı başımı yolasim geliyorVallaha burda (Almanyadayim) haftaya büyük ihtimalle ortaligi tamamen kapatacaklar ve cikma yasaklari gelecek millet bir türlü akillanmadigi icin. Polis hala gizli yapilan nisan dogumgünleri ve dügünleri basiyor. Bence siz siz olun bu corona ortami gecene kadar sabredin. Ailenizden zaten birisi coronadan vefat etmis. Ikincisi sizin nisanindan ciksin istermisin? Sahsen ayni durumda olsam ertelerdim.
Olağanüstü bir dönem yaşıyoruz lükslerden feragat etmemiz gerekiyor. Ben geçen yaz evlendim sadece bir nikahla. Bir şeyim eksilmedi. İyiki de düğün bilmemne deyip beklememişim sonra babacığımı kaybettim göremeyecekti adam.Keyifli Haftasonları
evde sabah akşam acaba bulaşırsa ne yaparız küçük kızım var ona nasıl bakarım nasıl atlatırız diye kafayı yerken 1 yıldır . insanların gösteriş için Nisan dertlerini okuyunca saçımı başımı yolasim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?